Komentari na vest

Počinje „Operacija Sparta“: Aleksandar Popović brani u Pragu, sprema se povratnički debi Fejse

Avangardista

pre oko 2 godine

Ovo je sastavni deo psiholoskih 'igrica' koje svaki iole ozbiljan klub i trener rade u medjunarodnim takmicenjima. Cilj je da se protivnik zavara iliti 'uspava' i onda da ga se nadigra i pobjedi. E sad, jeste da je po zna se cijem nalogu Sparta predstavljena kao nekakav bauk, kao da su u najmanju ruku Barselona iz najjacih dana sto pokazuje kolika je mrznja prema Partizanu i koliko je nepozeljno/suludo navijati za Partizan ali eto, to je sto je. Iako je Partizan omrazen u Srbiji ja nisam i necu nikad biti jedan iz mase; uostalom zato sam i izabrao ovaj potpis - navijati za Partizan je privilegija i cast iako smo omrazeni i omalovazavani u svim medijima
F

Firmans

pre oko 2 godine

Druze navijas za klub koji ima ogromnu bazu navijaca u svakom gradu,selu Srbije,Republike Srpske i Crne Gore pa samim tim nemate prava da pricate o nekim manjinama i vecinama.Navijaci Vose,Ofke,oba Radnicka,Rada mogu ali blizanci ne.

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Zrtvovati dvomec protiv Sparte zarad titule jedino ako Stanojevic obeca da stvoriti ozbiljan tim da se plasira u ligu sampiona ova nema svrhe.
r

reyales

pre oko 2 godine

ako im nije tolko bitna utakmica u evropi nek ne ubiraju plodove onda i nek naredne sezone ko god bio sampion zvezda ide direktno u ligu sampiona, kad ih nije briga za skrnavljenje evropskog koeficijenta
A

Ahahahaaaa

pre oko 2 godine

Ima da igrate LK i to samo u kvalifikacijama, jer kad vas Omonija ili Serif docepaju, neceta znati sta vas je snaslo....
V

Varela

pre oko 2 godine

Katastrofalno ulaganje godinama u tim je dovelo do toga da imamo skrpljenih solidnih 11 igrača a tanku klupu.Iskreni ne nadam se ničemu u ovom dvomeču bitniji mi je derbi da razmontiramo državnu mezimicu koja 20 godina dobija od države 10 puta veću pomoć pa samim tim i pored mnogo većih dugova i dalje troši više nego mi.Napred Partizan ti si najlepša slika Srbije!!!
@

@Varela

pre oko 2 godine

Ko vam placa licencu?
m

markosss

pre oko 2 godine

@@varela. Placa isto ko i vama, samo sto nama nema poklona od drzave po 17 + 5 miliona u vidu otpisa dugova...
@

@markosss

pre oko 2 godine

Hahaha, nije nego. Informisi se malo bolje. A i ako mislis da je stvarno tako, zar to ne znaci da ste onda vi na drzavnim jaslima? I zasto onda prozivate Zvezdu za to?

Sakur

pre oko 2 godine

Gde je poltronska uprava da se oglasi posle kradje na zvezdinom stadionu?Jel smete nesto da kazete gospodo iz kluba?
A

Aebre

pre oko 2 godine

Kako bilo šta da kažu kada zvezda ima svu logistiku države?Što kaže drugar zagriženi delija daj bože da ovaj vlada još 50 godina naših je 45 titula minimum
@

@posteni Grobari

pre oko 2 godine

Sta kazete, je l' bio penal za Radnicki?
"

"Ušati"

pre oko 2 godine

Susret dva kluba bez evropskog trofeja u trećerazrednom intertoto kupu.
G

Glatki

pre oko 2 godine

Faul Pavkova pre gola protiv Čuke.
b

batabane

pre oko 2 godine

Ako Partizan izadje defanzivno da se samo brani,nece se odbraniti.Ako se Partizan brani, posedom lopte i povremeno napadne sa vise igraca,to ce biti prava elastična odbrana.Sa takvom igrom tesko da moze da izgubi,a uz malo sportske srece,moze i do pobede.Ono sa dva izrazito defanzivna vezna,kad se povuku gotovo u svoj sesnest, i prepuste igru i sredunu protivniku, Sparta ce prihvatiti kao na tacni.Jos jedan jako bitan detalj po meni.Ofanzivnog veznog mora da igra brzi igrač koji ima i ofanzivne mogucnosti,da bude malo bliže Rikardu i nesto odigraju.Obzirom da je Baždar jos uvek neiskusan,a nije doveden pravi ofanzini vezni, ostaje da se pokusa sa Markecom.Dakle , zadnji vezni Zdjelar , centralni Natho (Jojic), i ofanzivni Markec.To je jedino kako tako,dobra vezna linija.Partizan bolje nema.Ali Stanoje ce 90%, igrati kao i u Nisu sa veznom linijom, Zdjelar,Jojic, Natho.To je bolje nego ranije, Zdjelar, Scekic, Natho,ali bolje je sa Markecom na desetki.Samo se plasim da ipak ne bude još gore, Zdjelar, Jevtović, Natho.Na kraju, Grobari kako konentarisete sto na Areni,Zvezdu repriziraju vec 7-8 puta,a Partizan ni jednom.
O

Optimizam prisutan

pre oko 2 godine

Vidim Bata Bana da si brzo zaboravio Floru!
G

Gost1234

pre oko 2 godine

Grobare i partizan ne zanima evropa, njih jedino zanima da budu ispred zvezde, dok je kod nas velikoj većini bitniji uspeh u evropi, tj svi bi potpisali da igramo tipa polufinale lige evrope a da ne budemo prvi u prvenstvu.
a

abc

pre oko 2 godine

Zanima ih naravno, samo, Liga konferencija otkriva mnogo toga, trećerazredno takmičenje u kojem imaju dva poraza, dve nerešene utakmice, ni blizu statistiku kao u prvenstvu...To ih žulja, sad su kao nezainteresovani, alibi priča smešna kao i njihov pokušaj da glume "pravi fudbalski klub".
K

Kipranin

pre oko 2 godine

Ma vi ste mi opasni.

Sakur

pre oko 2 godine

Kod vas je bitnije da vi pokradete cukaricki da bi stigli Partizan
G

Gost1111

pre oko 2 godine

A skola te nije zanimala?
G

Gost1111

pre oko 2 godine

A skola te nije zanimala?
Č

ČikaMirko

pre oko 2 godine

Čika Mirka Marjanovica je najvise zanimalo da Partizan bude deset godina prvi, i da se titula iz 1999 pripise Partizanu. Premijer i predsednik PARTIZANA, DRUG čika Mirko Marjanović
L

Luka555

pre oko 2 godine

Kakav gubitnik od trenera neverovatno. Imamo istorijsku priliku protiv ravnopravnog protivnika da prođemo dalje a on ide tamo da odigra jednu rekreativnu utakmicu jer možeš misliti igramo s Radničkim za vikend. Ne treba sw onda čuditi kad nam se desi neka Flora, ne bih se iznenadio da bude još takvih "iznenađenja".
C

Crvotočina

pre oko 2 godine

Pre bih rekao da je Flora pravilo a ne izuzetak...
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 godine

Covek samo zeli da ekipa odigra rastereceno, ta pobeda nije bitna za Partizan kao titula u ligi, to je sasvim jasno.
G

GostRider

pre oko 2 godine

Partizan u gostima 11 pobeda u isto toliko utakmica,to nema ni u Lihtejnstajnu.Kada malo bolje pogledam njihove rezultate jedini kiksevi su im i generalno jace utakmice,Zvezda i Evropa,tu se vidi da su kvaliteta bez!A ovi dogovori da se isvoji ive godine titula i mesetarenje vredja nasu intelegenciju,da pojasnim Zvezda kiksira prvu sa Vojvodinom kuci da bi ta ista Vojvodina popila u Lasku sest komada a mogla je i deset,pa onda ta Zvezda lagano dobije Lask doduse u prijateljskoj....Nasa liga je farsa
g

gargamel89

pre oko 2 godine

Rece covek ,koji navija za klub koji ima najvise dosudjenih penala u Evropi , tim koji je prosle sezone osvojio 120 bodova ,najvise bodova u istoriji fudbala kao sporta , tim koji je izgubio 2 -3 utakmice za 4 godine ...Ne valja ti racunica brale moj .
a

a ispadate glupi

pre oko 2 godine

Nije bila farsa zadnje 4 godine,a? Dokle cete vi momcici da pametujete

Kontraudar

pre oko 2 godine

Ima istine u tome što Rider priča, generalno kiks Partizana jeste ona utakmica sa Crvenom zvezdom. Umesto da zatvori utakmicu, pušta Kataija da šutira glavom iz šesnaestercu. Početnička greška odbrane.
I

Idu izbori

pre oko 2 godine

A POSTO smo mi vecinsko gladsacko telo normalno je da nam se sredjuje...jesmo mi krivi sto imamo duplo vise ljubitelja naseg PARTIZANA...duh preleteo na drugu stranu brda.
S

Saša_PFC

pre oko 2 godine

Hoćeš da kažeš da će prvenstvo biti regularno tek ako Zvezda osvoji titulu sa svim pobedama do kraja...misliš da to nebi izgledalo da je namešteno ili smatraš da je tako poštenije.
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre oko 2 godine

Pa u tom derbiju ste tri vec u prvom trebali da primite!
m

markosss

pre oko 2 godine

Ne moze da se vredja ono sto ne postoji...
m

markosss

pre oko 2 godine

@GostRider Ne moze da se vredja ono sto ne postoji!

Kontraudar

pre oko 2 godine

Novi brojčaniku, da je babi ona stvar bila bi deda. Čuj trebali. Ono, jest Borjan stari Grobar pa mu Tatko uvali izdaleka. Trebali ste vi da izgubite glat.

Srb_7-1

pre oko 2 godine

@GostRider Bravo, kod vas je 'inTELEgencija' visoka, kao sto si napisao, zato i pricas tako...

Sakur

pre oko 2 godine

Slazem se da je farsa bila utakmica protiv cuke,slucajno se ugasio var dok vi ne povedete ahahahahahhahahahah
R

Rare

pre oko 2 godine

U poslednjih 11 derbija Partizan ima jednu pobedu i to vrlo diskutabilnu, uz poništen gol Milunovica. To je sve što treba da znate o tome.

PFC

pre oko 2 godine

Prosli derbi znaci nije bio diskutabilan urosevic zkacio malo vrhom kopacke igraca u dodavanju lopte on naleteo na njega i Rikardu ponisten gol to je bilo na mestu a lakat u rebra vaseg igraca Stojkovicu nije bio na mestu to je zuti karton bar.
k

kokiiiiii

pre oko 2 godine

tamo jedino možemo da pobedimo ako svi budu na 140% mogućnosti. ako trougao u sredini budu činili Fejsa-Zdjelar-Natko, ako Lazar Marković bude iz dana u Benfici i Rikardo ne omaši ni jednu šansu. da se Živkovic transformise u Hakimija a Vujačic u Ramosa jer mi je trenutno više Megvajer. Sa igrom kao u Nišu možemo samo da budemo srećni ako izgubimo 2:0. Ono je katastrofa... Ali nada zadnja umire. Samo hrabro.
S

Saša_PFC

pre oko 2 godine

Smatram da Sparta uopste nije kvalitetnija od Partizana i da su u neku ruku egal ako Partizan i u nekim procentima nije i jači.Po Transfer marketu Sparta je skuplji tim ali samo zbog jednog igraca koji vredi 12.mil.evra sto neznaci da je kvalitetnija ekipa pogotovo sto jedan igrac necini ekipu.Dajem prednost Partizanu jer u gostima jake Evropske utakmice odigra dobro i smatram da je atmosfera u ekipi zadovoljavajuca za revans u Beogradu i da Partizan nece propustiti ovu priliku.
G

Gost4566

pre oko 2 godine

Naravno da ce Sparta da ulazi mali klub koji ne zna da igra takmičarske utakmice
l

legionar993

pre oko 2 godine

titula je prioritet
V

Vuc

pre oko 2 godine

Odlika malih i nepoznatih klubova u Evropi.
G

Gost 4444444

pre oko 2 godine

Drago mi je da je Popović dobro, lično mišljenje da ni u kom slučaju ne bi bio hendikep ukoliko bi Stevanović branio, naprotiv. Toliko pristrasno i ostrašćeno pisati o nekome... Znam da živimo od prodaje igrača, ali ni o Stojkoviću iz najboljih dana nije pisano na ovaj način, ukrašeno epitetima i prenaglašeno u svakoj rečenici i u svakom tekstu. Ako, uzmimo za primer, Rikardo reši utakmicu, mora se istaći da je naša mreža ostala netaknuta jer je među stativama stajao Pop, iako je imao pet pogrešnih procena, kašnjenja u reakcijama, miskomunikacija sa saigračima ne za pet karijera, nego za pet života... Da nisam gledao svaku utakmicu mislio bih da je reč o Peter-u Schmeichel-u u najmanju ruku. Ako već struka, ili "struka" žmuri na elementarnu/e grešku/e (kardinalno postavljen živi zid) na pripremama (jedna od zilion situacija) i gura u drugi plan dečka koji NIKADA nije dobio pravu šansu ( Nemanja Stevanović), budite makar vi novinari za nijansu objektivniji. Ovako, bacate ljagu na profesiju kojom se bavite i još više mi stvarate mučninu u želucu, jer sam kao neko ko se dve decenije bavio sportom jako upoznat kako sistem funkcioniše.
G

Glatki

pre oko 2 godine

Alal vera za komentar. Konačno neko sa očima i zdravim razumom. Svaka čast.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Neka Partizan odigra brzo i precizno i prolazi dalje.
0

0211

pre oko 2 godine

Kako Stanoje ne zna ništa o tome?!
G

Gost4433

pre oko 2 godine

Počinje operacija poraz jer su prosto mali klub kome je sve zatvoreno u prvenstvu i koji ne može da dobije nikog živog u evropi
Z

Zapitaj se dok nije kasno

pre oko 2 godine

Koliko si ti tek mali kad pises ovako nesto cim je vest izasla
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

@Gost44 Vi pre 10-tak godina dok ste bili mali klub vas nigde nije bilo, a mi sada kada smo mali klub nas i ima nekud , e druze to je razlika...
S

Saša_PFC

pre oko 2 godine

Šta je to zatvoreno u prvenstvu za Partizan...pa mi smo imali priliku da ovaj vikend gledamo potpuno dve razlicite utakmice.Prvu gde je Partizan u gostima bio spremnija ekipa i odigrao utakmicu da pobedi...sto naravno uz dosta kvalitetne igrace od Nišlija na kraju se ispostavilo kao realno.Imali smo takodje priliku da gledamo i drugu utakmicu gde se Zvezda mucila na svom terenu sa Čukaričkim i da je sudija svojim sudjenjem kada se savijala C.Zvezda priveo utakmicu u Zvezdinu korist.Prema tome gledaj malo realnije nemoj samo navijački...siguran sam da ce do kraja oba tima imati ovakve utakmice kao Zvezda ove nedelje ali analiziraj ih realno.Zvezda ima kvalitetan tim za nase prvenstvo ali nema trenera koji ce da vodi sigurno tu ekipu vec se utakmice dobijaju iskljucivo kvalitetima pojedinaca...gledajuci realno Stankovic skoro pa nije dobio utakmicu u domacem prvenstvu iskljucivo svojim znanjem i taktikom.Cak taj isti Stankovic nije stvorio ni jednog igraca vec su se oni sami nametnuli kao mali Erakovic i to iskljucivo jer je morao da odigra zbog pravila bonus igraca sto ke za Zvezdu najpovoljnije pravilo jer u ekipi ima pregrst igraca 30+ godina za koje ce tesko i ako osvoje titulu ove sezone uzeti neki evro vise.
O

Objektivac

pre oko 2 godine

Najveća legende zvezde je izjavila kako je prvenstvo najregularnije u poslednjih 5 sezona što možete saznati iz razgovora sa apsolutno svakim igračem super lige.
G

Gost1111

pre oko 2 godine

Nisu nista bolji od nas,idemo po pobedu tamo