Komentari na vest

Počinje liga gde se već zna šampion, čedo Red Bula ima četiri puta skuplji tim od najvećeg rivala

V

Veljko9

pre 9 meseci

Ajmo Kalaba,Terzo i Pero!
R

Realno zna

pre 9 meseci

se i kod nas sampion. Zvezda ima duplo skuplji tim na TM. Ako odete na sajt i pogledate kako Partizan ima tih 38 miliona nakarikanih, sve ce vam biti jasno. Diabate vredi 5 miliona, a ni nema ga. Dalje, gomila nekih likova od po 400 hiljada vrednosti, pa i Jovic koji vredi 2.5 miliona, a suspendovan. Kad oduzmes te "duhove", vrednost Partizana je mozda nekih 28 miliona. To vam je tuzna realnost.

Kg_Šumadinac

pre 9 meseci

Nije prvi put, da za neku Ligu pišete slično ili isto. " Počinje prvenstvo, gde se prvak unapred zna " Jel to planirate i za našu Ligu da napišete i zašto NE ??? Vama je Srpska Mozzart Bet Liga neizvesna ??? Nemačka, Austrija, Francuska, Rusija, Mađarska...za sve njih pišete isto. Pošto imaju dominantne timova poput Bajerna, Red Bul Salcburga, PSŽ, Zenita, Ferencvaroša... A šta je Zvezda??? Zar ne reče gosn. doktor Terzić, da Zvezda treba ko Bajern biti. Da uzima najbolje, da bude u toj meri dominantna, baš kao što su i oni u Nemačkoj? Pošto počinje naše prvenstvo, očekujem ISTI NASLOV. Budite fer i korektni do kraja. Objavite komentar
D

Djape45

pre 9 meseci

Za razliku od Salcburga koji vredi skoro 190 miliona i Šturma koji vredi 47, Zvezda nije ni duplo skuplja od Partizana. To što imate druge probleme, i što igračima više prete navijači nego što navijaju za njih su interni problemi sa kojima Zvezda nema veze. A da nije sve u parama govori da su timovi koji su duplo jeftiniji od vas bili bolji od vas prošle sezone.
G

Gosthjk

pre 9 meseci

Pa kakve to veze ima? Ove sezone deluje da nema neizvesnosti oko toga ko ce biti prvak. Verovatno zato sto Zvezda ima daleko najbolji tim u ligi. Titula je Zvezdina 99,99%, onih 0,01% ostavljam dok se to i matematicki ne potvrdi. I to nije zato sto je neko namestio, vec sto mi tucemo Fiorentinu, Zenit, Fener, a vi ne mozete drugoligasa da pobedite. I to ti je surova istina. Sa druge strane, ocekujem makar bodovnu neizvesnost dobar deo prvenstva. Opusti se, ovu sezonu mozete da prespavate, ili da pratite kosarku, u kojoj imate jedan od top3 najvecih budzeta u Evropi.
T

Tubeki

pre 9 meseci

Jovan Zivkovic, koji ima samo 17 godina, vec je igrao za nasu reprezentaciju, pa presao za austriju
T

Tubeki

pre 9 meseci

Ima pravo da igra za nas, jos uvek
V

Veljko9

pre 9 meseci

A zasto?????!!!