Pomeramo granice! Humanitarni tiket u martu Fondaciji „Budi human“ doneo 702.500 dinara

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.04.24. | 12:00

Prošli su tiketi Jugoslava Vasovića i Dragana Zdravkovića, dok su listići Milana Kalinića, Zorana Moke Slavnića i Dragane Kosjerine zaokruženi zagarantovanim dobitkom u iznosu od 100.000 dinara

Redefinisali smo koncepciju „Humanitarnog tiketa u podne“, i već smo u prilici da svedemo prvi bilans. Naime, od prvog dana marta naša tradicionalna akcija poznatim ličnostima uz kompanijski ulog od 50.000 dinara donosi i zagarantovan dobitak u iznosu od 100.000 dinara. Mart mesec bio je rezervisan za tipovanje namenjeno Fondaciji „Budi human“. Sada već možemo da konstatujemo da smo zadovoljni skorom, pošto smo na konto pet odigranih listića došli do donacije u iznosu od 702.500 dinara.

Krenomo redom, od glumca Milana Kalinića koji je otvorio novo poglavlje „Humanitarnog tiketa u podne“, uz zagarantovan dobitak težak 100.000 dinara. Nakon njega, osmog i 15. marta tipovali su Jugoslav Vasović, legenda našeg vaterpola i Dragan Zdravković, slavni atletičar. Njima se apsolutno posrećilo! Jugoslav je tipovao bez greške i došao do dobitka teškog 202.500 dinara, a Dragan je četiri dobitna tipa pretvorio u iznos od 200.000 dinara. Nakon njih, do zagarantovanih dobitaka došli su Zoran Moka Slavnić, koji je tipovao 22. marta i poznato TV lice Dragana Kosjerina, čiji tiket je objavljen 29. dana proteklog meseca. Time je zatvoren mesečni krug tipovanja usmerenih ka već pomenutoj fondaciji. Novosti se tiču i Bosne i Hercegovine! Mozzart će dobitak donirati organizaciji, udruženju, fondaciji, ili pojedincu, po izboru Mozzart tima koji se plemenitošću bavi na ovoj teritoriji. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

Izabrane vesti

Sve u svemu, Mozzart je pomenutim uspehom uz poznate ličnosti napravio još jedan veliki iskorak u budućnost betinga kroz akciju koja funkciniše još od 10. juna, sada već daleke 2016. godine. Upravo tog datuma prvi listić s ulogom od 3.000 dinara popunio je fudbaler Uroš Spajić, a nadalje je sve istorija velikih želja i dela. S tim u vezi, ponosni smo zbog činjenice da je od tog prvog plemenitog tipovanja u podne udruženjima, pojedincima, odnosno svima onima kojima je to bilo potrebno donirano ukupno 31.746.509 dinara.

Doneli smo odluku da kraja nema! Već u petak, tačno u podne okrenućemo novu stranicu “Humanitarnog tiketa u podne”…

Vidimo se!


tagovi

Jugoslav VasovićDragana KosjerinaZoran Moka Slavnićbet analizasportsko klađenjehumanitarni tiketMozzart fondacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara