Komentari na vest

Pobeda tek iz petog pokušaja, ali Juventus s ovakvom odbranom nema šta da traži na vrhu (VIDEO)

J

Juve 1982

pre preko 2 godine

Juventus ima problema, to svi vidimo. Ovi šinteristi imaju problema s Juventusom i kada izgubi i kada remizira i kada pobijedi. Da nije bilo domaćeg kiksa s Empolijem i prosutih bodova u Udinama, Juventus bi na tabeli djelovo sasvim pristojno. Jedan loši Morata u lošem Juventusu golove je zabio Napoliju, Milanu i Malmeu. A stalno trpi kritike. Kada si Juventus, onda je pritisak ogroman. Sve će Juve izdržati. FGJj
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Ja mislim da ti imas problem sa Interom, cim ga nazivas Sinter. Vredjanje je znak slabosti...
G

Gile Intetista

pre preko 2 godine

Raspadaju se, Zenit ce biti drugi u LS grupi Ovo je smejurija, cak su u jednom trenutku gubili 2:1 od mocne Specije, pogledao na Livescoru rezultat reko pa ovi promise dva gola od Specije, sigurno se provukli, kad udjem ovde i po textu je tako i bilo, sta reci raspad sistema, sta ce biti kad dodju jace ekipe, tri cetiri gola u najavi
J

Juve 1982

pre preko 2 godine

Zapamti na čemu si. Raspadamo se ko Uran od davne 1897. i imamo titula ko Milan i inter zajedno.
L

Lanmi Nedic11

pre preko 2 godine

Sta treba da se desi da oteraju Sčesnog, neverovatno protivnicke ekipe kako upute sut na gol to je automatski gol, neverovatno koliko je los....Moraju ga oterati sto pre.
8

87+987s

pre preko 2 godine

Izvukao ih je zadnji put protiv Milana....
a

aaaa

pre preko 2 godine

Nesto je bas trulo u Juventusu, svako kolo jedan pojedinac odigra ocajno...
C

CL16

pre preko 2 godine

koje spasavanje protiv Milana!? pa to mu je jedina odbrana ove sezone iz jedinog opasnijeg šuta na toj tekmi! kako je Maignan spasavao Milan u prvom, ona jedna odbrana je ništa! neka ide i puši iza gola, Perina vratiti!
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Juventus ako iole zadezi prikljucak za vodecima do polusezone, sigurno nece napraviti isti kiks i moraju dovesti napadaca. Igrati celu sezonu bez ijednog centarfora je samoubistvo. Ken je zelen, a i nije za prvog napadaca svakako. Morata nikad nista nije ni znao. Jedna od najvecih prevara i najgorih napadaca u istoriji fudbala, uz naseg Jovica, naravno. Sto se odbrane tiče, jako pogresna procena sa De Lihtom. Iz aviona se videlo da decko prvenstveno kuburi sa kilazom i fizikom. Trapavi, nepokretni dezmekasti batica. Kjelini je i sa 40 godina jos uvek tata za njega. Bleki Milenkovic bi im legao kao budali šamar.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Javljaju se pajaci, cirkuzanti, navijaci klubova kojim je u zadnjih 10 godina najveci uspeh bio 6 mesto u seriji a, kompleksi su cudo, a tek se sad vidi sta je uradila devetogodisnja patnja !!! Ali oni su smesni. Sto se tice Juventusa, Juventus gazi protivnika dok ne povede, kad povede, posle toga podseca na ekipu koja igra Ling Long superligu!!! Takav amaterizam prvenstveno od Sandra i Danila, a veceras bogami i Bonucija(koji je inace bio jedan od najboljih igraca Italije na nedavno osvojenom Euru), nije vidjen odavno!!! Tuzna je to odbrana koja ne moze da igra bez Kjelinija, koji je zagazio u 38 godinu zivota!!! Paratici je promasio 8,9 igraca, ispostavlja se da je Pirlo maksimum izvukao iz ove ekipe prosle godine!!! Sredina terena ne postoji. Cim izadju Dibala ili Kijeza, to je ameterizam cisti, ne postoji igrac na sredini terena koji ima ozbiljan pas, i to je glavni problem ovog Juventusa, nmz Dibala da igra sredinu terena, sto uglavnom radi, jer vidi da nema ko da mu da loptu napred!!! Sto se tice meca po meni je prelomni momenat kad je Lokateli na 2 : 1, skinuo loptu iz gola. Posle toga su ubrzo kaznili hrabru Speciju koja je na kraju krajeva i zasluzila bila vise od poraza.
m

makarijus

pre preko 2 godine

Ilic je i kod prvog gola odigrao odlican pas neposredno pre zavrsnog.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Opa...Maks upalio masinu.
4

47897987

pre preko 2 godine

Strašna ta mašina ako se sa Specijom ovako muči
E

Erector

pre preko 2 godine

Šteta za Speciju, bačena tri boda protiv direktnog konkurenta za opstanak. U Juventusu jedino primjetna frizura malog Kenčija i krater u odbrani, ostalo sve isto.
D

Donja_crta

pre preko 2 godine

Večeras žurka u Torinu, prva pobeda za beg iz opasne zone.. što je i cilj kluba. Obezbediti opstanak i traženje što lepšeg katanca da se stavi na prostorije kluba. Srećan raspad svima koji slave. Uz mali dodatak... mnogo je lepo gledati napadački fudbal Specije i spremnost da se "pobiju" sa jačim imenima od sebe. Mota nastavlja gde je stao Vićenco Italijano. sportski pozdrav