Komentari na vest

Pogbina doping afera i Fađolijeve nelegalne radnje ubrzavaju dolazak Kopmejnersa u Juventus

c

cl16

pre 5 meseci

Bice velika greska ako prodaju jednog od ove trojice mladih, a kamo li svu trojicu... sa njima sigurno imaju buducnost. Druga stvar sto mozda moraju... ali mislim da ce se brzo pokajati!
Č

Čuj greška

pre 5 meseci

Pa Atalanta je selo i još klub bez bilo kakve istorije i šta misliš da oni planiraju da u narednih 30 godina, osvoje skudeto 20x? Tu su se podigli toliko da prvo oni kupe igrače najlošijih klubova što išta znaju, da ih uigraju i preprodaju i to je to od njih.
u

uf

pre 5 meseci

@cuj greska Prvo Atalanta je iz Bergama, i definitivno nije selo, a za ostalo se slazem
c

cl16

pre 5 meseci

Sto se Atalante tice, oni posluju odlucno... imaju svoj stadion, odlicnu ekipu... ali ne govorim ovdje o njima nego o Juventusovim mladim talentima koji ce vjerovatno svi biti odlicni igraci u buducnosti. Ta generacija je prije 2 godine igrala polufinale youth CL i na penale ispala od Benfike, koja je u finalu ne znam tacno koga odrala 6-0! Dati za Koopmajnersa 50 miliona, a prodati bilo koga od ove trojice za sicu bi bila greska, jer znam da ce svaki od njih trojice za 2-3 godine vrijediti visestruko ili biti okosnica tima kada Alegri ode... narocito mi se dopada Iling. Decko je brz, ima dribling i fenomenalnu loptu, centarsut. Ali biznis i zelja za novcem koji im treba odredjuju put... vidjecemo. Mislim, ako bi Juve ostavio ove omladince da bi buducnost ekipe bila bolja...