Komentari na vest

Pojačanja za “desetku”: Ljajić i Suma mogu zajedno, samo da promenimo formaciju

G

Gostiona80

pre 8 meseci

Budite makar jednom u zivotu realni, Suma i Ljajic nisu za presmesnu "Superligu". Ovo su pojacanja samo po imenu i proslosti.
m

micura

pre 8 meseci

Mogu zajedno , al na Ibicu
c

cao cao

pre 8 meseci

hahahahahahaha bra'o
G

Goše

pre 8 meseci

Bio bi to odličan tim,sa jednim kvalitetnim napadačem, ful bekom i zadnjim veznim,to bi bio tim za respekt.
c

cao cao

pre 8 meseci

finale svetskog prvenstva u najmanju rulu :))))))
G

Gostgost

pre 8 meseci

Lele, suma se ofarbao u plavo. Sve mu je fudbal na pameti, bivsi fudbaler

radanovicrajko@nadlanu.com

pre 8 meseci

Било би лепо видети играче попут Тадића и Радоје у Војводини,неке репрезентативце у годинама попут Гудеља,С Митровића итд у Тсц,Јоветића,Настасића у партизану,лига би баш оживела…

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

Kad su mogli Moreira i Jovetic i (pogotovo) posle Mo i Ljajic, zasto ne bi mogli i Adem i Suma? Fale im jos samo Stevan i Mesko ili Andrija.
B

Blaki

pre 8 meseci

Fale im samo dve lopte!!!
1

145 5

pre 8 meseci

Sve je ovo Pazar prošlo leto trebao da dovede pa bi se ravnopravno borio za evropu. Već od ove sezone pobednik lige ne ide u ligu šampiona, u borbi za ligu evrope naš predstavnik neće biti povlašćen. TSC I ČUKARIČKI su makslimalno iskoristili prošlu sezonu, a mogao je biti Pazar.
R

Realistico

pre 8 meseci

Hajde da sacekamo da Ljajić i Suma pokazu sta znaju, pa da posle sudimo. Puna Srbija baba Vangi i strucnjaka sa PES-a, koje nije lopta pogodila na fizickom, a kamoli da su zgazili na teren.
i

iz sljivika

pre 8 meseci

Suma godinu i po dana nije potrčao za loptom, bio bez kluba, a vi ga juče potpisali i hoćete da vam igra sutra??? Ljajić je bar trčkarao 6 meseci, on bi i mogao da se zeza po našim livadama. Ali navijačima Novog Pazara ne bih preporučio da se preterano raduju, jer neće videti ni delić onog Ljajića a ni Sume iz njihovih najboljih dana. Čak ni prosečnih.
М

Маре_

pre 8 meseci

Љајић би требало на индивидуални квалитет који је неспоран кад (ако) се мало физички доведе у ред да буде баш озбиљно појачање за овај ниво фудбала, док код Суме баш и нисам толики оптимиста. Чињеница је и да нису превише компатибилни, питање је како ће то да изгледа.
B

Blaki

pre 8 meseci

Suma je bivši fudbaler,a ovi u Pazar će biti svesni toga posle pet minuta igre na terenu.
m

moguuu

pre 8 meseci

Naravno, prvo na mantije pa na neku Pazarsku brlju
D

Da ti kažem

pre 8 meseci

Malo si se prešao, ne pije se brlja u Pazaru ,ovdje samo bezalkoholna pića, a i nisu ova dvojica oni koji bi alkohol pili.
@

@da ti kazem

pre 8 meseci

I meni Tunisani, Egipcani, Marokanci, Alzirci, Turci, Pakistanci, pricase kako ne piju alkohol, a svake veceri smo delili pljosku. Mani me tih prica
v

v1ad

pre 8 meseci

Suma 10, Ljajić špic.
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Ljajic sta?