Komentari na vest

Počinje! Partizan je savršen kad igra u gostima, preti mu napadač na kog nije računao

B

Beograd Srbija

pre oko 2 godine

Da je bilo pravde u FSJ i nasoj drzavi Partizan bi bijo najtrofejniji klub nase drzave, al Udba i ljudi koji su vodili FSJ to su sprecili svi se secamo kakav smo tim imali, ovi nisu mogli da nam pridju u nicemu Miljanic i Sajber su vodili glavnu rec u toj funkciji.
M

Markez - 93

pre oko 2 godine

"Vidim da ćeš danas poginuti,nit od puške,nit od sablje britke,već od puste gramatike Srpske"!
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Auuuu, ala tebi nije dobro.... 😄 Get a grip!
D

DraganStojkovićPiksi

pre oko 2 godine

Ove godine je liga daleko regularnija nego u prethodne 4 godine.To vam ja kao zvezdina zvezda i najveći igrač ikada kažem.
W

We are the Champions

pre oko 2 godine

Zamolio bih komšije da se dogovore, tj da djeluju sinhronizovano, je li sklanjalica ili uzimaju prvenstvo? Da se odluče, bilo bi dobro, ili djeluju po grupama...
G

Gost024

pre oko 2 godine

Nikola Stulic eksplodirace u Nisu, živi bili,pa videli. Momak nije mogao da se nosi sa pritiskom u Partizanu. Na današnjem meču ima da postigne gol.
b

batabane

pre oko 2 godine

Onako kako Stanoje vidi i kako je do sada vodio,ovo je nsjjaci sastav Partizana,i nemam neke zamerke.Ja ustvari imam zamerke na njegovo vidjenje i postavku igraca.Dakle krivo mi je sto Natha nije i od ranije koristio na poziciji centralnog veznog,a da je do sada resio pitanje ofanzivnog veznog.Po meni, trebalo je da Zdjelar i Natho igraju u paru,gde bi Natho bio malo ispred Zdjelara.Da mesto ofanzivnog veznog bude rezervisano za Sumu i Markeca u rotaciji.Ili da je bar Markeca forsirao na mestu ofanzivnog veznog,do danas bi se izdefinisalo dali je Markec resenje za ofanzinog,ili da se sada doveo pravi ofanzini vezni,Ne verujem da bi u ovom trenutku Bazdar mogao da ozbiljnije iznese to mesto,ali da treba da mu se pruži ozbiljnija minutaza jednostavno je neophodno.Pozicije, zadnji i centralni vezni pored startnih Zdjelar, Natho, trebalo je u rotaciji da iznesu i Jojic i Pavlović.Dakle nisu.trebali novi zadnji vezni.Ajde Fejsa mozda i proigra,mada lično ne verujem,ali Jevtović je za Partizan mnogo slab igrac,spor,tehnicki prosecan.Ma glupost sto je uopste vracen, i pre je bio slab.Ne znam zašto nisu ipak nisu vratili Svetu i da mirno igra sa tri stopera,Sveta, Vujacic, Sanicanin,i dva ving beka, gde bi desno Zivkovic bio idealno rešenje,a levo,mozda Holender i bolje resenje od Urosevica, gde je ipak u formaciji sa klasicno bekovima Urosevic najbolje resenje za levog beka.Ostalo je to to,s tim sto sam vec pomenuo da Markec ne treba da oduzima minute krilima,jer em je slab,nezainteresovan, za razliku od situacija kada je blize protivnickom sesnestercu, gde se vidi da je u fokusu i opasan po gol protivnika.
V

Vuc

pre oko 2 godine

Savrsen je od kada je ponovo grobarski FSS a znamo sta onda rade postoje svedocenja u BIA i po knjigama i novinama kako Partizan namesta prvenstva.
.

.i.poVuc

pre oko 2 godine

Ovoga mi krsta, sve cu da ispricam o namestenim utakmicama ne zvao se ja tralalat
O

Objasnjenje

pre oko 2 godine

Rekao je Lalat sve posle utakmice sa Partizanom.
s

samo pitam

pre oko 2 godine

Jel bilo savrseno i kad su bili Miljan i Sajber ?
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Pocinje, druga epizoda serija "sklanjalica". U danasnjoj epizodi videcete kako domacin glumi cunjeve dok Aguero Rikardo da barem dva komada a zatim pocinje borba.Ukoliko domacin u toj borbi smanji na 2:1,opet prelazi na taktiku "cunjevi"

Sakur

pre oko 2 godine

Zadnjih 6 utakmica protiv nisa Partizan pobedio samo jednom,zadnjih 15 utakmica protiv nisa zveda pobedila 14 puta i sta reci na ovaj komentar ovog momcica hahahahahaha
S

Sherlocked

pre oko 2 godine

Ali pazi - Pocinje ! Znaci ko ne zna , rekao bi jbt , covece , pa ova liga je neizvesnija od Lige Sampiona ! A u stvari pocinje najodvratnija liga na kugli zemaljskoj , jedina liga na svetu gde se igra pola godine , a pola godine priprema za onaj deo koji se igra i to iz dva puta , liga koju dolazi da gleda samo rodbina igraca i ovi nazovi "navijaci" , ligu koju vode tipovi koje u stvari i ne zanima da je skrate , poboljsaju kvalitet i unesu bar malo neizvesnosti nego ih samo zanima da profitiraju ... Ma bruka.
P

Prle Kostić

pre oko 2 godine

U centar!
H

Holms

pre oko 2 godine

Nisi nesto bio gadljiv zadnje 4 godine, kad se vec u junu znalo da ce crvena da bude prvak ?
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Oni su ove sezone gde god da odu "gosti" a nikako protivnici.Svi im se sklanjaju da se gost ne uvredi nedaj bože.
@

@abc

pre oko 2 godine

Hahaha ispali jedna...komentara 8,a pluseva na tvoj komentar 140...potrazi pomoci drugarsi savet.

07.08.16

pre oko 2 godine

Kec u Nisu.....
R

Raša P

pre oko 2 godine

Kao navijač Zvezde kažem da Štulić ne bi trebalo da igra jer će biti pod ogromnim pritiskom. Ako bi dao gol bio bi kriv za izgubljenu titulu a on je još uvek dete. Navijači bi mu upućivali razne gadosti a on je samo dečak koji se bori za svoju karijeru.
G

Gost434

pre oko 2 godine

Florijane vodi nas do titule a ako izgube onda ce biti kako je to znate naredjeno i da nije bilo dozvoljeno da osvoje titulu i kao sto je Ostoja bio covek poslat da im unisti klub bice Vucela ponovo legenda
G

Gostu hibrid

pre oko 2 godine

434...visoko uman komentar...svaka cast...samo jedno pitanje: jesi sve sam smislio.
P

Polakote

pre oko 2 godine

Bice tvrd mec sa malo golova . Trebalo bi neki prekid da resi utakmicu. Ocekivana je pobeda partizana e sada ako se pokliza bice lose za moral tima pred utakmice u evropi i derbi.
G

Gost 123

pre oko 2 godine

To da ovakav krs od tima nema niti jedan poraz za celu polusezonu tr
a

abc

pre oko 2 godine

Najviše "tačnih dodavanja u noge vihornim napadačima partizana, od strane protivničkih golmana, stopera i bekova...Nezabeleženo u istoriji fudbala! Igrači Flore i Anartozisa imaju nešto drugačiji "stil igre", i teško gube od partizana, naprotiv.
b

bca

pre oko 2 godine

Mislis kad golman Radnika doda Benu loptu koji stoji u 16-tercu Radnika,ili kad golman Indjije odluci da glavom doda loptu Garsiji pa ga sruzi i skrivi ppenal ?
b

bca

pre oko 2 godine

Ne mogu da se odlucim sta mi je simpaticnjije,da li kad golman Indjije,"slucajno" doda loptu igracu zvezde pa ga onda obori i skrivi penal,a ima opciju da 1. uhvati loptu 2. ispuca loptu 3. pusti loptu u gol aut ili kad golman Radnika "isto slucajno" doda loptu igracu zvezde u svom sesnaestercu,a ima opciju 1. da je rukom doda ali nekom od svojih igraca 2. da je spusti na travu i nogom doda ali nekom od svojih igraca ili 3. da je ispuca nogom na polovinu zvezde,pa gde padne....ovako sto je sigurno sigurno je,penal za zvezdu i pobeda 2-1 protiv Indjije ili gol iz igre da se Radnik nacne na vreme....
G

Gostimir

pre oko 2 godine

Vidjecete u četvrtak kako je savrsen u gostima kad im se ne bude sklanjao protivnik. Popice 4 komada 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Piše se o LL naštimanoj ligi, a onda te Flora oduči od fudbala.
B

Bingole

pre oko 2 godine

Izgubice Radnicki bas kao sto je i 2017-te pustio Partizan. Prvenstvo je zavrseno pre nego sto je pocelo. Zalosno
G

Gost44

pre oko 2 godine

Iz tvojih usta u Bozije usi!
L

Laufer

pre oko 2 godine

Jadan ti je komentar za 2017.Gde je klub za koji ti navijas odigrao 5 derbija i imao 0 pobeda.Pa je Radnicki trebao da nas pobedi,jer ste vi bili nespisobni.Isto vazi i za danas.Bice -8 pred vasu utakmicu sa Cukom.