Komentari na vest

Pokajnički povratak Kristijana Ronalda u Mančester junajted

G

Gost29

pre gotovo 2 godine

Valjda će Junajted biti pametan da pokaže dedi vrata jer on nema mesta u timu. Zamisli samo kako on trči kontranapad. Ako slučajno ostane onda klub treba dedu kazniti sa godinu dana na tribine zbog laži, nepoštovanja kluba, saigrača i navijača GGMU

Lemi

pre gotovo 2 godine

Uvek sam voleo i postovao Ronalda. Sta ce mu ovaj transfer u klub koji igra LS posto-poto? Niti ga zeli neki ozbiljan konkurent (Psz, Siti, Liverpul) pa da kazes da ima sanse neke da osvoji ili jos nabije golove... Gde god "moze "da ode to je 6-8 utakmica maksimalno - i verovatno toliko i golova. Skroz iracionalan potez, voleo bih da se uskoro pojavi vest koja ce mi dati uvid u njegovo razmisljanje.
s

svi isto

pre gotovo 2 godine

radio prosle gogine u Juventusu.
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Novice, reaguj i dovedi čoveka u Radnički... Sledeće sezone garantovana LŠ...
G

Goat4

pre gotovo 2 godine

Ja njega volim i postujem vise od Mesija ali nije mi isto tako normalno da ga nijedan tim nece, nerealno je sve ovo jer marketning njegov donosi 5m sigurno fanova novom klubu, prodaja dresova,suvenira a na sve to dobijaju legendu fudbala koja moze da gazi i dalje i zabija golove.
N

Nikooo

pre gotovo 2 godine

Ne spori njegovo zabijanje golova kao.sto.ne spori da njegovi golovi nece doneti trofeje i napredak klubu.
C

Cekaj

pre gotovo 2 godine

Resio da proda klub koji ga izmislio samo kako bi bilo gde odigrao bar tih 6 utakmica grupne faze samo da nebi izgubio rekord u golovima u ls slucajno posto vise nema mnogo aduta u istoriskoj trci od kad zaostaje po 2 zlatne lopte i kopacke.Ozbiljan problem sa egom...
b

baksi

pre gotovo 2 godine

da proda klub koji ga je izmislio? man utd se raspada od kad je otisao Fergi. Ronaldo je pomogao man utd da se od jednog od najboljih klubova uzdigne do najboljeg kluba osvajanjem LS. ovaj man utd je raspad sistema, transfer politika itd. ETH ce valjda dobiti odresene ruke da napravi sistem i red. CR7 je dosao da osvaja LS i PL a ne da igra LE. obecali su mu kompetitivan tim a u realnosti je pun polu-talenata i razmazenih klinaca. a megvajer je kapiten. lik nit je stamen, nit je dobar, nit je lider. i ti si verovatno menjao poslove kad si uvideo da ti na radnom mestu ne daju pola onoga sto si obecao. dzaba ti to sto volis kolege ili posao.
G

Gost29

pre gotovo 2 godine

Junajted je njega prodao kad je bio najbolji igrač na svetu, pa je opet nastavio da osvaja trofeje. Niko nije veći od Junajteda rekao je legendarni sir Alex. Ako kojim slučajem deda ostane u Junajtedu, klub treba da ga kazni sa godinu dana na tribinama zbog laži, nepoštovanja kluba, saigrača i navijača
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Vi ga bas ne volite, je l da?
K

Kidi

pre gotovo 2 godine

Terza reaguj. Kuplunguj Ronija sa Erakom. Njima treba zamena za Megvajera, nama narcis spic da reseta u LS. Dati mu sve od prodaje dresova. Ja bih kupio 6: sebi, deci i babi i dedi. Da baka fura Ronaldov dres kad ide cetvrtkom na pijac.
T

Točak

pre gotovo 2 godine

Nema opet ništa od Junajteda ove godine. Ubi ih Kristijano. On i Mesi su trebali da ostanu do penzije u Realu/Barsi, timovima kojima pripadaju, kojima su dali i doneli sve i gde bi bilo normlano da se njima prilagođava sve što može.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Ja da sam trener bilo kog kluba lige petice glat bi odbio danasnjeg Ronalda. Ne zato sto je nespreman ili ne zna fudbala, odbio bi ga jer bi ceo tim morao da se namesta prema njemu. A videli smo u Juventusu i sada u Junajtedu kako je to proslo. Kada je bio mladji bukv j bio san svakog trenera ali kada je dosao u Junajted on je tu morao da slusa i da se namesta po igri iskusnih kao sto su Skols, Runi, Gigs. Isto vazi i za Real kada je tamo otisao. Sto se tice Mesija, kada bi me neko sada pitao doveo bi ga odma da sam trener jer taj covek je pre svega timska radilica i najbolji dribler svih vremena, nije neko ko zeli da bude u centru paznje iako to moze bez muke. Ronaldo ubija svlacionicu dok Mesi cuti, radi i slusa...
B

Berlondo

pre gotovo 2 godine

Cudi me da ti nije neko od kristininih odgovorio kako Mesi ne busi svlacionicu i sastavlja sam reprezentaciju.Bas me cudi
D

Dal busi

pre gotovo 2 godine

Ili sastavlja mozemo polemisati do sutta ali je cinjenica da bi trenutno svaki igrac koji nastupa argentimu glavu dao za mesija alvarez cak drzi sliku sa mesijem na zidu u kuci dok portugal najvevu utakmicu u istoriji najbolje odigra kad eder udje umeszo ronalda u 15 minutu...
C

Cjepka123

pre gotovo 2 godine

CR7 - Cristiano retired.
V

Voždovac

pre gotovo 2 godine

Gotivim Ronalda, ali Junajted gotivim više. Ovo je nepoštovanje kluba koji ga je lansirao i prema ostatku tima. Iskreno se nadam da su ovo pregovori o raskidu ugovora, jer posle propuštenih timskih priprema nema o čemu drugom da se priča.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Imas 37 godina i zivis na staroj slavi. Hoces i dalje da budes vodja ekipe i glavni a ne mozes da ispratis ove nove mlade ale poput Mbapea i Halanda.

Mitrovic65

pre gotovo 2 godine

u jaki igrači 🤣🤣🤣 Ronaldo sa 37 bolji od tih klovnova samo što nikada više me e biti igrača na Ronaldovom nivou
b

baksi

pre gotovo 2 godine

ale na papiru, ali nisu donele prevagu kao CR7 sto je donosio svojim klubovima. ne kazem da nece. budite realni kada pravite poredjenja! prosle sezone je Benzema pravio u svakoj tekmu razliku kao nekada CR7 i M10. od svih tih novih nada, jos niko nije uskocio u cipele CR7. ali Benz jeste. imaju ti mladi jos puno da rade.
B

Bel

pre gotovo 2 godine

Najvece zabluda kod ljudi kad kazu Mesi nije jak fizicki,znaci ili si klinac pa ne znas ili nikad fudbal nisi igrao...O kojoj snazi pricamo?ako pricamo da li moze 100kg da podigne verovatno ne ali ako pricamo o duel igri oooo Mesi je jedan od najacih fudbalera tu,nisko teziste,jake noge,fantasticna agilnost,mnogo jake noge,struk,agilnost treba da imate da bi onako menjali pravac kretanje bez lopte on to radi sa loptom,bolje da kazem radio lakse je u duel uci sa fudbalerom kao sto je Ronaldo nego Mesi.Ronaldo je brzi na duzim distancama,Mesi na prvim koracima sa loptom,Ronaldo je bolji u vazdusnim duelim,Mesi je bolji u driblingu,pasu,citanju igre...
Р

Рале

pre gotovo 2 godine

Ниси још напоменуо и да има јаке ноге
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Da je pametan Terzic da mu da 15 miliona, toliko bi skoro dobio od Erakovica. A koliko bi se tek zaradilo od dresova, posete, novih sponzora…
I

Isnogood

pre gotovo 2 godine

dodir sa stvarnoscu...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Kristijano Ronaldo je izvanredan igrač sa velikom karijerom (NIKADA NIJE BIO IGRAČ PO MOM UKUSU), ali je još jednom pokazao da je igrač čiji su kriterijumi kriterijumi sitne duše. Zaradio je ogroman novac, i pošteno je odradio svuda gde je bio, M. UTD treba ga je izmislio i podigao, i sada u ovim godinama, kada usput budi rečeno proživljava jednu veliku krizu, On se pokazuje kao čovek bez ikakve empatije i bez ikakvog osećanja duga prema tom uistinu velikom klubu. Kao SITNA DUŠA, RONALDO NIJE U STANJU DA RAZUME DA JE M. UTD UVEK M. UTD, I U DRUGOJ LIGI,,,,,, A DA JE LAJPCIG UVEK LAJPCIG PA MAKAR IGRAO 50 PUTA UZASTOPNO LIGU ŠAMPIONA, ISTO VAŽI I ZA ATLETIKO I ZA PSŽ, I ZA LION, I ZA AKNTRAHT,,,,,, I KAO TAKAV ON NITI OSEĆA, A JOŠ MANJE ZNA DA JE UVEK ČAST IGRATI U KLUBU KAO ŠTO JE M. UTD ,,,,, ovo govorim kao navijač ISKLJUČIVO CRVENE ZVEZDE, a u Engleskoj ligi moje simpatije su uvek na strani Liverpula. I za kraj: PRAVI potez Ten Haga bi bio da se Ronaldu zahvali i da mu kaže da ne želi da ga vidi ni ja treningu.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

U pravu si ali onda mozemo kazati isto da je realno mogao da ode u Sporting ciji je iskren navijac i da lepo tamo zavrsi karijeru... To bi bila jedna jako lepa prica i zaokruzio bi karijeru na predivan nacin. Medjutim njemu je kinta i dalje sa 37g bitnija od "lepe price". Mogao bi da se ugleda na Robena koji je zavrsio karijeru Groningenu u klubu koji ga je lansirao medju zvezde, mislim cak da je igrao za neku sicu cisto radi reda. E to je faca i covek koji je svojim iskustvom sigurno doprineo i dao primer mladjima kako treba da se ponasas i kako se postuje klub koji je od tebe napravio fudbalera.
b

baksi

pre gotovo 2 godine

odbio je milionske ponude iz Saudijske Arabije, ali to niko ne spominje, to nije vest, treba Rokija kinjiti i guditi. trebaju naslovi i klikovi. sto bi isao u Sporting? tamo ce da ode sa 40! I ovako sa 37 god je jedan od najboljih na svetu.
r

realnoooo

pre gotovo 2 godine

aj u zvezdu,dobijes godisnje milku,dosta ti igras ls...bices glavni i eto
G

Gol

pre gotovo 2 godine

Pa da greje klupu.
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Cinjenica je da ne bas tako lepi ljudi, niskog rasta i sa izrazenim kompleksom ne podnose Ronalda, a obozavaju Mesija. I boli ih svaki gol masine. I tek ce da boli.
G

Gost fkcz021

pre gotovo 2 godine

Ovako kao Ronaldo može da se ponaša samo običan ljigavac i velika nula od čoveka.. Kakav god da je igrač, kao čovek je jako loš, narcis, prepotentan i sujetan, kvari atmosferu u svlačionici i mislim da ga baš zato neće ni jedan veliki klub, bez obzira na njegove fudbalske vrednosti.. U svakom slučaju, sam je kriv što je došao dotle i sasvim je zaslužio to, kako je sejao, tako će mu se i vratiti..A da je Mančester veliki klub kao nekad, mislim da bi mu i on zalupio vrata posle svega šta je pričao i kako se ponašao i iskazivao nepoštovanje prema klubu i to bi bilo sasvim pravedno i logično..
R

Real

pre gotovo 2 godine

Trebao je Bajern da ga uzme. Tamo bi zamenio Levu i postigao 40 gola
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Ne znam sta mu je trebalo pod stare dane da se ovako obruka, samo zbog toga sto Junajted ne igra LS.
G

Gladoola

pre gotovo 2 godine

Come to Red Star bro, nije neka plata 50k mesečno al' bar ćeš da igraš lš
H

Hammers Srbija

pre gotovo 2 godine

Bogme bice i 100k za neke, to ti je bila plata pre 2 godine igraca zvezde
E

Ej

pre gotovo 2 godine

Lik je prevelik narcis....
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Vreme Ronalda je proslo. Ima 37 godina, postigao je mnogo, niko nije verovao da u tim godinama moze toliko da se trci, da ima takav skok itd. Ali, sve je to proslost. Godine stigle, nema vise te brzine, nema driblinga, a ni suta. Uz sve to, stvara losu hemiju utimu, svugde se gura da on mora da primi loptu, da on mora da izvede slobodan udarac i ostalo. Sada, ne da nije dobar za Mancester, on ne bi bio dobar ni za Zvezdu sada. Moze da bude srecan ako ga Mancester zadrzi i ne prepolovi mu platu, jer koliko god da mu daju, nece opravdati taj iznos.
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Vreme Ronalda je proslo? Covek je dao 18 golova na 30 utakmica Premier lige prosle sezone. Jedan Kejn je dao 17 golova na 37 utakmica. Da nije i Kejn proslost? Ili Kejn ne sutira penale kao Ronaldo? Ronaldo je tom istom Totenhemu dao gol na gostovanju kad su pobedili 3:0, a na Old Trafordu im je dao tri gola, od toga jedan sa 27 metara Ljorisu i ti kazes da nema sut? Prosle sezone je davao golove Celsiju, Arsenalu i on je proslost?
A

Aco CZ

pre gotovo 2 godine

Imam neki osecaj da ce zbog sve ove sage koja traje vec 2 meseca da odigra brutalnu sezonu, da ce vise jos da se trudi, da bi ispravio ovo sve i pokazao da moze jos iako ima 37 godina. Kad god smo mislili da je gotov on se opet uzdizao.
j

jesteda

pre gotovo 2 godine

Bit ce jaci nego ikad kad bude igrao protiv Alašketa, Quarabaga, Astane i Cluja u Ligi Evrope. Haahaa
V

Veliki Ser

pre gotovo 2 godine

Ovo je jasan dokaz koliko je Mančester kao klub pao. Svaka čast Kristijanu na svemu što je uradio do sada, ali da ti klub dozvoli ovakvo ponašanje (ne želi na pripreme, javno traži drugi klub po Evropi, ''Mančester nije atraktivan jer ne igra LŠ'') je neprihvatljivo, ne za Mančester, nego i klubove sa mnoogoo manjim rejtingom. Samo se setite kako je Fergi uvređene mlade rešavao na svoj način, pa je tim posle njihovih odlazak ne bio istog kvaliteta, nego bude i još jači, kao u inat tim ''superstarovima''
B

Boli

pre gotovo 2 godine

Ga uvo. Ima 37 godina i hoće da igra LŠ, to što tebe kao evidentnog navijača junajteda nervira to što UTD ne igra LŠ, to je drugo. Čovek je igrao dobro u ligi, mogao je možda još više da pruži ali nije baš ni realno u tim godinama - u svakom slučaju, uradio je dovoljno na individualnom planu da bi se u jednom ozbiljnom klubu izborila LŠ. To što je UTD toliko pao da ne može ni sa starijim ronaldom i ostalim ozbiljnim platišama da izbori LŠ, opet neka druga problematika. U svakom slučaju, on ima još 1-2 ozbiljnije sezone i želi da iskoristi to vreme da igra LŠ. Iako je mator, u velikim utakmicama nekad znanje i iskustvo i nekoliko trenutaka rešava mečeve i finala, i on kao visoki profesionalac veruje da je u stanju da i dalje to može da učini. Takođe, u današnje vreme se više i gubi jasna granica kada je tačno vreme da igrač ide u penziju, postoji nekoliko primera (CR7, Ibra) gde su ljudi fizički spremniji nego neki mlađi igrači, i naravno preduslov da su ih zaobišle veće povrede. PS. Nisam navijač niti jednog engleskog kluba.
A

Apoel

pre gotovo 2 godine

Sto se fudbalskih kvaliteta tice za mene je kompletniji od Mesija za klasu!!! Brz, jak u duelu, igra sa obe noge jednako, igra glavom, jednostavno prespreman i kompletan!!! Plus igrao u nekoliko klubova iz 3 najjace lige i svuda je bio odlican, dok Mesi samo u Barsi sa Cavijem i Inijestom... U premier ligi ne bi bio ni blizu najboljih!!
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Da je tako kao sto si naveo zašto onda više ne igra krilo?
d

djole2424

pre gotovo 2 godine

kakve veze ima tvoj komentar sa ovom vesti, ili je tesko vama Ronaldovcima sto ga prodaju ko krompir po pijaci, sto se kompletnosti tice to je tvoje misljenje, istorija ce zapamtiti da je messi trofejniji igrac sa vise zlatnih lopti i kopacki ( naicenjenije individualne nagrade u svetu fudbala), nisam obozavalac ni jednog ni drugog, samo realan.
G

Gost090

pre gotovo 2 godine

nisam mesi fan.ni cr7. cr7 je vise masina za golove. mesi nije imao skok.nije ni jak vrv ni brz ko ronaldo. ali ima onog fudbalskog mozga,nisko teziste bez finte ih je prolazio kako je hteo.umetnicki pas ,sut ,laganu ideju ,uvek.
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Godinica 15? Njegovi posteri na zidu u prirodnoj veličini, samo u sortsu negde na plaži?
A

Aleksejko

pre gotovo 2 godine

Zamislite kakav će doček pa ispracaj Barsa da napravi Mesiju kad ga vrati. I po tome se razlikuju sportisti i ljudi ne samo u golovima. I tačno je, to je stvar ukusa ili neukusa kako se uzme,ali da vam je neko pričao pre 7-8 god. da će Ronaldo da se potuca, moli velike klubove da igra u LS, da će da košta 15 mil. I da ga čak ni Sporting ne želi,Mančester sigurno ne,ko bi verovao. Ovo je sramota od igrača,takav fudbaler a takvo ponašanje,ostaviš klub za koji igraš jer ti se trenutno ne svidja nudiš se svima ko na stajgi, e kad te svi otkace ti se kao vratiš kući,volim vas, nisam ni hteo da idem, smrc, smrc. Boze kakav blam,kako ga nije sramota.
!

!!!

pre gotovo 2 godine

jeste on masina , ali nije dobar za svlacionicu, na pripremama se vidi napredak ekipe, cini mi se da igraju mnogo rasterecenije, posebno rasford, marsijal i bruno, a sve je to tako zbog toga sto on nije tu, tako sam bar ja stekao utisak.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Konačno da još neko vidi ono sto uporno pišem na tu temu tokom čitave sezone. Previše se vrti oko njega, sto nije uopšte dobro. Mnogi nemaju slobodu. Jeste da je davao golove i izvlačio Manchester, ali sve je to zbog toga jer su se saigrači morali prilagoditi njegovom tempu. Zbog toga je vjerovatno Pogba izgubio volju.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Sve si lepo napisao,ali ovo oko Pogbe nema veze sa tim. Pogba je izgubio volju za fudbalskim životom,jer previše vremena provodi na društvenim mrežama.
D

DrSpasic1989

pre gotovo 2 godine

Razlika izmedju njega i Mesija je i u tome sto ce Mesija i sa 45 godina traziti ceo svet. Toliko.
A

Aleksejko

pre gotovo 2 godine

Postoji još mnogo razlika naprimer ovog coveka ništa nije sramota, ništa,spalio bi sve bivše klubove samo za LS. Svi to znaju, zato i dobija šut u pozadinu od svakog. Ko u parku sa drugarima,možeš da budeš dobar koliko hoćeš u fudbalu na kraju te svi izlupaju I niko se ne druži sa tobom jer si p...
L

Lol123

pre gotovo 2 godine

Mesija vec niko ne trazi....

Mitrovic65

pre gotovo 2 godine

hoće što posto 🤣🤣🤣
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Cuj na pregovore, postujem Ronalda, ali ovo sto radi je krajnje bezobrazno. Imas ugovor u Junaitedu, duzan si da ides na pripreme, da budes s timom, da odradjujes taj ugovor, a ako nadjes angazman drugi onda pregovaraj da ides.

FORZA ROMA!!!

pre gotovo 2 godine

On je nikakav igrac cim nepostuje takav klub kao Junajted! Decko se utripovo da ga zele Bayern,Chelzi,Psg... Neide to tako Roki.... Koliko imas godina???
@

@forza roma

pre gotovo 2 godine

A ti ne poštuješ pravopis.
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Neide Chelzi, a?