Komentari na vest

Pobede su postale Interova rutina! Ova u Salcburgu vredna je osmine finala Lige šampiona

R

Roberto Baggio99

pre 6 meseci

Sam odlazak medju 16 najboljih donosi i financijski a i direktno igranje na svetskom klupskom prvenstvu.Nadao sam se pobedi iako i nereseno nebi bilo lose sa obzirom da je Inzaghi cuvao igrace.Ja sam iskreno vise da se ekipa forsira u sampionatu a u lš dokle se dogura jer svejedno je bili prvi ili drugi a prosle sezone kao drugi smo bolje prosli sa ekipama.Sad sve oci na frosinone pa pauza reprezentacije pa idemo u Torino da se bijemo⭐⭐🔵🐍⚫
S

Smislov

pre 6 meseci

Inter i Real. Nema teorije da navijam za ta dva kluba. Postoji nešto u njima što se svađa sa mnom. Ne volim ih, pa eto. Još uživam u njihovim propastima u prošloj sezoni.
I

Inter

pre 6 meseci

Smislov@ Gde si ti video propast Intera prosle sezone? Finale LS je i vise nego uspeh za Inter, ciji je cilj bio da se makar do 1/4 finala dogura, a otislo se dalje nego sto se ocekivalo. Ni mnogo kvalitetniji sastavi Intera nisu dolazili do finala. Sto se tice Seria A svakako to i nije neki uspeh, ali daleko od propasti, cak i da su pruzali mnogo bolje partije ne bi mogli biti ispred Napolija koji je jednostavno izdominirao 2/3 sezone.

Pjanić sa tri žutaa

pre 6 meseci

@Smislov Prijatelju, tvoje unutrasnje svadje nisu posao za nas vec za nekog drugog...
i

i oooppeettt

pre 6 meseci

peeennnaaalllll :D
Z

Zbaj

pre 6 meseci

Zamisli, sviraju se penali kada igraci igraju rukom ili kada se napravi penal u sesnaestercu, to nije po pravilima fudbala! A cekaj, jeste, pa to treba da se svira...
I

Inter

pre 6 meseci

Kad prokomentarises nesto onda treba da imas i argumente, a bas se pitam koji su tvoji argumenti da ovde nije bilo penala?
V

Virgilio Fosato

pre 6 meseci

Inter djeluje jako stabilno, imaju dobar roster, nadamo se svi nekom boljem napadacu u zimskom merkatu jer Arnautovic i Sancez nisu kalibar da mijenjaju Lautaro-Turam. Forza 🔵⚫
н

нс бој

pre 6 meseci

Ово сад можемо звати квалитетом,јер имају континуитет од прошле сезоне,Симоне израста у озбиљног тренера.
C

Capo di tuti capi

pre 6 meseci

Kao neko ko navija za inter, mislim da je uspeh iz prosle sezone u ovom takmicenju nemoguc, ali prolazak medju 8 najboljih u evropi bi bio i vise nego zadovoljavajuc.
K

Koliko je

pre 6 meseci

Inter odvratan tim.
W

West

pre 6 meseci

Bitno da Milan igra lepršavo.
G

Gost0007

pre 6 meseci

@West a gde je lik napisao da Milan igra leprsavo? Jel moguce da je toliki trn u oku taj Milan, komedija.

Pjanić sa tri žutaa

pre 6 meseci

Gost0007 Jeste, to je napisao navijac Salernitane...
G

Gost0007

pre 6 meseci

@ A tako Pjanicu, znaci Milanista je pisao. Cudno, da se igralo kolo Serije A pa i da poverujem, ali tesko da je ovo pisao fan Milana. Samo me zanima kako taj Milan uvek, razumeo bi npr Man Utd, oni su bas ocajni, ali Milan je sasvim lep fudbal igrao protiv PSG-a, generalno u toku cele ove LS do sada.

Pjanić sa tri žutaa

pre 6 meseci

@Gost0007 Pazi kad sam siguran da je pisao milanista. Dugo sam ovde. A ja nisam pisao o tome kako igra Milan. U ligi su ocajni, u LŠ vrlo dobri. Mislim na igru, ne na rezultate.
S

Stefan Milosevicc

pre 6 meseci

Inter deluje vrlo impresivno od starta sezone, prvi u Italiji sa najvise postignutih i najmanje primljenih golova. Lautaro i Thuram deluju nezaustavljivo a Sommeru je ovo 9 utakmica bez primljenog gola od 15 odigranih meceva🔥
A

Arka

pre 6 meseci

Nije da plene nekim totalnim fudbalom, ali pre svega deluju izuzetno sigurno i zrelo. Od osvojene LS do pre nekoliko godina su izgledali kao tim koji i Radnik iz Surdulice moze da pobedi, sve i svasta su primali, nikad nisi nacisto sa njima bio. Sad deluje da im se sve cesce desavaju rutinske utakmice i pobede, ne muce se vise toliko. Izuzetno verujem u ovaj tim.
S

Stefan Milosevicc

pre 6 meseci

Favoriti za osvajanje LS 1)Siti 2)Real 3)Inter 4)Bayern
u

urgh

pre 6 meseci

Zasto bajern?!