Komentari na vest

Počela Jovićeva renesansa u Firenci: Luka pogodio na debiju, Radu častio Violu u nadoknadi (VIDEO)

g

gostujem retko ali navrnem

pre gotovo 2 godine

jel ste primetili kako se smorio Milenkovic kod gola Jovica, jer mu nije dodao loptu, kao on bi to zabio ko da je Ronaldo, nije se ni veselio tek posle 10 sec aj kao giv mi fajv buraz... ako Jovica ne gotivi i ne podrzava zemljak, kako ce ga gotiviti ovi zabaari... jesmo cudna nacija...
n

niki31

pre gotovo 2 godine

I meni se to ucinilo, ali nije bilo tako, pogledaj jos jednom snimak, stegao je pesnice i radovao se, ali nije odma potrcao prema Luki.

Gost357

pre gotovo 2 godine

Nekaze se za dzabe da komsiji crkne krava. Ne zelimo mi da neko drugi uspe. Ja bi razumeo da igraju na istoj poziciji. Nemojte samo pricu zvezda partizan nema to veze
E

Eeeeeee

pre gotovo 2 godine

Cime se ti bavis....
m

mesina

pre gotovo 2 godine

Kada neko nešto želi da vidi,to mu se i učini.Koliko li je jadan život nekome ko mora da izmišlja ovakve stvari.
g

gostujem retko ali..

pre gotovo 2 godine

mozda se stekao pogresan utisak, ali... o milenkovicu mislim sve najbolje... mada sta ce on tamo napred u sred akcije nije mi jasno, nije bio korner ili prekid cini mi se... inace fiorentina kriminlano losa ekipa nazalost...
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Tvente ce biti pravi test da se vidi kolko moze.
D

Delijeknin

pre gotovo 2 godine

Prvo decko osvojio LS I la ligu, zatim reprezentacija. Dao 2 Gola I povratio samopouzdanje Jos. Pa izbor u fiorentini I odma prvi gol. Bice on iznenadjenje Ove sezone.
E

Eeeeeee

pre gotovo 2 godine

Sta je uradio? Sta osvojio?
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Celu tekmu sam odgledao i ovako: prvo, da li Luka gaji neku aroganciju prema saigračima ili ne, jasno je da ni ovde ne žele da hrane loptama. U više navrata su ga krila preskakala centaršutevima. Gol lep. 100% njegov trud. Imao je jedan dobar udarac glavom posle kornera i par lepih prijema/predaja. Stvorio nekoliko prilika, ma da je onu pred kraj morao da realizuje. U drugom poluvremenu uglavnom nevidljiv. Biće to bolje ali ima još puno da radi. Definitivno se vidi kolosalna razlika u kvalitetu izmedju njega i Vlahovića. Nije uvreda samo realnost. Za zvezdaše da znaju, dobar je Desers. Prejak za našu ligu ali opet ne tip igrača koji može da nosi ekipu na nivou LE ili iznad.
S

SS Lazio

pre gotovo 2 godine

Kao sto se ocekivalo, veoma teska pobeda Lacia. Uprkos svemu, Lacio je sasvim zasluzeno pobedio. Prvo, iskljucenje golmana, zatim i penal za goste, ali igraci nisu izgubili glavu i nastavili da igraju. Iskljucenjem igraca Bolonje je dovelo do toga da momentum sada bude na strani domacina. Tako je bilo, jer kasnije je doslo do sretnog izjednacenja a kasnije i do pobedonosnog gola, majstorskom asistencijom Sergeja. Sledi, takodje jos teza utakmica, tj, tesko gostovanje Torinu. Bikovi jos uvek nije kompletirani ali pobeda nad Moncom, dokazuje da je Torino sasvim solidna ekipa. Da sumiramo, vidi se da Lacio jos uvek nije dobro ustimovan, ima jos dosta prostora za poboljsanje time i dosta posla za Sarija. Lacio se nada pobedi nad Torinom i onda sledi tek jak test sa Interom u Olimpiku.
p

pfc barsa.

pre gotovo 2 godine

izguza gol :)
D

Datan

pre gotovo 2 godine

Kakva je kiksara ovaj Radu,prosle sezone ocrnio Inter,gledaj sada ovo....
D

Dexaman

pre gotovo 2 godine

Nisam gledao utakmicu, ali drago mi je da je živnuo malo. Rekao sam još onomad kad je potpisao, da je Fiorentina dobar izbor za njega i da može povratiti karijeru na pravi put...Takođe, drago mi je i što je Bleki ostao u klubu. Bolje tu da bude car, nego negde drugde da greje klupu... Samo tako momci!
L

Lizarazu

pre gotovo 2 godine

Bravo jovicu samo tako dalje, ja sam te prvi pljujo
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Dobra igra Jovica, narocito u prvom poluvremenu, u drugom je ceo tim Fiorentine bio los do poslednjih 10 minuta. Raduje gol na prvoj utakmici, da odmah skine kriticare s vrata. Steta samo sto je Fiorentina poluoperisan tim bez kreativnih igraca, sa krilima, pre svega Sotilom, koji samo gleda kako da je dune na gol. I Milenkovic je bio dobar danas, imao dve dobre sanse za gol. Samo neka nastavi Jovic kako je poceo.
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Sotil brz kao munja ali je u glavi dečko promaja teška i prošle i ove sezone.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Sotil je žabarska verzija Radonjića. Katastrofalan timski igrač. Više me brine nadobudni Benasi, koji je u više navrata odbijao Luku da proigra. Biće to znatno bolje kad zaigra Ikone i Gonzales bude na levom boku od početka.
R

Realan skroz

pre gotovo 2 godine

Bravo decko, samo jako. Boze zdravlja pa da budes bolji nego pre Reala....
P

Pandjo

pre gotovo 2 godine

Sta je cica danas napisao? Luka daje gol na debiju. 18 golova ove sezone ima garant.
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Kakva renesansa, sad nece dati gol narednih 5 utakmica.

Bojan Zdravkovic

pre gotovo 2 godine

Lacio Veronu.. Bolonju majstore,Bolonju..
K

Krimorenesansa

pre gotovo 2 godine

Kremoneze renesansa za Sofiju. Gol protiv Kremonezea koji je došao iz druge lige ne znaci renesansu. Ako da makar pola golova Vlahovic znaci 12 Vlahovic je imao oko 25 bice uspeh obzirom da nije igrao fudbal 2 godine nigde
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Ако може да Луку не стављаш у исту реченицу са играчима из класе испод њега, био бих ти јако захвалан.
G

Gost997

pre gotovo 2 godine

Cekao sam 1 i koliko mi je drago zbog toga toliko mi je krivo zbog ovog coveka, prvo ono protiv Bolonje, sad ovo a covek je stvarno vrhunski branio
a

abc

pre gotovo 2 godine

Dao je Luka lep gol, primio loptu oslobodio se čuvara, sve Ok. Mnogo bolju priliku nije iskoristio na 2:1, previše nonšalantno sutirao kad mu se ukazao ceo gol praktično nebranjen, i malo vise kretanja ne bi mu škodilo. Odavno nije odigrao takmičarskih 90 minuta, valjda bude sve bolji i bolji.

ST8

pre gotovo 2 godine

Jovic deluje malo nezaintresovano. Steta za Radua, minimum dva gola je spasio danas. Lece I Kremonese su pokazali da imaju sanse da opstanu I da nisu dosli samo da popune mesto u ligi.
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Drago mi je zbog gola Jovica, ali govor tela i dalje los. Statican. Sto se Fjorentine tice, uzas od tima i nece biti u prvih 10. Ovo im je najslabija sredina terena u poslednjih ko zna koliko godina. Nejasno potpuno zasto nisu otkupili Toreiru za 7 miliona. Ej 7 miliona, ne 70. Bio im je pola tima prosle godine.
G

Gosz0007

pre gotovo 2 godine

Nije 7 miliona nego 15 jer je tolika bila klauzula za njegov otkup ako ga žele otkupiti nakon pozajmice. Viola htela da spusti malo cenu ali Arsenal nije dozvolio (verovatno nadureni jer im nisu pomogli oko transfera Vlahovica pa se inate) i na kraju su ga prodali prvom ko ponudio iole ozbiljniju cifru. U svakom slucaju Viola je razmontirana sada u sredini to si u pravu, trebalo bi do kraja prelaznog roka to da popune.
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Na kraju ide u Tursku za 7 miliona, sigurno je mogla bolja cifra da se izvuce. Pa i da je 15, to je horor greska Fjorentine, trebali su dati. A za Vlahovica ne znam sto bi se inatili, njih nije odbio klub, vec igrac. Prihvacene su ponude i Arsenala i Juventusa. On i njegovi agenti su nazalost odabrali to sto su odabrali.
W

Wat

pre gotovo 2 godine

I crveni karton za Maksimijana i penal za Bolonju su na mestu, ali van toga je sudija pokazao da je kompletni mediokritet. Ja ne znam nijednog sudiju u Seriji A iz mladje garde koji je iole pristojan. Ne smem ni da zamislim na sta ce liga liciti za par godina kada oni preuzmu primat.