Komentari na vest

Pobegao od kiše, sad je pušta: Ostrvski pelcer se konačno primio na Mediteranu

Mr 007

pre oko 2 godine

Bolji je od svih napadaca Celsija.
1

112

pre oko 2 godine

Nesumnjivo dobar igrač. Ipak, postoji jedna "mala" razlika. A to je "mala" razlika između Premier lige i Serie A. I konkurencije u Čelsiju i u Romu. Tamo Lukaku, Haverc Verner itd, u Romi, Šomurodov. Poredi se neuporedivo. Ali, još jednom, sasvim dobar špic.
H

Hammers Srbija

pre oko 2 godine

Decko je vec pokazao da moze da igra u toj Premijer ligi, skrajnut je u drugi plan da bi na njegovom mestu igrali bas ti nabrojani koji to ne mogu da igraju.
G

Gost13

pre oko 2 godine

Dečko je one prve sezone u Čelziju bio odličan. Da bi bio sklonjen zbog Vernera, kojem je taj Lajpcig vrhunac karijere. Lukaku pokazuje da ne može u jakom timu u PL da igra nema psihu za to očigledno. Ejbraham bolji od obojice.
U

Uo

pre oko 2 godine

Nema greske sa njim, samo mu treba tim koji dominira i napada. Roma treba dosta toga da ojaca, ali sa napadacem su mirni. Visok skoro 2 metra, a vrlo brz, to je retkost. Jos kad mu nadograde malo Italijani igru glavom, da se bolje iskoristi ta visina, bice full devetka. Celsi ga je prelako pustio, a Arsenal prelako ispustio letos, da su ga uzeli letos bili bi mirni 5 godina na svim pozicijama osim jos jednog veznog umesto Dzake. Ali generalno za decka je Roma bila odlican izbor, lepo napreduje bez pritiska.
G

Gost300

pre oko 2 godine

Vise bi volio kad bi u Arsenal dosao Kalvert Luin,ove sezone se muci,ali meni je ekstra spic...
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Baš suprotno, ne treba mu tim koji napada već koji igra iz tranzicije. Samim tim on ima prostora da iskoristi svoju brzinu. Sa timom koji igra napadački i ima posed, on nema prostora za igru.

elmagico

pre oko 2 godine

Vidis to za pritisak nije tacno. Ako negde postoji taj "ogroman" pritisak onda je to Roma. Kakav god tim da imaju navijaci zele skudeto. Znaci uz taj ogroman pritisak on kida, zver