Nadim Amiri slavi pogodak (©Reuters)
Nadim Amiri slavi pogodak (©Reuters)

Pobede Leverkuzena i Anderlehta imaju najveće kvote na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.02.23. | 10:25

Nigde nećete naći veće

Petak je zagrevanje za buran vikend i mnogo fudbalskih utakmica širom planete. Bukmejkeri Mozzarta su, kao i obično, spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su dvojka na Bajer Leverkuzen koji gostuje Augzburgu u Bundesligi, kao i dvojka na slavlje Anderlehta protiv Ostendea u gostima, u okviru šampionata Belgije.

Izabrane vesti

Augzburg u celini ima lošu sezonu i posle praznika uglavnom snabdeva rivale bodovima. Sastav iz Bavarske dva puta je poražen u tri kola drugog dela Bundeslige, pošto je bio slabiji od Borusije Dortmund (3:4) i Frajburga (1:3). Minimalna pobeda nad Borusijom Menhengladbah (1:0) sačuvala je tim izvan zone ispadanja, ali se razdaljina do nje smanjuje i već je dva boda. U taboru Fugersa ima dosta povređenih, a to definitivno negativno utiče na kvalitet igre i nivo takmičenja. Bajer je u prošlom kolu prekinuo pobednički niz, koji je trajao pet mečeva u prvenstvu. Farmaceuti su dočekali Dortmund i izgledali su veoma dostojno u svakom pogledu. Ipak, lopta tvrdoglavo nije išla u protivnički gol, rival je kaznio Leverkuzen za sve promašaje (0:2). To bi trebalo da poveća motivaciju Bajera, jer do zone evropskih pozicija ima samo osam bodova.


OSTENDE - ANDERLEHT (PETAK, 20.45), DVOJKA 2,05


Ostende nikako ne stoji dobro u šampionatu Belgije ove sezone. Toliko očajno deluje, da ne bi bilo iznenađenje da se nađe među putnicima u drugi rang. Tim sa obale Severnog mora zauzima tek pretposlednje mesto na tabeli sa 18 osvojenih bodova. Glavni problemi ekipe su u odbrani, pošto ove sezone u Pro ligi niko nije primio više od 51 gola kao Ostende. U poslednjem duelu Ostende je remizirao sa Kortrajkom na strani (2:2), a tim je bez pobede na osam proteklih susreta na svim frontovima. Anderleht je tek na 11. poziciji u belgijskom šampionatu, iako je donedavno bio redovni kandidat za titulu. Ljubičasto-beli su nedavno uzeli bod protiv jakog Antverpena (0:0), i to je briselskom velikanu treći pozitivni rezultat u četiri prethodna okršaja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara