Komentari na vest

Poketinov prvi rez u Čelsiju: Feliks se vraća u Atletiko

M

Mrcina

pre 11 meseci

Mislim da je i dalje vrhunski talenat i veliki potencijal,ali fali mu to nešto.Ima on i želju,delovao je jako dobro na nekim mečevima.Mislim da bi u Sitiju,Liverpulu,Arsenalu blistao,odgovara mu brži fudbal.
y

yaxxon

pre 11 meseci

Fali mu što s 23 godine još uvek nije otkrio koju poziciju igra i kao takav se teško uklapa u bilo koji tim
O

Object

pre 11 meseci

Potencijal je tu, vidi se znanje, umece, ali dosta nedorecen igrac. Fali mu ono nesto, ali mlad je, mozda ce tek pokazati koliko zna i ume
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Vrati se ti tamo gdje i pripadaš a to je Benfika!
M

Manci

pre 11 meseci

ovaj kod Pepa na brusenje za dve god bi bio pravi Felix
A

Avenger

pre 11 meseci

Felix bi npr u LIverpulu bio paklen igrač, ali je ipak tu Salah, pa bije realno. Velika mu je greška bila što je otišao kod Simeonea. Sad ako Simeone ode, možda se dosta toga promeni.
b

beži bre

pre 11 meseci

Pa ne igra salahovu poziciju,nigde veze ti je ta konstatacija
4

46

pre 11 meseci

U napadu je pokazivao najviše želje, trudio se više od ostalih ako ništa... Iznenađujuće sa takvom konstitucijom da je pokazao da može da igra u PL. Po meni ako odlaze Maunt, Pulišić, možda i Ziješ , bilo bi mesta za Feliksa, pogotovo zato što je za Sterlinga i Mudrika izmislio fudbal.
M

M1

pre 11 meseci

Stize im Nkuku da igra iza napadaca
4

46

pre 11 meseci

Okej Nkunku, ali mi je neshvatljivo da će se po krilima forsirati manekeni poput Mudrika i Sterlinga a realno Feliks je dosta bolji igrač od njih.
K

Kleo

pre 11 meseci

Nisam ga gledao ranije, medjutim posto pratim Celsi, ovih 6 meseci sam gledao skoro pa svaku utakmicu na kojoj je igrao. Jako nedefinisan igrac, na momente deluje maestralno, predribla u punom trku po 4-5 igraca, ali na kraju sve propadne tako sto promasi zicer, ili ne doda loptu i izgubi je. Koliko je samo stopostotnih sansi promasio od kada je dosao, i to u jako bitnim utakmicama. Kao sto je neko vec komentarisao, nabije glavu u pod i ne vidi nista oko sebe. Od igraca na njegovoj poziciji se ocekuju golovi i asistencije, a tu je njegov ucinak mizeran, tako da mislim da je dobra odluka sto ga nece otkupiti, posebno sto bi cifra verovatno bila 100+ miliona evra.
J

Jova1245

pre 11 meseci

Ovaj ce kao Ronaldo iz Mancestera. Nigde! Niko ga nece. Jedino da se vrati u Benfiku! Ali nije on kriv sto su budale za drugu budalu dale 100mil eura. Imaju velika ocekivanja zbog cene a ne zbog kvaliteta koji je realno osrednji.
u

ula89

pre 11 meseci

Zna samo koja ne razlika Jovo Jovice? Nekih 15ak godina razlike moj sabane glupi
f

frey

pre 11 meseci

Kad već želite pravilno da pišete, onda je PoĆetino
p

peki30

pre 11 meseci

Svo vreme u Celziju dok je igrao lik je solirao, ne zna dodati, ne gleda druge igrace, samo gleda da on zabije i dao je svega 4 u 20 meceva. Dobra odluka Poketinja, pritom ima tih krila i poluspiceva, ne zna sta ce sa njima