Komentari na vest

Poljuljanog samopouzdanja, bez lidera ekipe i prava na grešku

B

Bijeljina RS

pre 5 meseci

Bez brige drugovi. Gosp.Santrac, se pobrinuo da vam se vrati samopouzdanje jer vam je delegirao kao glavnog sudiju cuvenog Terzicevog, grobara Jovana Segrta, iz Beograda koji stanuje par stotina metara od stadiona CZ. Radi se o cuvenom sudiji i obozavaocu FKCZ, koji je siroj javnosti u regionu postao poznat iz vremena 2017 i onih cuvenih saopstenja Dr.Terzica, zasto odlucujucu utakmicu u Nisu izmedju Radnickog i Partizana, sudi okoreli grobar Jovan Segrt,da bi se ispostavilo da je to bio trik rukovodstva FKCZ jer je Jovan Segrt, navijac CZ sa dnu Kace i iz vise izvora su prezentovani snimci doticnog sa sjeverne tribine stadiona CZ i sa utakmica KK CZ, u crveno bijeloj opremi. Dakle za samopouzdanje gospodo zvezdasi ne treba da brinete jer ste vi jedini klub u Evropi kome pojedine zvanicne utakmice--- ( izuzece su klubovi iz Beograda to je dozvoljeno )--- sa klubovima iz unutrasnjosti Srbije sude sudije iz Beograda.Pa ako neko od vas ima bilo gdje i kakav primer da je recimo Bajernu u Bremenu sudio sudija iz Minhena,ili istim ekipama u Minhenu sudio sudija iz glavnog grada Bavarske Minhena, BVB u Berlinu protiv Herte da je sudio sudija iz Dortmunda,Real Madridu da je protiv Sevilje sudio sudija iz Madrida itr. javite se sa kontra komentarom odmah, ja cu se svima pojedinacno izvinuti. Naravno kada igraju Real M i Atletiko M, da sudija moze biti iz Madrida ili MIlan protiv Intera, da sudija moze biti iz Milana. Ali CZ je jedinstven slucaj u svijetu fudbala da joj pojedine zvanicne utakmice sirom Srbije sude sudije iz njenog grada.
b

bem ti sunce

pre 5 meseci

al si ti zaladjen.Idi bre covece kod lekara bas ti nije dobro!
p

partizanu

pre 5 meseci

inače sve sudije van Beograda sude,jelte vi ste ugnjetavanu....
u

ula89

pre 5 meseci

lucic, zvezdini dete, kad god je usao u igru u LS napravio je pozitivnu promenu...Dace Bog da ga da danas i da zapusi satro znalcima usta, koji očigledno moraju nekoga da kritikuju
T

TaR

pre 5 meseci

Brate,da,super je dribler;izdribla jednom onda ga izvale da uvek ima isti dribling;u principu nikada ne napravi sansu nekome drugom vec sebi..Uglavnom izgubi loptu nakon tog malog cirkusa.Ucinak NULA
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Lučić, kad god je ušao u igru bilo gde je držao loptu 5h dok se ne odluči šta da radi sa njom, trčao samo i jedino pravolinijski, i sem što nam trošio vreme zalamanjima u nedogled, ništa nije uradio. A sad vidim da su njegovi botovi počeli ponovo da rade, čim su svi videli i počeli da pričaju ono što sam pričao od njegove prve utakmice.

Goran Tubin

pre 5 meseci

Prijateljska utakmica koju cz dobija sa juniorima.Bar je to poznato u Srbiji jer ovi nemaju pravo danas da 2 puta centar predju.
h

hahahahaa

pre 5 meseci

bas steta za napredak, ostali su smeli,ali izgleda na njima su se slomila koplja .. videćemo vas, verovatno ni vi nećete smeti da predjete centar, a jos cete igrati na gostujucem terenu. vreme je da vas ponizimo do kraja, ma da vi za sramotu ne znate, jer vas redovno neko ocuka sa 4 komada,a imate smelosti da se busate i dalje. nadali ste se da ce Zvezdu siti i Lajpcig "pojesti", ali nije bilo tako cak i da nas je siti pobedio 4-0 kao vas tsc lane gat, vi biste likovali, ne znate upravu da smenite godinu dana, oni vas ne fermaju 5% kad su u stanju da zrtvuju "huk mocnog juga"
Б

Бск

pre 5 meseci

Ајмо Напредак!
G

Goust

pre 5 meseci

Polako ljudi. Danas se vracamo na postvu iz pripremnog perioda i ima da plesemo. A tek posle zimske pauze i priprema ima da bude veselo. I ne zaboravite da na kraju ima play off, tu igra 8 najboljih. Tu ce se videti koliko partizan nema veze a Zvezds bolja 10puta.
p

pdk

pre 5 meseci

Iskreno i slazem se sa tobom, imas najjaci tim u ligi i roster neverovatan a koristis neke igrace stalno i forsiras sta ne ide. Dragovic i jeste u losoj formi ok i da nije povredjen, isto Kanga treba u vezi da podigne malo, i nemas ti tu nesto preterano problema sem samog spica. Gde svakako dajem prednost Mijatovicu zbog godina. Cakmogu i Krado-Olijanka da igraju.
S

Saša_PFC

pre 5 meseci

Polako...nema vise Evrope....znaci nema vise žara ni novca.Pitanje i to veliko pitanje kako ce se finansirati igraci i sta ce biti kada budu pocela neisplacivanja primanja po ugovoru.Pitanje je ko ce od njih spreman da igra za dzabe a mnogi od njih imaju milionski ugovor...ako Borjan koji je na pozajmici u C.Zvezdi ima platu 800.hilj.evra zamislite koliko imaju onda primanja najskuplja pojacanja u istoriji kluba.Mislim da ce prvi da digne glas Šerif...papreno placen za statistiku nula i siguran sam da ce mnogi biti uskraceni za novac.
f

free spin

pre 5 meseci

@Saša_PFC Druze, ako cemo oko para. Drzava je dala partizanu 2 milona da pregura 3 meseca. Sta ce biti sa partizanim uskoro? Imaju i oni plate i premije. Svakako ce Zvezda i partizan biti prvi drugi , samo xemo videte koje mesto ko. Prvi ide u 3. Kolo LŠ a drugi u 2. Kolo LŠ. Tako da na kraju sem same titule, treba napraviti tim koji moze da udje u LŠ. Zvezda ga već mozda ima, a partizan nema para ni za ove a ne za LŠ tim.
V

Vratis

pre 5 meseci

se na postavku sa tzv. levim krilom (imas ih 4-oro na klupi Katai,Olajinka,Lucic i davno zaboravljeni Mitrovic) i nijednog ne koristis ....Baharcic je uspeo da unisti i najboljeg igraca Ivanica,covek kao po zadatku srozava ekipu i tim .....Vreme je za totalnu reorganizaciju,prodati ove strance (ako ih neko uopste hoce) i okrenuti se domacim igracima .....
Č

Čičak traka

pre 5 meseci

Mora malo dramatizovanja, te fali ovaj te fali onaj... dobija Zvezda ovo bez ikakvih problema, ne plašite bez razloga vaskoliku zvedašku javnost.
F

Forever Young

pre 5 meseci

Jel neko gledao ovaj Vidićev poslednji intervju, gde priča i o tome kako su Džajić i posle Terzić, istovarali iz Zvezde. Jedan je Nemanja Vidić kapiten.
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Odgledao sam ceo intervju, čovek je sve tačno rekao. Što se tiče ovo za Džajića i Terzića, čim je Džajić prihvatio da bude aboliran, znači da je kriv, Terzić je 11 godina odlagao sudjenje, ne znam kako je to uopšte moguće, ja kada se ne bih pojavio, došla bi interventna po mene, čovek nije hteo da ode na sud i da se brani, znači da je kriv. To svi mi odlično znamo, ali ajde zbog Zvezde i zbog mira u kući, nećemo to da pričamo, guramo to pod tepih i ako su to mnogo ozbiljnije stvari. Ali ima jedna stvar koja meni posebno smeta, da Džajić i Terzić, i još ih ima koji su vodili Zvezdu a to isto radili, da krali su na veliko, ali kako to da niko ne spominje nikoga iz JSDa, kako to????? A znamo svi da ništa manji lopovi nisu ni Zeka, Bjeka, Ćute, Djura frizura, V.V.V. itd itdddddd. Sve bih ih ja na sud, ali da bude pošteno sudjenje, a ne kao ovo do sada, pojeo vuk magarca. PODRŠKA ZA NEMANJU VIDIĆA.
G

Gostgost

pre 5 meseci

Čoveče, stvarno si smorio više. Jeste, gledali smo intervju. Jeste, napljuvao je Terzu i Džaju, ložite se Grobari. Sve smo to već znali. Šta je to toliko epohalno novo rekao? Sem što je konačno neko rekao koliko para nas košta za***ancija sa Piksijem, ništa novo nije rekao. Imao je pitanja za politiku, mešanje politike i sporta, i još par zicera, davao sve neke floskule, da se ne zameri budućim potencijalnim poslodavcima, a i onima koji mu sponzorišu kampanju. Jeftina samopromocija, pritom ništa nije rekao ni o kome iz Partizana, verovatno zato što su tamo sve poštenjačina do poštenjačina, a ne što mu je ceo "štab" sastavljen od ljudi bliskih Partizanu. Podržavao sam ga dok nisam video ko je iza njega. Tako da stvarno možeš da oladiš, ništa nije rekao, sem što je kukao na izbore koje bi izgubio da se pojavio, pa je rešio da kao kukavica pobegne, i da sada pljuje malo po onima od kojih je izgubio. Da se razumemo, sadašnji sastav saveza je užas, i treba da se menja. Ali time što ćeš da pljuješ ljude koji su u savezu, od kojih si izgubio izbore, nećeš da pobediš sledeće izbore. Još pričaš o nekom legitimitetu, a ovamo sam priznaš da nisi otišao da ne bi izgubio. Sve sami niski udarci, da bi se pre svega zadobila grobarska javnost (a i ti niski udarci dolaze od pro-grobarskog tima, kao što već rekoh), ne priliči to nekome ko se bori za poštenje.
о

окнарб

pre 5 meseci

Вратити Бурмаза,Јочића у децембру
P

Pedja108@oknarb

pre 5 meseci

@oknarb – ne samo vratiti Burmaza i Jočića, nego otpustiti apsolutno sve strance, a pogotovo fudbalski nepismene Afrikance, zatim u prvi tim prekomandovati igrače sa pozajmica (Knežević i Kahvić, iz OFK BG, Šljivić i Maksimović, iz Grafičara, dovesti motivatora Lalaotvića za trenera i neke igrače iz SLS! Naravno, sve ovo treba da prati odlazak onog imitatora bitange koji je zaseo za vrat Zvezdi! Bez njegovog odlaska – sve je uzalud!
Z

Zvezda 91

pre 5 meseci

Ne znaju nista ovi bambusi sto vode Zvezdu! Sramota .
D

Dušanrsrs

pre 5 meseci

Dobro je da je "Monster" zdrav
I

Indigo111

pre 5 meseci

Posto znam da Lucic ovo cita, decko ne obaziri se na komentare, sva podrska igracima pogotovo tebi iako blage veze nemas i zbog tebe mozda ne pobedimo.
8

827227

pre 5 meseci

DOKLE VISE LUCIC BREE
U

Ujka Zitko

pre 5 meseci

Zar vi nemate konkurenciju? Kako sad desetkovani?😂😂😂😂
N

Nejbi

pre 5 meseci

Desetkovani a 30 igraca (Terza im je glavni,Mrkela kupi. mrvice)
G

Gostgost

pre 5 meseci

Sreca pa ne mracite non-stop
S

Salamander

pre 5 meseci

Igra je bila dobra, sem reakcija u odbrani, a to već predugo traje, i na tome je već do sad moralo da se nađe rešenje. Zašto nije pronašao dobitnu kombinaciju do sad, ostaje enigma. Broj šansi koje smo promašili, i ono što je promašeno je za čuđenje. Ekipa je došla do šansi, nije ih iskoristila, ali ih je stvarala. Šta bi bilo kad bi bilo, znamo i sami. Sada bismo pisali hvalospeve o Šerif, Bukariju, zvezdinom biseru Mijatoviću, Krasou koji se poigravao itd. Da su dali ono što je bilo teže promašiti nego dati. Ali promašeno je sve. I da smo ih dobili tamo sa 5:2, opet bi ostao problem odbrane koja zaista užasno reaguje. Ali to tada niko ne bi pominjao. Nadam se da su promašili za sve predstojeće utakmice. Treba da se stisnu, ujedine, ostave sa strane bilo kakav vid nezadovoljstva i odigraju do kraja. Sve je u našim rukama, sa svim pobedama do kraja imamo zagarantovanu nulu pred drugi deo prvenstva. A na zimu razgovori sa svima, ko je nezadovoljan da ide, ko zaslužuje da dobija minute. Sujeta i sve ostalo da se ostavi po strani. Ne treba držati nezadovoljne igrače, ali treba biti profesionalac do kraja.
p

pdk

pre 5 meseci

Slazem se za kriminalne reakcije u odbrani, tokom cele sezone. Zaista je ispod nivoa Zvezde u domacem prvenstvu da prima toliko i pogotovo kakvih golova. LS je druga prica naravno, ali iskreno i tamo smo podbacili u odbarni dobranooo.
n

neverovatno

pre 5 meseci

Sta nam uradili od tima ovaj strucni stab da strepis svaku prokletu utakmicu
H

Hermano7

pre 5 meseci

Ajmo danas zvezdo, u inat svima koji te sabotiraju, izgubi. Tebi ce da stavljaju segrta da ti sudi, pokazi da si drugacija, nek pobedi Radnicki danas
Z

Zloti

pre 5 meseci

Za sta li je Degenek doveden majko moja, da greje glupu i bude rezerva vecito povredjenom Spajicu i nesigurnom Djigi...
Z

Zvezda 91

pre 5 meseci

Bahar je neznalica ! Treba da ode sa sve ovima sto su ga odveli !
Z

Za platu

pre 5 meseci

je doveden, nije za klikere. Doveo ga je neko da bi mogao da ga ima na platnom spisku i da mu recituje one stihove: ''pola pije, pola šarcu daje.'' Kapiš?
B

Bljuc

pre 5 meseci

Sta vi znate o pshilogiji? samo lupetate napamet igra je slaba vec 4 meseca a ne od juce.....
B

BOJKOT

pre 5 meseci

Još niko iz uprave nije podneo ostavku?
Z

Zvezdas!

pre 5 meseci

Sad kada treba da se posveti ligi nema Ivanica nema Dragovica, Bahar je zlo za zvezdu...Od kud odjednom Dragovic povredjen??? Sramota... Stalno rotira bez ikakve logike
M

Marko1983

pre 5 meseci

Na pocetku utakmice sa Jang Bojsom se Dragovic uhvatio za zadnju lozu, naravno da treba da odmara.
M

Marko1983

pre 5 meseci

I Ivanić je povredio skocni zglob na utakmici
B

Bum 92

pre 5 meseci

Ma idemo,ko vam dade da nam budete sponzori.... Jos malo svi u paketu cete biti isterani
N

Nba

pre 5 meseci

Nije tačno lider ove ekipe je tu to je naravno Tereza majstor.
L

Lagano samo

pre 5 meseci

Nema mesta panici,igrate prijateljaku utakmicu… Lagano do 10-15 min vodite 0:1 itd itd….
b

belomin

pre 5 meseci

Utakmica zatvorena jos pre 3 nedelje. Gasic je to sve zavrsio. Apsolutno se zna pobednik ove utakmice.
u

ula89

pre 5 meseci

znaci da se ne sekiram? hvala na dojavi bato
m

moni

pre 5 meseci

šta uraditi da se otera bahar...bez obzira koliko miliona treba platiti, samo da ode...uništio je naš klub...
N

Nejbi

pre 5 meseci

Dobar je Baha dobar. Samo ga igraci sabotiraju.
P

Polivač

pre 5 meseci

Biće teško...biće penal za Zvezdu ako zatreba.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

A šta kaže Ranko za juče?