Kristijano Ronaldo i Pol Pogba (Reuters)
Kristijano Ronaldo i Pol Pogba (Reuters)

Pogba posle fijaska u Lesteru: Zaslužili smo poraz, treba nam promena

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.10.21. | 19:23

Francuski reprezentativac svestan problema u kojima se njegov tim nalazi

Kakva je samo euforija vladala u crvenom delu Mančestera nakon četiri runde kada sa Kristijano Ronaldo vratio na mesto uspeha i sa dva gola srušio Njukasl. Crveni Đavoli su bili prvoplasirani u Premijer ligi, navijači maštali da uz portugalskog asa mogu do titule koju čekaju godinama. Četiri kola kasnije Junajted je u krizi kojoj se ne nazire kraj. Ako je foto-finiš pobeda protiv Vest Hema u 5. kolu zamaskirala defanzivne propuste koji pršte na sve strane, poraz od Aston Vile, remi sa Evertonom, pa najsvežiji fijasko na King Pauer stadionu ozbiljno su uzdrmali klubu Ole Gunaru Solskjeru.

Lester je gubio 1:0, preokrenuo na 2:1, kroz četiri minuta dozvolio rivalu da izjednači, a već u narednom napadu zahvaljujući voleju Džejmija Vardija trasirao put ka pobedi koja je zapečaćena posle katastrofalne odbrane koju su gosti demonstrirali prilikom kornera. Kada se sve sabere i oduzme, Junajtedova odbrana je večeras dobila etiketu jedne od najlošijih predstava u Premijer ligi od starta sezone. Toga je svestan i Pol Pogba.

Izabrane vesti

"Zaslužili smo da izgubimo. Budimo iskreni, već duže vreme nam se dešavaju ovakve utakmice. Lako primamo golove, glupe golove. Moramo da pronađemo rešenje pravi mentalitet, taktiku, potrebna nam je promena", razočaran je Francuz.

O tome koliko je kriza Junajteda duboka, svedoči podatak da je od poslednjih sedam mečeva u svim takmičenjima izgubio čak četiri, uz dve pobede i remi. Velikan sa Old traforda smogao je snage za gol razliku 8:11. Razočaravajuće iz ugla ekipe koja u napadu ima Kristijana Ronalda, Markusa Rašforda, Edinsona Kavanija, Mejsona Grinvuda, Džejdona Sanča... Ali nema sumnje da najveći deo krivice ide na leđa trenera Solskjera.


tagovi

Mančester JunajtedPol Pogba

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara