Komentari na vest

Poljubac smrti: Baharova sreća je što je Milojević na Kipru

G

Gladiola

pre 6 meseci

Vrati se Miloje, bez tebe na klupi stvarno trulo je!
V

Viki Miljković

pre 6 meseci

Baharova sreća što Zvezda nema para da ga otpusti. Da je Cokna imao ovoliko kredita, bili bismo u 1/2 finalu LE ili tako nešto.
4

4S

pre 6 meseci

Prosinecki je sposoban sa ovim timom cuda da pravi,on Zvezdu pozna u dusu,on je Zvezdas do neba.Vjerujte, bolji sada nepostoji za Zvezdu.
O

Ognjen Drinski

pre 6 meseci

A šta je to Prosinečki uradio u svojoj trenerskoj karijeri?
J

Jedno od najboljih rešenja

pre 6 meseci

Zarko Djurovic na klupu Zvezde
s

srka

pre 6 meseci

Ako mene pitate. Ja od početka nisam bio za ovog čoveka. Znam šta je Avram Grant radio u Partizanu. Izraelski treneri su tu, ali ko i da nisu. Ne verujem puno u njih. Barak Bahar, odlični rezultati u Izraelu, ali i ovo što radi u Zvezdi, da se ne lažemo, čist promašaj. Ostaće on do kraja sezone, jer ima jak ugovor. Za to vreme, Partizan uzima titulu, možda i duplu krunu, mada to nije važno. Titula se broji i samo to ima značaj. Bahar ne može to da spreči, nema trika. Čak i da Zvezda ostane u Evropi, recimo da bude ispred Jang Bojsa, slaba je to uteha. Igrati Ligu Evrope na proleće, uspeh je na papiru, ali to navijači Zvezde ne priznaju. Znam da bi njih zadovoljio samo plasman medju šesnaest u Ligi šampiona. Sve ostalo je demagogija.
д

дајте

pre 6 meseci

Марка Неђића да се ударе звездашки темељи у свлачионицу.
Ž

Žika Živković

pre 6 meseci

Terza preko jevreja izvlači lovu, zato ih je i platio tako i toliko. Čuj Barak Bahar, niko u Evropi nije znao ni da postoji!
K

Kraljević Marko

pre 6 meseci

Stankela ga je odlično upoznao.
D

De jàn

pre 6 meseci

Bahar ce odgovarati u skladu sa rezultatima. Ali, kada ce odgovarati Mitar Mrkela? Covjek je promasio 50 transfera, tu je minimalno oko 20, 30 miliona € spickano bezveze.
G

Gost2113

pre 6 meseci

Sta ce on odgovarati...? Njegova je sreca sto ima dobar ugovor i skupo ce platiti ako ga otpuste.Nije to neki nas trener pa da mora da pristane na ono sta mu se da.
p

podesen

pre 6 meseci

Kad bi video Mitinu mladu zenicu koje torbice nosi i koliko kostaju ,sve bi ti bilo jasno.
Ј

Јосиф

pre 6 meseci

Од Кулубалија наовамо, све су играчи Марка Марина! Или њега несмеш да поменеш?
N

Novak majstor

pre 6 meseci

Ako ga ne smene do veceras , posle nece biti dovoljna trenerova glava nego ce i glavonje iz uprave doci na red . Tako da najbolje da Terzic vrati odmah V.Milojevica da preokrenemo u prvenstvu i uzmemo titulu , to je sad najbitnije !
Z

Zvlat BG@Novak majstor

pre 6 meseci

@Novak majstor - dobio si od mene "-" (minus), za komentar, jer tražiš da se dovede jedan totalni trenerski dibidus. Sećaš li se onih "petardi" i "šestardi" koje nam je priređivao u LŠ?! Da li su te obavestili da je rečeni Milojević, posle Zvezde dobio šest uzastopnih otkaza?!
P

Pedja 444

pre 6 meseci

Ko prvo ne mozes da dovdes Milojevica, pod dva ako das otkaz Baharu treba da platis minimum 2 miliona evra.
C

Centravanti

pre 6 meseci

Vladan Milojević koliko je imoa sreće u Zvezdi sve mu se natenane vraća ..lično ne bih voleo da gledam one trzavice i ikseve. Treba nam neko pravo ime
N

Novak majstor

pre 6 meseci

Kao sto sam u komentaru napisao , mislim da treba reagovati i promeniti trenera da se ne bi izgubila titula . Cinjenica je da Vlada zna kako se sa Zvezdom uzima prvenstvo pa mi se to cini kao sigurna opcija . Kao sto je vec sad cinjenica da Bahar to ne zna . Svestan sam i ja da ima boljih trenera od Vladana ali pitanje je koji bi domaci trener znao da ovo preokrene u nasu korist , a dovesti novog stranca nije realno ako je istina za otpremninu za Bahara , da iznosi 2-3 miliona
R

Rajko car

pre 6 meseci

Tako je majstore.Samo Vladan Milojevic,a ovi sabani dole sto spominju petarde nemaju veze sa fudbalom..
г

гост 1312

pre 6 meseci

Човеку помоћници држе тренинге, тренер голмана прави нападачке акције, а на конференције за медије не излази… То није тренер Звезде, тренер великог клуба, европског шампиона не може да буде јаје које бежи! Стисни мошнице и изађи, поднеси критику, буди човек, а не овако, све пропада а њега ниђе!
E

Ehheeh

pre 6 meseci

I Milojevića ste isto tako najurili. Sad vam je dobar
p

pdk

pre 6 meseci

Djurovski...uvek tu za Zvezdu, dovede sve u red i onda ga zamene... Niko ga ne pamti, svi krenu da klicu nekom novom i onda ovako budeeee...
Ј

Јосиф

pre 6 meseci

Славиша Стојановиќ, Гроф Божовиќ, Бошко Ѓуровски тренери који су освајали титуле, који знају шта значи звезда, или Горан Ѓоровиќ, Ненад Милијаш пошто је сезона изгубљена!
Н

НИКО

pre 6 meseci

ИМАТЕ ЛИ ИНФО ДАЛ БИ МИЛОЈЕ ЖЕЛЕО ДА СЕ ВРАТИ У ЗВЕЗДУ ?
P

Peki30

pre 6 meseci

Bahar, da se ne ljubimo..
S

SimoSabrosa

pre 6 meseci

Treba dovesti Nenada Bjelicu, koji je vodio Dinamo Zagred, Osjek i Trabzon. Odličan trener, sa ovim timom bi napravio uspeh, bar da budemo treci u grupi
d

druze

pre 6 meseci

obrukao se i sa trabzonom i sa osijekom
M

Mnogo prosto

pre 6 meseci

Najveci problem je dovodjenje ovih par igraca u minut do 12 koji nisu ni prosli pripreme sa timom a odmah uskocili u prvih 11 i prodaja Erakovica. Ona ekipa na pripremama je gazila sve redom. Olajinka i Kraso su bili odlican tandem , igrali smo brzo i tecno i forsirali taj visoki presing. Ali na kraju krajeva Bahar je sam kriv sto je nove igrace odmah ubacio u prvi tim i unistio hemiju i igru.
n

no name X

pre 6 meseci

Bravo za komentar.Prodaja Erakovica i dovodjenje ova tri "kapitalna pojacanja" su unistila Zvezdinu igru.U odbrani promaja ,sredina nepostoji,a spic otupeo.Katastrofa!!!
Z

Zmi Zmi

pre 6 meseci

Svaka ti je na mestu.
z

zzzttthjjjj

pre 6 meseci

a sto je igra pod Milojevicwm bika bolja od Baharove. svaka utakmic au prvenstvu negledljiva, LS nas lupali po 6:0 gotivim svakog trenera ali daj da se ne vracamo bivsim ljubavima
z

zato

pre 6 meseci

sto je preuzeo tim koji 10 godina nije igrao evropu bez dinara istraumiran od evrope..sa igracima poput jovancica gobeljica srnica vujadina savica prolazio grupu lige evrope..slabo vi pamtite zato i zasluzujete ovo...ovaj bahar ne zna gde bije a ima najskuplji tim u istoriji daj njemu jovancu pa vidi kako ispada iz lige
Ј

Јосиф

pre 6 meseci

Милоје тамбурао Олимпијакос и Ливерпул у групној фази, играо реми са Наполијем, Салзбургом, Копенхагеном! Онај ПСЖ који је тамбурао милоја, са Вељком Симиќем и гардистима би истамбурао овај, бахаров тим са џеки(хванг) ченом и насером и шерифом са 17:0!
G

GostBH

pre 6 meseci

Pa neka zovu za trenera onog Vladu Jagodića što vodi Slogu iz Doboja. Čovjek je najveći majstor kad treba spasiti posrnulu ekipu. To radi godinama. A i Srbin je tako da nema ništa sporno. Ima i u Bosni ekipa koje vrijede milione Eura, ali ovaj ih, trenutno, sa svojom skromnom "Slogom" redovno uzima 3:0. Pratim fudbal u Srbiji sportski i bez cinizma i puno me čudi da "Zvezda" sa tolikim budžetom i takvim igračima nema više bodova u Ligi prvaka, a kamo li u svom državnom prvenstvu. Pozdrav svima.
£

£¥₩₩

pre 6 meseci

Najmanji budzet ima u ligi šampiona Zvezda
G

GostBH

pre 6 meseci

@£¥₩₩ Manji budžet im nije oduzeo pravo da osunete onaj Young Boys u BG i uzmu 3 boda. Realno, a i po igri na terenu su trebali.
d

delija02

pre 6 meseci

Pa Jaodic vodio Javor tada bili katastrova,promenio 20 ekipa do sada,to bi isto bilo kao kada bi detetu dali da vozi avion
G

Gost X

pre 6 meseci

Ne dirajte Bahara do zime. Neka zavrsi grupnu fazu LS i jesenji deo prvenstva. Ako budemo poslednji u grupi LS i ne pobedimo u derbiju onda smena i zimske pripreme krenuti sa novim trenerom.
7

7373

pre 6 meseci

Tad druze onda i ja mogu na klupu, tad je sve gotovo
m

ma da bre to

pre 6 meseci

Barak je sa makabijem uradio to sto je uradio jer je imao kompaktniju ekipu...imao je spica ubicu, solidan vezni red i odlicnu odbranu. Ovde odbranu nema, moxemo mi da damo svima gol, ali od svakog i dobijemo gol. Po meni je sigurnije igrati sa 4 pozadi pa i sa izmisljenim bekovima, nego da igras 3 pozadi...on umesto da je micka stavljao na zadnjeg veznog i da se priliko branjenja on spusta na stopera i da se sirimo, ne on stavi micka na dtopera koji izlece na dm koje vec imamo komada dva...i primamo gol...italijani su do savrsenstva doveli taktiku sa tri pozadi jer to moraju da igraju odlicni, ako ne i vrhunski stoperi...da stvar bude gora mi u evropi izgledamo i vise nego dobro, ali na startu drugog poluvremena od svih svo dobili gol iz prvog suta ili akcije sto je katastrofa. Baharu nije legla zvezda i to je to...krenuli smo sezonu 4-0-0 i gol razlikom 16:1 i onda prodas erakovica najkrstenijeg igraca i desi se ovo....
Y

YayaT

pre 6 meseci

sta ce biti ako Barak pobedi Red Bull?
б

биће ништа

pre 6 meseci

као што је победио Вождовац и Чуку...
m

ma da bre to

pre 6 meseci

Pa bice hajp eto sta ce biti...bice hajp da se napadne cak i drugo mesto jer smo mi naravno nerealni...odma ce da se prave planovi kako ako dobijemo YB imamo 7 bodova, a lajpcig izgubi u engleskoj i onda da mi pobedimo siti ovde haha...eto ukratko sam ti stavio do znanja sta ce biti...u ovom momentu je x protiv lajpciga premija, a pobeda ravna tome da cuka prodje grupu u konferenciji...
C

Chisam

pre 6 meseci

Igrajmo najlepsu igru,nek radost mi ispuni grud strasno nezno mi sapni,da l ne bese uzalud igrajmo poslednji tango,nase igre vec gasne plam zivot se sali sa nama,bicu sama i ti sam Daleke jecaju zvezde,mio se gasi sjaj srce mi vec dugo sluti,svemu ce doci kraj Igrajmo taj tango smrti,kao nekada pre neka se sve zavrti,samo ne zaboravi me...
C

Cika sveta

pre 6 meseci

Koji sistem Baharigra, on nema saradnju sa igračima, nase igrace *treniraju "njegovi pomocniciZovite Slavoljub Gjorgevica da spasava ako se moze.. On moze?!!!!!!!!
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

Boze Milojevic ima Ugovor i verovatno ce ga ispuniti tako da ne lozite narod. Zvezda moze samo nekog Trenera da dovede koji je slobodn
S

Salamander

pre 6 meseci

Ovo je klasična kupovina mira i vremena, što je i normalno i logično. Vrlo je jednostavno, ako ne dobije Jang Bojs i sve utakmice u prvenstvu, biće smenjen. Ukoliko nekim čudom ipak uspe da sve to dobije, ima zimske pripreme, da sve na miru uigra, zategne, pa onda kako bude. Da se razumemo, verujem da Radnik i Železnik može lagano da dobije, ali rezultat protiv Lajpciga će biti takođe bitan. Ako bude bila neka blamaža, odmah bih ga menjao. 1. Cilj je titula, a prolazno vreme je nikad gore. 2. Cilj je da budemo treći u grupi, a kod kuće nismo dobili Jang Bojs, prolazno vreme takođe loše. Dakle, kad se krajem decembra bude podvukla crta, videćemo gde smo i šta smo.
K

Kon

pre 6 meseci

Tog istog Milojevića ste najurili nogom u dupe kao i prethodnog Milojevića-Coknu. Da li postoji neki drugi trener osim Milojevića? Smatrate više sa njim.
S

SilverSurfer

pre 6 meseci

Kakav Milojević?!? Ako gledamo realno Milojević je prošao u evro takmičenja a da nije pobedio ni u jednoj od ključnih utakmica za prolaz u grupnu fazu. Protiv Salcburga ni sad ne bi umeo da objasni šta se dogodilo nakon one streljane u prvom poluvremenu. Revanš u Kopenhagenu je prošao nakon što su iz publike morali da izvlače izvođače penala. Jang Bojs obe nerešeno. S jedne strane to i jeste čar fudbala a s druge prolaz su odlučivala tadašnja pravila. Koja danas ne važe. Ozbiljni protivnici u Ligi šampiona pokazali su da dupli blok i defanzivno orijentisan fudbal ne donose rezultat. Činjenica je i da je Milojević imao najslabiju ekipu. Doduše i on je dobio na poklon svoje Đige, Hvanove i Šerife. I to je jedino ista matrica koja traje i danas. Kada je Miloje otišao, ne treba zaboraviti sa ozbiljnom bodovnom zalihom u domaćem prvenstvu, doveden je Sranković. Ne zato što je neko u njemu video štof za trenera već da bi se amortizovala ljutnja navijača. Kada je on napustio klupu Zvezde da bi se ponovo gasio požar među navijačima angažovan je drugi Milojević kog su često u komentarima nazivali master majndom strategije i glavnim arhitektom Zvezdine igre. Njegov odlazak povezivao se sa padom u igri Zvezde. Međutim, nije igra Zvezde bila bog zna kakva tokom njegovog mandata. Ali, nije isto biti prvi trener i pomoćnik. Da bi se opravdao rastanak angažovan je Barak Bahar, mitsko biće, trener koji je pregazio Zvezdu i pokazao hrabru igru. Ovo je treći trener koji ima svrhu da umrtvi potencijalnu reakciju navijača. I Zvezda na pripremama jeste izgledala kao ekipa koja melje. Visoki presing, igra sa jednim ili dva dodira uz mnogo kretanja bez lopte. Kada je počela takmičarska sezona sve je to nestalo. Ekipa deluje mrtvo i nezainteresovano. Što samo navodi na zaključak da je nešto poremetilo svlačionicu. Harmonija iz svlačionice prenosi se na teren i obrnuto. Zato je besmisleno baviti se kadrovskim rešenjima osim ako cilj ovog teksta nije umirivanje zvezdaške javnosti i najava smene trenera. Promena trenera u Zvezdi nije u funkciji menjanja igre na terenu već artikulisanja navijačkog nezadovoljstva. Da bi se ostvario rezultat u sportu je potrebna strategija, sistem, rad i kontinuitet. Zvezda je imala lepu priliku ovih šest godina da nešto uradi. Ali je tu šansu ptopustila. Zato je nefer svaljivati sve na Bahara ili njegove prethodnike. U okruženju kakvom su radili rezultati su im bili više nego odlični.
F

Fußballspieler

pre 6 meseci

Pozpisujem svaku reč koju si izneo u komentaru. Apsolutno si u pravu. I da dodam šta se desilo u Salcburgu. Desio se Pavkov, faul nad njim i cepanje glave od strane Pongračića, gaženje i proključala krv Nenada Krstičića koji je svojom reakcijom podigao celu ekipu. Iako mu je drugi boravak u klubu bio više nego skroman taj momak će zbog te reakcije ostati zauvek u mom srcu i ostaće primer kako se hrabrost i borbenost uvek nagrade!
p

pero7

pre 6 meseci

ovde ljudi nisu realni ..nebitno koji je klub..kao da njih neko pita ili cita ..hocu radonjica..obradovica..coknu..duljaja..mozes dobiti kartu da gledas ako kuois..niti ces birati predsednike ni upravu ni trenere ni igrace..ili prodas ovog kupis onogmmmilioni eura..kao da su klikeri...gledaj sto ti nude i to je to
M

Maksa333

pre 6 meseci

Najveci problem je neisaintresivanost skuph pojacanje za domace takmicenje
F

Familija

pre 6 meseci

Meč protiv Lajpciga je bukvalno postao nebitan i nevažan nije prioritet utakmica Lige Šampiona od danas jedini prioritet su utakmice u domaćem šampionatu Zvezda u subotu mora da odigra dobar meč i svaki sledeći meč u domaćem šampionatu mora biti na najvećem maksimumu sa najjačom postavom i najspremnijim igračima poljubac otkaza za Bahara je na vratima a na igračima je da pokušaju da taj poljubac bar na kratko otklone pobediti Lajpcig pa prosuti bodove u domaćoj ligi to je otkaz Baraku Baharu pobeđivati u domaćem šampionatu i izgubiti od Lajpciga ili Bojsa je nastavak puta sa gospodinom Baharom nikome od nas nije do radikalnijih mera ali prosto moraju da shvate šta je Zvezda i kako stvari stoje Zvezda traži pobede u svakoj utakmici u svakom meču u svakom mesecu u godini u svakoj nedelji i danu kada dođeš i dođemo da situacije da govorimo o prioritetima to samo po sebi znači da stvari nisu dobre igrači će i dalji moći da računaju na podršku navijača ali ovog puta svi su na ispitu sada ćemo videti ko ima karakter ko je spreman da za Zvezdu da znoj krv i suze svaka naredna letargija igre i igrača biće nagrađena zasluženom nagradom a svaki vid poštovanja od strane igrača i trenera i igre i rezultata i kluba biće ispraćena ovacijama i aplauzom podrška izostati neće sada su oni na potezu ponavljam svaki minut i sekund metar i milimetar terena je pod posebnom lupom i režimom sada se sve gleda i meri nema pošteđenih nema izgovora SVI U ARENU SVI NA STADION
J

Joe Lesh

pre 6 meseci

Podrska za Vladana Milojevica i Dejana Radonjica ! Duznost vam nalaze da se vratite u Zvezdu i spasavate klub od ovih sto primaju 3-4 gola ili 100 koseva po utakmici. Inace nam sledi "gravedigger" dominacija ponovo.
P

Pedja 333

pre 6 meseci

Nije realno u ovom momentu menjati trenera, a Milijas je katastrofalno resenje. Kiks protiv Lajpciga je verovatno I ocekivan, mislim da su presudne utakmice za njega Jang Boys I derbi ako ne dobije obe onda treba da ide.
S

Salamander

pre 6 meseci

Samo mala korekcija, Jang Bojs i sve utakmice u prvenstvu mora da dobije, uključujući derbi. Šta još treba, da imamo dvocifren zaostatak a dobijemo derbi? Ovo je vrlo prosta matematika, igra se za bodove, a samo pobeda donosi 3.
A

Amater

pre 6 meseci

Poslednja recenica mi nije bas najjasnija. Sta znaci kiks Zvezde protiv Lajpciga? Jel se to ocekuje da mi pobedimo njih pa kao ako kiksnemo Bahar ide. Sta se podrazumeva pod kiksom protiv Lajpciga?
г

горостас

pre 6 meseci

Да ти раздвајаш такве тандеме као што су Иванић-Катаи, Олањинка-Красо, да Милуна и Дегенека држиш ван протокола, док су за одбрану задужени Ђига и Родић... говори у прилог тезе да Бахар није баш у пријатељским односима са сопственим мозгом...
n

nije do trenera

pre 6 meseci

Ja mislim da Nije do trenera,jer ocito da uprava kluba je platila igrace vise nego sto vrede(osim bukarija).dzaba tibi domicaija,posed lopte i sta vec....ako ne mozes da das gol i kontrolises utakmiciu kada vodis (u SLS )gde jedan igrac zvezde vredi?kao ceo tim TSC🤷‍♂️.onaj koreanac vredi 5 mil?(ivanic vredi po tome 50 mil) Jel imao 1 asistenciju?da li je dao gol da ne pominjem😕Nisam navijac Partizana/Zvezde ,ali sam ocekivao da zvezdi bude svaki mec u SLS jedan lagani trening(kada vidis koliko su platili pojacanja)🤷‍♂️
G

Gostyyy

pre 6 meseci

Tu ima dva problema. Prvi je taj da verujem da Bahar nikad nije igrao protiv ovakvih bunkeraških ekipa kao što su ove naše. Jer je neverovatno da se svi nabiju u svoj šesnaesterac protiv Zvezde (a protiv Partizana se recimo razlete svuda po terenu, ali to je druga priča), bukvalno ih ništa ne zanima, samo da ne prime taj gol. Samim tim, mora da sad pronađe način za razbijanje bunkera, jer nije navikao na to. Drugi, i opasniji, je taj što deluje da on apsolutno ne razume da igra protiv bunkera i ne razume prednosti i mane igrača koje stavlja na teren. Jako često igramo sa igračima koji se ne uklapaju u koncept igre, ili jedan sa drugim, ili u situaciju na terenu, kao da ih samo nabaca na teren jer treba da nabaca 11 igrača. Očigledno neki imaju previše ovlašćenja, a neki nedovoljno, što je opet do njega. Sve u svemu, fali kohezije, fali ideje i odlučnosti na terenu, i fali konstantnost. Ne mogu svi da budu u rotaciji. Postoje nosioci i glavni igrači, postoji rotacija, postoji backup, postoje mladi igrači. I svi oni treba da imaju svoje uloge i minutažu, a ne da se sve vrti u nedogled.
A

A-

pre 6 meseci

Kako moze on da igra bunker protiv Sitija i Lajpcing, a problem je kad neko protiv Zvezde igra bunker?
P

PeraBelgradCz

pre 6 meseci

Tako je. Kad sam video da je izveo formaciju sa Bukarijem i Olajinkom kao najisturenijima, bilo mi je jasno da se jos uvek nije adaptirao na ovaj mentalitet i sistem koji traje oduvek i trajace zauvek u nasoj ligi. Bunker, nabijaj na palac, pa ako napadac dvometras uspe da spusti krilu super, sto se nazalost sinoc i desilo. Barak je vrhunski trener, to se vidi cak i u LS, videlo se na pripremama (nema veze sto su pripreme, pobediti onako demonstrativno Fener i Fiorentinu nije bas stvar za potcenjivanje). Treba coveku pruziti podrsku, ali mu i dovesti u strucni stab nekog malo iskusnijeg domaceg trenera koji ce mu skrenuti paznju sta ima protiv sebe i kako protiv bunkera. Primera radi Nebojsa Milosevic bi bio idealan dodatak na ovaj strucni stab.
C

Cccc

pre 6 meseci

Po tebi znači da mi nebi trebali izgubiti ni jednu utakmicu u LS pošto igramo ovako kao protiv nas u MSL. Bunker se razbija kretanjem igrača a ne stojanjem kao da su postavljeni cunjevi. Centaršutevrima i skokom, a kad smo mi dali gol iz prekida ili glavom na centaršut neka me neko poseti.
d

d. g.

pre 6 meseci

Prizivanje Milojevića u fudbalu i Radonjića u košarci je po meni smešno.
p

pancevac992

pre 6 meseci

dok je takvih kao ti tako cemo i da prolazimo
N

Novak majstor

pre 6 meseci

Grobarima nije smešno uopšte
b

bleach mm

pre 6 meseci

Samo je Terza siguran?
m

miki34

pre 6 meseci

Nije problem u tome sto je Miloje na kipru, dosao bi peske u zvezdu, problem je sto bahar ima jak ugovor i sto verovatno je pada mu na pamet da podnese ostavku sto bi u ovom trenutku bilo najpostenije sa njegove strane. Naravno i oni koji su ga doveli trebaju da odgovaraju, i da snose deo stete finansijski. Sto ovaj bude duze ostao napravice zvezdi vecu steru. Juce gledam nema kange ni u najavi. Ja stvarno ne znam o cemu se tu radi. Ok nema ga zbog taktike protov lajpziga ali covek koji je svih ovih godina dezao sredinu skrajnut je i videli smo na sta licimo...igra nam se svela na besomucne driblinge malog lucica, pogresne pasove stamenica, te sebicluk bukaria.
Č

Čuj

pre 6 meseci

Ovog, pa sto bi se on odrekao svoje zagarantovane ugovorom plate?
k

kikoman

pre 6 meseci

Sad pravite atmosferu da je kiks ako se izgubi od Lajpciga u Beogradu, a kljucna je utakmica protiv Jang bojsa. Boze pa dal ste realni. Ako ispadnemo iz Evrope osvajamo sigurno, ako budemo treci, i dalje imamo velike sanse, nema sanse da Partizan ne kiksne do kraja, a mi smo sposobni da ih dobijemo dvaput.
l

lazza lazarevic

pre 6 meseci

Prosle godine nam golman Vasiljko doneo titulu,a ko ce ove,a mi ga ove nagradili
s

srxx

pre 6 meseci

Znaš ti šta je njegova sreća... Što je babi milo to joj se i snilo.
Z

Zaim

pre 6 meseci

Pustite coveka da radi posao,bit ce sve ok.
5

5256352

pre 6 meseci

Pa sto Coknu nisu pustili da radi,nego ga posle titule smenili,a bio 10 puta jeftiniji
K

Kako

pre 6 meseci

Da ga puste, kad mu ovi rekli da se mane njegove filozofije😂😂😂😂
Z

ZZ Crew

pre 6 meseci

Sinoc "igrate ko p.. ke" a Bahar aplaudira... To je to sto stranac ne razume poentu!!!
T

TUneki

pre 6 meseci

Priprema se teren za Milijasa,koji jako lose vodi omladince
P

Poruka Upravi

pre 6 meseci

Sve su ovo budalaštine klasične. Zvezda je na -6 u odnosu na Partizan u ligi. Znači svi sve do kraja da dobijaju, Zvezda mora da trijumfuje u 2/3 derbija i jedan da odigra nerešeno, i da ima bolju gol razliku. Daleko je to od dobrih okolnosti. Pride, Zvezda se muči i teško dobija utakmice. Protiv IMT se strahovalo, protiv Javora se strahovalo, Radnički je jedva dobijen, kao i Novi Pazar. To su kiksevi koji su sprečeni u poslednjim trenucima. Dakle ovih -6 je moglo da bude i daleko više. Ekipa ne igra dobro duži period u domaćim takmičenjima a ni u Evropi ne dominira s obzirom na uložena sredstva (da me ne shvati iko pogrešno, ovaj Zvezdin tim nije jeftin, normalno da je to manje u odnosu na Lajpcig, ali YB se morao pobediti. A sport je tu da se dešavaju i čuda, zašto ne ići na pobedu protiv Lajpciga, Zvezda je već igrala proleće u LE sa znatno jeftinijim timom, i slabijim igračima, prema tome nema opravdanja. Ne može sada cilj biti isti kao i pre uloženih desetine miliona evra, i da go bude uredu. Prodaja magle i tavorenje). Znači kada se podvuče crta stanje je kritično i veoma ozbiljno. Dogodine, bez prvog mesta nema ni Lige Šampiona, to je svima jasno. Prvak možda i ima neku šansu, drugoplasirani nikako. Nema Lige Šampiona, nema ni finansija. Situacija se neće popraviti tako što su navijači obavili "razgovor". Prežaljeni Radnik možda će i pasti, kao i Železničar. Ali sve posle toga je veliko pitanje. A eventualna smena nakon još jednog kiksa je zakasnela i nepotrebna. Prvo što će razlika biti nedostižna, drugo novi trener dolazi na ekipu sa kojom možda nije upoznat dobro (utakmice sa Radnikom i Železničarom prava prilika da se upozna sa tim ko koliko može). Tako da sve u svemu Zvezda sebi ovim potezom upornog čuvanja Bahara potpisuje možda i smrtnu presudu. A zato će uz Bahara na kraju sezone morati da leti i onaj koji ga je tu čuvao (Uprava).
N

Nenad1246

pre 6 meseci

A za galaktikose podrazumeva da će sve da dobiju?
m

mikac678

pre 6 meseci

Bilo je i neki maltret od strane navijača prema igračima posle utakmice i niko ni reči. Kako će sledeću da igraju i ako odigraju loše šta mogu da očekuju od navijača!?
S

Stameni Milos

pre 6 meseci

Vladan Milojevic je uspeo da namesti ekipu,iako smo tada imalo mnogo losije igrace nego sada! U Evropi od svih 12 protivnika u kvalifikacijama,sve dvomece smo prosli dalje! Sada delujemo kao rastimovani orkestar,nema borbenosti,ne gine se za grb kao pre!
z

zvornik

pre 6 meseci

Problem je što se veštački diže atmosfera nakon jedne pripremne utakmice i onda kaos. Kao i sa reprezentacijom. Puno polunovinara. Stiže opet Montevideo... Nije ovo 1932.
A

Axaxa

pre 6 meseci

Sa Milojevićem je era počela, red bi bio da se sa istim završi.

Sakur

pre 6 meseci

A gde je komentar za start velikog sportsmena dragovica???Cutimo tisina bitno da Belica kada napravi malo jaci faul razapinjete ovde a sada cutimo
G

Grajkula

pre 6 meseci

Dragovicu se desi kiks, Belic samo sto ne krene da bije po terenu.
z

za ono sto je

pre 6 meseci

Dragovic uradio se ide na sud!!!!

димарцио

pre 6 meseci

Надам се да ови што пишу да Бахар треба да остане, да су видели како он (не) води утакмице, како све помоћници раде, његове реакције су једине за аут да подигне руку. Оно што је вероватно узрок свега је што је изгубио свој начин игре и формације којим смо почели сезону због пораза на Крову и онда ово што се десило у Израелу где он лагано то све коментарише на конференцији пред Лајпциг. Синоћ мртав ладан се не појави на конференцији, делује да је дигао руке а ови из управе не смеју још да га смене, због плате, тима и ситуације свеукупно.
g

gost iz dražnja

pre 6 meseci

A šta ako se ne pobedi Radnik za vikend? Daleko je Lajpcig.

The Intersect

pre 6 meseci

sreca njegova pa je radnik ekipa za zonu
V

Viki Miljković

pre 6 meseci

Baharova sreća je što je novembar i svaki dobar trener ima posao. Takođe, sreća je što se vrv ogradio takvim ugovorom da Zvezda mora da mu isplati svaki dinar, koji pretpostavljam - NEMA.
l

llll

pre 6 meseci

Nijednom treneru nije lak start u novom glubu. Pripreme su prosle fenomenalno, samo zato sto su nasi igraci kao finale svaku utakmicu dok su protivnici namestali ekipu. tu je problem, sto smo svi mislili da mozemo u finale ne razmisljajuci zbog cega su takvi rezultati u pripremi. Ne mislim da je vreme da se Bahar menja, covek je dosao u nesto novo i zvezda je dobila nesto novo. Pokusava da unese svoj sistem u klubu koji i nije sjajan a nije ni los u odnosu ono sto smo imali. Svi treneri do sada su bili nasi i nas mentalitet. i zato su kidali u u srbiji a u Ligi sampionq gubili po 5, 6:0. Ovde se vidi da smo se drzali okej u evropi, i meni je skroz okej da se izgubi od sitija 3:1 i od nemaca koji su trenutno medju najboljih u nemackoj. Protiv Jang Bojsa se desio kiks ali Boze moj idemo dalje. U nasu ligu je problem sto svi daju max protiv zvezde a zvezda ulazi lako protiv svih. I niko ne shvata nadu ligu kao ozbiljnu ( mislim na igrace ) Treba vremena, treba vremena da nasteluje ekipu i da im atavi do znanja koliko je bitna liga sampiona toliko i nasa liga ima tu jos mnogo problema pored ovih, a to je da mora trener silom da pusta neke igrace kako bi vratili izgubljen novac iako ih trener ne zeli. Bas kao i sa Duskom u kosarci. Dovedite i Ancelotija nista bolja situacija nece biti. Problem je sto svi guraju isto noa fde im nije mesto.
2

25848526

pre 6 meseci

Po toj logici i Cokna bi imao iste rezultate kao Bahar,pa sto su ga smenili ,plus bio 10 puta jeftiniji
K

Karma je čudo.

pre 6 meseci

Kako seješ tako i žanješ. Kada pregovaraš iza ledja treneru koji ti je doneo duplu krunu ništa bolje ni ne zaslužuješ.
p

pero7

pre 6 meseci

ja ne volim zvezdu.ali je ovo preteerivanje..po njihovim navijacima u kosarci je samp trener Radonjic..u Fudbalu Milojevic i taj neki cokna pa da valljaju trenerili bi ligu petice a ne Kipar..ili kazu Prosinecki kojeg su oterali iz najgore ekipe u hrvatskoj
K

Karma je čudo

pre 6 meseci

Pa eto "gluperde" Milojević i Cokna su bar bili prvaci sa Zvezdom. Prepametni Bahar iz poznate fudbalske velesile Izraela ni to.
2

27582545

pre 6 meseci

Prebaciti perspektivog golmana Popovica na spica i resen problem
g

ga

pre 6 meseci

Покушавала је Звезда и раније да игра без Канге и то није личило нинашта.. Па се Канга враћао и све се враћало у нормалу. Од доласка Бахара, Канга је излетео из поставе и тако је могло да се игра јер је на терену био Красо. Да је наставио да игра са Красоом, напад би био коректан. Оног момента кад је избацио Красоа из тима, све је отишло у мајчину. Без Канге или без Красоа, Звездина организација напада је ужасна. Такође, форсирање Лучића нас је превише коштало. Не знам да ли је ико скренуо пажњу дечку на његову игру... Његови дриблинзи и заламања... оно је катастрофа. Нека му неко пусти снимак утакмица које је играо и пита га да сам изброји број противничких играча иза лопте пре него што он започне дриблинг и да изброји број противничких играча иза лопте након што је његов дриблинг ''успео''. Можда ће успети да сконта колико гуши игру и омогућава противнику да постави линије одбране. Што се игре у одбрани тиче, ту смо тек катастрофа. Драговић је лош већ сезону ипо. Раније га је покривао Ераковић. Сад нема ко. Све му се грешке виде. Појава Родића на терену је и раније изазивала благу језу... а он нам је сад штопер. Цела формација са три штопера нам је ужасна. Да смо задржали Азаровија лево и гурнули Недељковића десно, имали би озбиљне бекове и одбрану која не би примила ни трећину голова које смо до сад примили. Ове Бахарове поставке не ваљају ништа
t

tako je

pre 6 meseci

A ti si sigurno pre godinu dana prvi terao Kangu, i trazio da Lucic igra vise. Tvoje pisanje jako lici na to.
g

ga

pre 6 meseci

Напротив. Никад нисам терао Кангу. По мени је Канга био увек главни играч. Ја сам увек терао Бена и звао га Звездиним стелт крилом (0-1 продора по боку по сезони), а Кангу никад. Увек сам наводио пример утакмице против Шерифа у гостима... без Канге је био ужас... као и претходне утакмице квалификација. После се вратио Канга и све је дошло на своје. Свакако, није ми се свидео нови трогодишњи уговор Канги (играчу са толико година) јер ће да вреди још ове године. Идуће године ће вероватно више штетити него користити. Звезда никад не сме да зависи превише од једног играча и зато ми се свидело кад је промењен концепт и почео да игра Красо који је повезивао редове. Тад сам и сам рекао, коначно можемо и без Канге. Али и без Канге и без Красоа, не можемо. Апсолутно је небитно како ти изгледа моје писање, али нисам ни тражио да игра Лучић нити сад тражим да више игра Мијатовић. Немам ту мантру о Звездиној деци, мада ми је наравно драго кад играју. Нисмо ми ОФК Црвена Звезда него ФК Црвена Звезда. Нека играју најбољи
U

Uprava napolje

pre 6 meseci

A sta je Terziceva sreca? Sto se uvek sakrije iza trenera? Kad pobedjujemo nonstop se javlja, prica hvalospeve o sebi, govori o sebi cak i u trecem licu. Kad u poslednje 2-3 sezone promasi 25-30 transfera, kad pre sezone proda dva od tri beka, kad je Zvezda jedini tim u Evropi koji igra sa JEDNIM bekom i to Rodicem, kad ima garantovanu ligu sampiona a on sklopi tim na zadnji dan prelaznog roka i za ogromne pare dovede balvane koji realno ne vrede ni 20% iznosa, kad te iste igrace ubaci treneru u tim i unisti sve je trener na pripremama radio, pripremao i pokazao (a to su vrhunske igre), kad mu sinovi lome managere koji nece da saradjuju s njim? Kad navijaci na sve to cute jer im je tribina zarada i veza sa politikom. Jel to Terziceva sreca? Kad ce njemu i vodjama sa severa poljubac?
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 6 meseci

Meni je od početka delovalo da bi problem mogao biti što Bahar nije doveo kondicionog trenera. Međutim ekipa je na početku delovala sveže i brzo, tako da je ličilo da mu nije ni potreban. Izgleda da je to bila varka. Mene ovaj tim frustrira do bola. Imam utisak da je slagalica skoro pa složena, ali samo nedostaje jedan deo da sve klikne. Možda je do Bahara a možda mu ipak treba njegov kondicioni trener koji bi naštimovao ekipu da sprovedu njegove misli u delo.
P

Pera genije

pre 6 meseci

Znači, nikakve veze kondicioni trener nema sa ovom situacijom. Kao prvo deluje mi da su igrači spremni, pogledaj im način disanja u krupnom kadru i bilo kom igraču iz protivničkih ekipa, kao drugo Zvezdu a to je po meni mnogo veći parametar niko od ove tri ekipe iz LŠ nije natrčao. Problema ima u nekim drugim stvarima nikako u kondiciji.
m

milentije90

pre 6 meseci

ne Milojevic
S

Shabalalal

pre 6 meseci

Ova era je pocela sa Grofom Bozovicem koji je bio prvi sa 10x losijom ekipom a kad je Partizan bio bolji 10x nego sad . Pa se dogodio i rekord i sl . I doslo ie 6-7 stranaca za 0 transfer . A samo je on u tom trenutku dosao u klub iz boljeg kluba i jace lige gde je imao 3 puta jaci ugovor .
J

Jedini pravi...

pre 6 meseci

Mislim da bi jedini covek koji bi mogao da probudi ekipu,i koji bi doveo so odusevljenja medju navijacima samom svojom pojavom bio Nenad Lalatovic...ali teeessskkkoooo...da se to moze desiti

Marko Ilic

pre 6 meseci

Izvanredan trener,utegao bi tim samo tako,ali tesko da njega postave
B

Birokrata

pre 6 meseci

Dal ste vi ljudi realni..?? Pa on decko ne moze da se sastavi, rezultate nikakve nema a ponasanje tek necu da komentarisem..
S

SezonskaJakarta

pre 6 meseci

Ne bi me iznenadilo da iza komentara stoji Nenad Lalatović. Ili da je u pitanju probni balon. Razmrdao bi, svakako, možda i u pozitivnom smislu, ali ta njegova razmrdavanja ekipa su, kao i on sam, toliko kratkog daha da bi za mesec-dva već bio na izlaznim vratima. Ne ulazim u to da li su tačne kuloarske priče, i u kojoj meri, ali primetni su izvesni problemi sa njegovim temperamentom, koncentracijom, hvalisanjem sebe povodom izmena koje su mogle i početi meč, kad već tvrdi da je toliki stručnjak. Njegova prava mera bili su timovi tipa Vojvodine i Radničkog, manje ambiciozni, gde se mogao nametnuti upravo sa tim "razmrdavanjem", pa i nametnuti neki autoritet koji kod njega previše varira između uloge drugara i starijeg brata. Ali, koliko god su mu rezultati sa upravo te dve ekipe bili za ozbiljno poštovanje, toliko je uspeo samog sebe da sagori nadomak sazrevanja. Promene raspoloženja, neurotični ispadi, prepirke (najblaže rečeno), javne ljubavne poruke diktatoru, omalovažavanje klubova u kojima je radio, ljudi, nekada i sa osnovom, ali bez osnova da gospodin tako učini. I sve slabiji rezultati sa ekipama. Zvezda i Partizan moraju prestati sa izmišljanjem trenera, ukoliko žele dobro sebi, ali i srpskom fudbalu. A Lalatović ... Meni je, priznajem, bilo u početku simpatično njegovo ponašanje u stilu Muhameda Alija. Praktično je skrenuo pažnju medija na trenersku struku, pomogavši tako i drugima. Međutim, prebrzo je to prešlo u tabloidno, a njegov duh u isprazno samohvalisanje. Šteta, jer humor je jedna od najlepših odlika inteligentnih. Mada, tek sa autoironijom kreće se put istinskih veličina. On to nije i, nažalost, nikada ni neće više moći postati. Barem ne kao trener. Iskreno, mislim da mu većina nas želi da takav bude kao čovek. U ovom trenutku, Lalatoviću treba tim koji ima potencijal ulaska u najviši rang takmičenja, drugoligaš (prvoligaš u ovoj nesrećno nazvanoj podeli na lige). Neki klinci, da mu veruju, a on da se priseti kako je to stvarati. Da ide sa dna ka vrhu, a ne i dalje da se survava dok poručuje svima da je na dobrom putu. Iskreno mu želim jedno zdravo ljudsko otrežnjenje. Što se tiče autora teksta, njemu valja poželeti da proveri da li postoji neki filmski klasik pod imenom "Poljubac smrti", kako bi razumeo pravo poreklo izraza. Štaviše, ima ih dva.
B

Bangladeš

pre 6 meseci

Kako bi lepo bilo da svi puste čoveka na miru, da radi svoj posao be ove buke i problema sa ,,navijačima" i ,,novinarima".
d

dzuno

pre 6 meseci

Ne vidim kako bi bilo dobro da se vrati Milojević, to bi bio korak nazad. Ako si godinu dana tražio progresivnog trenera, bio zainteresovan za Montelu, Paola Sousu isl, doveo Bahara - i onda se vratiš na nekoga čija je filozofija potpuno drugačija od svih njih?
2

2305

pre 6 meseci

tacno tako, bunker ala duljaj je za ove sto ne smeju da predju polovinu ni protiv Uba
N

NedajeInBom

pre 6 meseci

ma ne bi se on iznervirao mnogo ni da mu daju otkaz, platu bi svakako primao..nije on ovde glavom, samo fizicki, to se vidi najvise bih voleo da se dozove sad, da ima startnih 11, da ne mora da igra Nedaje zato sto je skup, da ne mora sve Kimez da izvodi zato sto je skup i tako... al teska prica
F

Frattelo

pre 6 meseci

Ne, apsolutno niko ne bi voleo povratak Vladana Milojevica i njegovog pregazenog, dekadentnog fudbala, hvala svim svecima sto je na Kipru. I ne, Bahar nikako ne moze upisati novi kiks protiv Lajpciga, jer je tu sve sem laganog poraza ravno cudu. Tek ce Jang Bojs biti njegov pravi ispit i kljucna utakmica sezone.
G

GostHilti

pre 6 meseci

Ako se ne uzmu bodovi protiv Lajpciga traba ga oterati a ne čekati utakmicu protiv YB. Treba da čekamo da usere sve i onda da ga oteramo biće kasno
X

Xyz

pre 6 meseci

Milojevic? Da, ali onaj sto su ga nisu ispostovali posle istorijske titule prosle godine. Karma je cudo.
J

Junker

pre 6 meseci

Mislim da Bahar opstaje samo zato sto je njegov tim napravio takav ugovor da mu sleduje komplet dogovorena zarada u slucaju da dobije otkaz pre vremena. Klub je sada bez love (pare od LS tek posle stizu), sigurno ima dugovanja prema bivsim igracima, takodje kasne plate i trenutnom sastavu i otkaz Baharu bi ukopao klub.
s

stigli gosti

pre 6 meseci

Zanima me sta vi iz redakcije podrazumevate kao kiks protiv Lajpicga od kojeg navodno zavisi Baharov posao. Bilo koji rezultat koji nije preko 3 gola razlike je potpuno normalan i ocekivan, protiv ekipe koja je raznela jednog bundesligasa i to ne bi bio nikakav kiks nego realan odnos snaga ekipa. Prosto je, ako Bahar ne uspe da bude treci u LS i ako bodovna razlika za prvim na tabeli bude veca od 6 on je bivsi, a ne nekakava izmisljanja i stavljanja ekipu pod pritisak protiv 5 puta kvalitetnijih ekipa.
4

474747

pre 6 meseci

I protiv Liverpula je trebalo da bude tri razlike pa,sto je Bahar doveden da gubi u evropi po 3-1,pa to je mogao i COKNA nije morao Bahar ni da dolazi
s

stigli gosti

pre 6 meseci

Milojevic je od Monaka izgubio 4-1, koji je prosle sezone zavrsio sesti i u trenutku kada su nas docekali dobili su jednu od 5 utakmkca (razneo ih trabzon 4-0 u jednoj) Milojevic je okej trener ali nije jos dorastao Zvezdi, igre u superligi su bile nesto bolje,ali glavna razlika je bila sto je ostatak lige bio jos uzasniji pa je mogla da se napravi onolika bodovna razlika. Moje licno misljenje je da ako Bahar ne smanji razliku do kraja jesenjeg dela (citaj-ako ne dobije derbi) i ne obezbedi LE da treba da ode, ali pricati da bi bolje bilo sa trenerom kome je prva utakmica u grupnoj fazi bila bas sa Zvezdom je smesno.
I

Ivke88

pre 6 meseci

Iskreno, mač sa dve oštrice je sada menjati trenera (mislim da je užasan potez KK što je smenila trenera pred 2 derbija).. Isto tako sada, ide Lajpcig pa YB.. Nevezano sta uradio u te dve utakmice, ako ne pobedi Partizan i smanji razliku, isto veče ga oterati (ne interesuje me ugovor, neka ga plati onaj ko ga je doveo).. Pitanje je i koga posle njega..
Y

Yanick

pre 6 meseci

Pa ovako si istog tog Milojevića smenjivao jer Zvezda "ne igra lepo".
O

Odlazi iz kluba...

pre 6 meseci

NIKO OD NAVIJACA VISE NE VERUJE U BAHARA,MORA DA IDE IZ KLUBA STO PRE!
Z

ZvezdaSR

pre 6 meseci

Dejan stankovic bez poraza u Madjarskoj, prvi a pljuvaci su svoje ispunili od Milana i Rendzersa i pobeda rutisnkih dosli smo na ovaj nivo jer su neki zamrzeli Stankovica jer zamislite on GRADI nesto?!
G

Grajkula

pre 6 meseci

Sam je otisao posle Makabija, niko ga nije oterao, ekipa mu je bila nespremna. Makabi nas je na kondiciju dobio, naravno kiks Borjana je bio kljucan. Odbranis penal, pa primis sa 30m gol... u 45min..
F

Frattelo

pre 6 meseci

Niko nema problem sa tim sto on gradi nesto, vec sa tim sto se redom blamirao i ispadao od Omonije, Serifa i Haife. Deki je limitiran trener, nista nije uspeo ni iz Sampdorije da izvuce, a naravno da ce u Madjarskoj sa 10 puta jacim timom od ostatka lige imati dobre rezultate.
T

Taj D.Stankela

pre 6 meseci

Stanković je u tri pokušaja probao da uvede Zvezdu u Ligu Šampiona, i time nastavi niz koji mu je Vladan Milojević sa dva ulaska u Ligu Šampiona i jednim u Ligu Evrope, iz prvog kola kvalifikacija (dakle 2/2 u LŠ, 1/1 u LE, sve ukupno 3/3 - 100%) ostavio u amanet. Nije uspeo ni jednom (0/3 - 0%). Gubio je redom od OMONIJE, ŠERIFA i MACCABI HAIFA. Oterao je Ohija da bi mu igrao Šilja (Terzina kombinacija) i generalno igrače koji su pod Milojevićem verovali u sebe da mogu da igraju najviše elitno takmičenje sveo na razmišljanje da je i drugo po jačini takmičenje u Evropi ok. Zato se i desilo prošle sezone da Zvezda nije prošla grupu LE, jer je "realnost" postalo da je i sam plasman u istu veleuspeh. Takoreći usadio je ekipi gubitnički mentalitet. Svaka čast za Madjarsku (u kojoj jedini Ferencvaroš nešto i vredi, ali ajde to je za drugu priču), a šta ćemo sa Sampdorijom i ispadanjem u Seriju B, gde je primao 3-4 gola po utakmici?! To smo zaboravili? Kakva gradnja kakve budalaštine. Milojević (Miloš) je bar prošle godine sprečio to kompletno posrtanje, i taj krš i lom koji je za sobom ostavio Stanković zakrpio za još jednu duplu krunu. A onda su Terzić i Mrkela genijalci iza njegovih ledja dogovorili njegovu smenu i postavljanje ovog izraelskog "master-minda". E zato o treba da se dešava ovo što se dešava. I daj Bože da se Milojević (Vladan) nikada više ne vrati u ovo leglo korupcije od kluba, da dočeka da ga kao najuspešnijeg Zvezdinog trenera nakon Barija, neki Terzić i Mrkela vuku za nos...
T

Tuneki

pre 6 meseci

I Milos Milojevic bez poraza, trener meseca hahahah
@

@@@@

pre 6 meseci

Bahar i pomoćnici imaju jak ugovor. To ih drži. Kakav Milojević....