Komentari na vest

Ponovo grmi Stanojević: Zvezda hoće da joj sviraju penale van 16 metara, zbog njih nam se smejala Evropa

D

Dr.Ale

pre preko 2 godine

Posle se čudimo kad huligani presretnu autobus sa omladincima(u ovom slučaju fk Partizana)uđu u isti naoružani kojekakvim tupim predmetima,i istraumiraju decu za ceo život!Ispaljuju se otrovne strele sa obe strane,i stvara se nepotrebna tenzija,koja nikom neće doneti ništa dobro!Kao realan navijač Zvezde mogu samo da kažem čelnicima oba kluba:,,Dozovite se pameti,dok ne bude kasno,i ne dao dragi Bog da ne bude žrtava!
M

Marq

pre preko 2 godine

Tako je Stanoje!
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Spinovanje kao i obicno kada je Partizan u pitanju. Kao prvo Zvezda je za VAR i upravo se kaze kako nije sviran penal. Ko je gledao prenos ili sanse i golove, mogao je na usporenom snimku da vidi kako igrac Vojvodine kopackom udara u glavu Dragovica u sesnaestercu. Moze sudija da nije video, ali VAR soba je morala da vidi i Mrkela je pitao kako to onda nije svirano. A penali sa 16m, secam se kada je Radnickom iz Nisa na Marakani sviran penal sa 16, a mozda i 17m. Ali, za Partizan VAR soba radi sve u 16, vide i kad je magla, ponavljaju penale, iskljucuju igrace, ne bi se ni Zvezda bunila za takvo sudjenje u svoju korist.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Kad bi prvak kojim slučajem išao direktno u ligu šampiona ovde bi izbio građanski rat.
R

Realan skroz

pre preko 2 godine

E covece ovo sve bolesno... Sto veci spin sve bolje. I jedni i drugi za kakvu ustanovu na posmatranje, napravise od fudbala ratno stanje. Sramota
S

Samo da podsetim...

pre preko 2 godine

PENAL U KRUSEVCU KOD 0-0,PENAL PROTIV METALCA KOD 1-1,PENAL PROTIV PROLETERA KOD 0-0..ITD UVEK DOBIJU PENAL KAD JE "GUSTO" I ONI NEKOM NESTO PRICAJU O PENALIMA!
Г

Гост

pre preko 2 godine

Бол, чемер, страх и комплекси.....
G

Gost11

pre preko 2 godine

izgubi 2 boda i odmah kreće kuknjava
m

medjed

pre preko 2 godine

Lalatovic za siromasne.....
G

Goust

pre preko 2 godine

Starsno je sto covek ne zna sta prica, bukvalno drugi stojke. Zar nisi rekao da vise neces da radis u nasem fudbalu, pa da ces svim sredstima da se boris, pa i da ides ispred skupstine itd. Samo pravi pritisak na sudije i kuka. Sramota za fudbal.
C

Crvotočina

pre preko 2 godine

Smiri se budalo, strefiće te srčka od tolike mržnje.
П

Пештар

pre preko 2 godine

Брате, Саво Милошевић је баш господин у односу на овог лика…
D

Dragi Kenta

pre preko 2 godine

Grobarska verzija Lalatovica.
G

GostBGD

pre preko 2 godine

Bravo Stanojevicu, treba neko iz Partizana da kaze istinu sa konkretnim cinjenicama, kada vec iz Zvezde potezu pitanje regularnosti Vara i pominju kafanske price bez dokaza o sklanjalicama, a ne da se konstantno cuti, jer izgleda u ovoj zemlji samo bukadzije, prevaranti i kriminalci imaju prodju. Zna se da Var, svugde u svetu, ne odgovara samo lopovima, secikesama i prevarantima, jer se svaka situacija moze proveriti vise puta, i ne mogu lepo i na miru muljati i prodavati m*da za bubrege. Naravno, Var nije 100% idealan, ali je deset puta regularije sa njim nego prethodnih godina, a to vidimo, kome i zasto smeta.
G

GostJova

pre preko 2 godine

Prva utakmica koja nije bila sklanjalica, pa još penal koji nije realizovan i evo panike, sizofrenih cepanja I svega što ide uz to. Tužno je da se ovakve pojave nazivaju sportskim radnicima. Momak pun skandala, nesportskog ponašanja i taj isti sada priča o nekoj pravdi i poretku univerzuma. Svi su svuda krivi, pre je to bila ekskluziva za Srbiju a sada i u UEFA treba da sprete od Stanoja i njegovog poimanja fudbala i pravde. Bojim se za njegovo mentalno zdravlje kad se vrate na 2 mesto tabele sa utakmicom više odigranom od prvog... Bojim se i jedva čekam.
B

Boneli

pre preko 2 godine

Ti pricas o sklanjalicama,do ovog prvenstva svi se sklanjali vama pa cak i javno govorili (Bocko) da ce izvesti rezervnu postavu da se ne umorite pred evropu. Samo ste vi preposteni ...
@

@Boneli

pre preko 2 godine

I u Evropi nam se sklanjali.Vi dok ste namestali sa Toletom,bili ste u svakoj grupi zadnji ili ispadali od Samroka.
s

serMudro

pre preko 2 godine

I šta sad,ja treba da čitam šta je izjavio običan prostak i licemer... Samo Njegovi nizovi su legalni i pošteni...ma neću ni slovo da trošim... Ali dva grama mozga ako imam znaću šta jeste a šta nije ,a ako nemam onda to nema veze ni sa Zvezdom ni sa Partizanom,ni bilo čim drugim... Ovako biti na poziciji i pričati gluposti i izmišljotine je čist bezobrazluk i cinizam,a biti onaj koji to čita i veruje u to je znaĉi biti glup i ćorav kod očiju !Kma toga i kod jednih i kod drugih ali ili imaš ona dva grama ili nemaš
i

istina

pre preko 2 godine

brzo je Šamroje zaboravio da su ih izbacili neki tamo konobari u vreme kad su oni posteno dominirali :)
Z

ZvZ

pre preko 2 godine

Naslov je PONOVO grmi Stanojevic, znaci PONOVO, a covek sve vreme prica kako se oni ne oglasavaju, oni jadni cute, povremeno PRETE da ce ispred skupstine ako ne osvoje titulu, kad god ne pobede kao sad odmah napadaju sve, oni nemaju ni jedan poraz i to je normalno, ali ako neko drugi igra dobro onda je to bruka za Srpski fudbal. Ti si Stanoje najveća bruka našeg fudbala
g

glok

pre preko 2 godine

Kaze golman se kretao kod Stulicevog penala,pogledajte Stojkovica metar ispred linije kod penala Zvezde.
D

Duff

pre preko 2 godine

Ja vise ne mogu da verujem u ovog lika, ovaj nije stvaran. On je non stop u medijima, pritiska i kuka i preti, a onda kaze mi se ne oglasavamo, pa sta ti je ovo ako ne oglasavanje. On za godinu dana izgubi jednu utakmicu i to je regularno zato sto su oni mocni, a Zvezda izgubila 5 u 5 godina i to nema nigde u svetu. Realno Stanoje ekipa ti je krš, drži vas jedino dobra forma Rikarda, a sad kad je i on prestao da daje golove ima da idete samo dole.
R

Ris

pre preko 2 godine

Stvarno koji pravnik im prizna titulu državnog prvaka iz vremena kada Srbija nije bila samostalna i nezavisna država? Mora da je neki sa privatnim fakultetom?
d

dejanera

pre preko 2 godine

Verovatno isti onaj koji je priznao titule Suda Udruzenog rada Partizanu. Da te podsetim ako nisi upoznat. Sezone 1985/86 bila je ludnica. Poslednje kolo docekano je sa Partiznom na prvom mestu sa 47 bodova. Isto toliko je imala i Zvezda. Ali je Partizan imao za jedan gol bolju gol-razliku. Poslednje kolo Partizan i Zvezda su pobedili sa po 4-0. A rezultati su bili sou. Sutjeska - Buducnost 5-5, Vojvodina - Dinamo Z 1-7, Hajduk- Dinamo V 5-3..... Taga predsenik FSJ Sajber donosi odluku da ponovi kolo i da kazni sve sa 6 bodova za narednu sezonu. Partizan nije pristao da igra to poslednje kolo ponovo. Sajber je imao pravo na to! A onda sledece godine Vardar osvaja prvenstvo. Partizan je igrao tu sezonu. Zavrsena je kako je zavrsena. U UEFA su poslati rezultati i tabela i Vardar je igrao Kup Sampiona. A onda je 29.07.1987. Sud doneo odluku da Sajber nije imao pravo da to uradi jer nije dokazano da je bilo namestanja. Ali taj sud nije imao nadleznost da odlucuje o tome. A ima i 100 svedoka koji tvrde da je bilo namestanja. Epilog je sledeci. Partizanu se priznaju titule iz 1985/86 i 1986/87. I ako bi imalo nekog osnova da se ta prva prizna jer su namestali skoro svi. Ta druga je igrana citava sa stanjem da je 10 klubova pocelo sa -6 bodova. I zavrsena je tako. I nema osnova da se ta titula oduzme Vardaru! To je kao kada bi sada neko podneo sudu tuzbu za Asprogenisovu, Dmitrovicevu i Mateusovu izjavu o namestanju i onda se presudi da je toga bilo pa onda oduzme Partizanu po 9 bodova za svaku sezonu i onda te titule pripise Zvezdi. U svakom slucaju sto se UEFA tice te titule nikad nisu priznali Partizanu i dalje vode Zvezdu i Vardar kao prvake tih sezona!
D

Dio

pre preko 2 godine

Kakav ološ, pa za vreme Karadžica i Džombe su pravili cirkus i bez srama se smejali svima u lice sa forom Mnogo smo jaki i mahali zastavama Don Karadžić. Zaboravio je Stanoje kako su njima svirani penali i na otet kup Vojvodini....Ja poštujem što je on Grobar do koske ali nekad treba biti realan, ili takvi to ne mogu
S

Samo lajete

pre preko 2 godine

Otet kup vojvodini samo lajete a lopuze ste ciganske najvece. to sto vas 20 paljevinaca laje po forumima ne znaci da je to istina. Kako vas nije sramota tole bio predsednik saveza 6 godina sve ostalo zvezdini ljudi, babarogic vam u upravi kluba bio postenjacine
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

Stanoje, Stanoje...koji Stanoje? A da, Stanoje...
P

Prevaro

pre preko 2 godine

Koliko je postenja na partizanovim utakmicama i koliko im se vjeruje da su posteni i igraju posteno govori broj gledalaca na njihovim utakmicama. Pa samo im jos familija vjeruje. A sada uporedite vreme kada je nikolic vodio partizan bio jr stsdion pun tim je imao igru i bio podrzavan a samrok trener place.
G

Gostjrjk

pre preko 2 godine

Kako te nije SRAMOTA, Tole i Bjekovic ti stele titulu, lomite protivnicke igrace za vreme utakmice, sudije okrecu glavu, penali u magli, pritisak na sudije, startovi za crveni bez opomene, iskljucivanje po 2 protivnicka igraca za 1 minut, AOVAKVU KRADJU U SRBIJI NIKO NIKAD NIJE VIDIO. VRATIO SE TOLE!!!
s

simke33

pre preko 2 godine

Naravno, redakcija neće da pusti sve komentare. Da rezimiram svoj koji nije pušten: dajte Partizanu titulu odmah, da Stanojević prestane da prijeti narodnim nemirima (ja više ne znam kako da ljepše upakujem rečeno).
V

Varela

pre preko 2 godine

Aj što su gubili tih 5 mečeva nego su ih izgubili samo u situaciji kad je prvenstvo bilo odlučeno i kad je trebalo nekim njihovim filijalama bodova.Znači teški kriminal i bahaćenje.Navikli su na privilegovan tretman gojazna deca i neće da ga se odreknu ni oni ni sramotni navijači!
V

VeritaS

pre preko 2 godine

Aj sto partizan za vreme Tole titula nije ni 6-7 meceva izgubio.Nego i to sto je izgubio izgubio je kad je liga bila gotova i Tole obezbedio titulu.A u Evropi?Vecito zadnji na tabeli tada ili je bilo Samroka.
G

Gost981

pre preko 2 godine

S kim se ovaj svađa?
G

Gost jesam

pre preko 2 godine

Laki je malo nervozan!
U

U paklu je ekipa

pre preko 2 godine

Rece covek koji je zapretio ako ne bude prvi da ce da ode do skupstine da isplace da bude prvi. Rece covek koji je rekao da ga je bas briga ako neko bude ostecen, ali ako Partizan bude ostecen, eto njega opet ispred skupstine da iskuka da drugi bude ostecen, ali nikako on tj Partizan. Nije to bilo bas tako davno bilo kada je to rekao. Cak sta vise, organizovao je konferenciju da bi to i rekao. I pride pustio suzicu. Uostalom sta reci o coveku koji peva k….gasi se k…umire, uz izgovor, to rade i oni samo su mene snimili kada sam to radio. Koja postenjacina, prosto da mu covek pozavidi…nadam se da tim ustima ne ljubi nikoga…bolje bi bilo…zbog tih drugih…
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Realno, nikakav trener, ali nikakav trener koji je tebi naneo mnoge traume, pa sad pišeš svakakve izmišljotine i nebuloze. Ali to je taj komplekskoji imate od Partizana, jbg.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

E kad mu kazu oni koji daju gol sa atletske i kroz plecku onda stvarno to ima tezinu!
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Nemamo mi kompleks ukoliko nisi primetio, Stanoje ima!
S

Sale555

pre preko 2 godine

Pozdravlja te Tole i 6 namestenih titula.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Mislis dve Terzine i cetri Toletove bez IJEDNOG PENALA U DERBIJU,GOLA SA ATLETSKE I KROZ PLECKU?!
G

Gox1312

pre preko 2 godine

Stanojevic: pa dajte mi tu situaciju gde je Partizan dobio meč na nepošten način... ....evo situacije na primer finale kupa kupa protiv Vojvodine pre par godina? sta ti mislis Stanoje?
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Mislis finale u kome je Vojvodina kasnila vise od 15 minuta na pocetak meca i postigla gol iz ofsajda?!
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Zaboravili ste da napisete da je Partizan jedini klub na svetu koji je tri uzastopne zvanicne utakmice odigrao u nedelju dana i sve tri dobio prelazom iz keca u dvojku ili dvojke u keca. 05.04.2017 Vozdovac-Partizan 1:2 (1:0) 08.04 2017 Partizan-Radnik S. 2:1 (0:1) 13.04.2017 Novi Pazar-Partizan 1:3 (0:1) To su te postenjacine
K

Kon

pre preko 2 godine

Gostanko@zaboravio si i titulu iz 1892koju ste osvojili 100g kasnije, ahahaha, pa to nema ni u Tasmaniji, i vi pričate o poštenju. Ej, titula posle jednog veka.
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Mala ispravka 13.04.2017. Novi Pazar - Partizan 1:3 (1:0) Pa je onda pocetkom maja 2017-te Partizan opet igrao sa Vozdovcem kod kuce i pobedio 2:1 (0:1)
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Da li je realno da pominjete sezonu u kojoj ste u 4 derbija izbegli poraz u samo JEDNOM DERBIJU I TO GOLOM SA ATLETSKE STAZE!
s

serMudro

pre preko 2 godine

To nije tačno !!! Sram te bilo lažeš na gromadu,koja poslednjih 200godina postojanja beleži jedinstvene rezultate planetarnog značaja,niko ih nikad stići neće,njihovia istina je jedna !

Srb_7-1

pre preko 2 godine

Tako je Stanoje, kada imamo poltronsku upravu koja ne sme da zucne u odbranu Kluba, kada iz Zvezde krecu po oprobanom receptu mafijaskih saopstenja. Setimo se samo prosle godine tvorzana posle prvog kola, i Napredka, odmah pretnje sudijama, savezu itd, i to daje rezultate, jer videli smo penale na 18 metara, lomljenje noga igracima koji skoro na godinu dana odsustvuju sa terena zbog toga, izbijane oci u derbijima gde Suma odsustvuje preko 3 meseca, i sve to bez crvenih kartona tvorzanovom projektu, ali zato Sumi porotiv Vose odmah crveni iako je 'udareni' igrac skocio na noge posle 5 sekundi i nastavio igru, a Partizan je do tad vodio 1-0 i na kraju izgubio, i taj mec je umnogome odlucio smer prvenstva..... Ove godine opet su krenuli po oprobanom receptu, mafijaskih saopstenja i pretnji. I vidi cuda, sve je to 'uredu' dok se neko iz Partizana ne oglasi u odbranu, onda je to skandal... Jer je, izgleda, Zvezdi dozvoljeno da radi sta hoce.. Nije isto odgovariti na uvrede i pritiske, sa onim ko uvek prvi pocinje pritiske, pretnje, i to konstantno uvek kad nisu prvi na tabeli. Cim imaju 5 ili i vise bodova, onda se umire, i ne progovaraju...
S

Statler

pre preko 2 godine

Shvatili smo s čim imamo posla pa smo naučili lekciju. Godinama ste bezobzirno otimali, pljačkali i krali pa smo razumeli da sa vama neki normalan svet ne može izaći na kraj. Eto vam Terza pa se sad s njim razračunavajte, ako se ne smirite posle Terze doći će neko još gori.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Јел нам се то Станоје нешто унервозио?
G

Gost123

pre preko 2 godine

Pustite ove bljuvotine sto je ovaj nazovi trener napricao i posle cenzurisete komentare.....
S

Samrok je nervozan

pre preko 2 godine

..jer Proleter nije hteo da im se skloni,dzaba im i poklonjeni penal po onoj magli gde se nista ne vidi,sad mu je frka sto je Zvezda prisla na samo 3 boda,a sledeci derbi na Marakani gube sigurno i opet nista od titule,6 godinu za redom!
Р

Реално

pre preko 2 godine

Невероватно је да неко има образа после поклоњеног пенала да кука што неко критикује судије јер нису досудиле пенал после шутирања у главу. А тек наслов текста, па друже ако играче Звезде фаулирају у казненом простору 16 пута на једној утакмици, има да се изведе 16 пенала. То важи за било који тим, имамо ВАР који је дужан да провери сваку сумњиву ситуацију у 16.
T

Tupakamaru

pre preko 2 godine

Najsmešnija stvar na svetu je kad se Zvezda i Partizan žale na suđenje. I najlicemernija takođe
M

Milisav Rajic95

pre preko 2 godine

Stanojevic se nije zalio na sudjenje , a I slabo to radi generalno. Uglavnom kukaju iz drugog tabora . Jedino se covek oglasio za odlaganje utakmice zbog par igraca koji su bolesni , sto podrzavam jer to nije regularno .(Izuzetak su kvalifikacije za evropu , jer je to u interesu naseg fudbala da dobro prodjemo)
P

Partymaker

pre preko 2 godine

Kada bi se svi bavili više fudbalom a ne spletkarenjem i nekim zaverama, to bi bilo pozitivno za nas fudbal
a

aman za aman

pre preko 2 godine

Ovo je zaista na nivou srednjoskolca...Toliko nezrele netrpeljivost i netolerancije na frustraciju?!Najbolji komentar svega je broj gledalaca na utakmicama.
G

Gost 034

pre preko 2 godine

Zbog ovakvih izjava čelnika Zvezde i Partizana svima se zgrozio fudbal u Srbiji. Okanite se ćorava posla. Ako zaista želite regularno prvenstvo i dobrobit srpskog fudbala, izađite s konkretnim dokazima i pokrenite tužbe, pa i pred međunarodnim sudom, ako ne može drugačije.
G

Gost 8

pre preko 2 godine

Da se ja pitam privatizovao bi oba dva kluba i marš
B

Bolek

pre preko 2 godine

Čak i da država dozvoli privatizaciju, niko nije lud da ulazi sa svojim parama u ova dva kluba i onda svake nedelje podnosi raport tribini i polaže račune onim probisvetima sa šipke. To jedino može da bude neka lažna privatizacija gde bi paradržavne pare ušle pod maskom privatnog vlasnika.
F

Filly

pre preko 2 godine

Ostrascenost lose utice na ljude. Ipak je to samo sport,ne ljuti se covece...
v

varljivo leto*68

pre preko 2 godine

"Prijatelju", Zvezdaš sam iz unutrašnjosti, stariji od tebe tako da pamtim i neke situacije kad sam se ja nervirao... Smatram te, iskreno, za dobrog trenera, ali ti hvali "nešto" da budeš još bolji pa i vrhunski, a to je, po mom mišljenju, to što se stalno mešaš u posao koji nije tvoj.... Ti si sportista i to budi na terenu i van njega, ne trebaju ti ovakve reakcije! Inače mislim da su Zvezda i Partizan NAJVEĆE ZLO SRPSKOG sporta, iako volim zvezdu više od mnogih koji su trenutno unutar kluba, zaista je tako! Pustite svađe i prepucavanja, pravite igrače, posvetite pažnju mladim igračima i LIČNIM PRIMEROM,pre svega, pomozite da se uskoro ne ugasi svetlo nad našim fudbalom, mada i ostali sportovi nisu daleko....
D

Damascus

pre preko 2 godine

Kazes "Hvali mu nesto"... :)))
B

Benarrivo Antonio

pre preko 2 godine

To sto " hvali " , to devojci srecu kvari.
S

Stanoje je...

pre preko 2 godine

...malo nervozan jer je uočio svoju grešku od pre dva dana, što je zamenio Natha a javljeno mu je da će biti sviran penal za Penaltizan, sada ga Vazura i Vučela viču!!!
M

Missed

pre preko 2 godine

Makar je penal unutar 16...sportski pozdrav
M

Missede

pre preko 2 godine

Kako si video od magle da je unutra?!
C

Cika cik

pre preko 2 godine

Ovo je poslednja vest koju sam procitao vezano za srpski sport, zvezdu, partizan, reprezentaciju, toleta, terzica, kokezu, vucic zvezdas, tadic slavi titulu partizana, dosta je vise . Katanac , prodati sve i podeliti novac onima kojima je zaista to potrebno . Spanska serija vec par decenija od crveno/crno - belog tabora .

Mladen Mladenovic

pre preko 2 godine

Ne zna se dal je gori on sa svojim izjavama i Covic. Obojica samo potpale, a aj da ima razloga, nego eto, iz cista mira, da se prica nesto, bez obzira sto nema razloga...
M

Mr no1

pre preko 2 godine

Jedino merilo za mene je Evropa. A tu igramo sporednu ulogu, oba kluba. Izjave i sa jedne, i sa druge strane služe samo njima, i njihovim dzepovima. A vi se prepirite.
N

Nereseno, pobeda, prolazi

pre preko 2 godine

Sparta P., Krasnodar, Arsenal, CSKA M., Salcburg, Liverpul, Napoli, Kopenhagen, Olimpijakos, Young Boys, Gent, Liberec, Hofenhajm, Milan, Braga, Ludogorec...
v

vladano79

pre preko 2 godine

Laki je malo nervozan... Ronaldo promašio penal
S

Saša Licimurov

pre preko 2 godine

A ti nemaš ni jedan poraz ove sezone a drugom nešto sviraš???
S

Stevan Kola

pre preko 2 godine

Druže Stanojeviću. Moj prijateljski savet je da pokušaš da budeš gospodin i dostojanstven sportski radnik. Ovo je uličarski nivo i rečnik. Ti si uostalom trener, te se bavi svojim poslom a ne prepucavanjem preko novina. Sportski pozdrav.
L

Logika?!??

pre preko 2 godine

Pa koliko ti imas poraza ove sezone pa da ti je nenormalno sto zvezda nije izgubila puno za ovih 5 sezona?
9

951357

pre preko 2 godine

Pa grobarska logika je da kad Partizan pobeđuje sve, to je regularno i normalno jer su oni najjači na svetu, a kad ne pobeđuje, onda Zvezda namešta, gura je država, savez, sudije, vanzemaljci, kontrola leta, Čeferin, Laković, sveeeeee.
j

johgost

pre preko 2 godine

Danas je Iliev izjavio da ga ne zanima niko osim svog posla i svog kluba. Takodje je rekao da ga ne zanimaju sukobi drugih klubova sa fudbalskim savezom i mislim da je to bilo dovoljno. Tako da ne znam odakle sad ovo
V

Vlax

pre preko 2 godine

Tako to biva kad smo oćutali poništen gol i pokušaj makazica u glavu Vujačića pre Zvezdinog gola na derbiju. Tužno je što Stanojević mora da komentariše izjave funkcionera drugog kluba, ali mora neko, jer nama u upravi sede ljudi koji se tresu od straha na pomisao da Partizan može da osvoji titulu.
t

trim

pre preko 2 godine

Po meni danas nije trebao niko da se javlja
R

RuPk

pre preko 2 godine

Na zadnjem derbiji penal nad Ivanicem kao suza nista svirano nije.Posle precke Kataija.
N

Nije obavešten

pre preko 2 godine

Partizan je pre par godina 4 puta u mesec dana pobedio iz prelaza. I to pred kraj lige, i naravno osvojili su titulu. A o Toletovom vremenu je smešno pričati.
A

Alo bre

pre preko 2 godine

Stanojevicevi porazi u prvom mandatu na klupi partizana 2 puta od Vojvodine i jedan protiv Slobode, i on nam prica o porazima Zvezde?
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

isti su i jedni i drugi , ista garnitura gmizavaca u obe uprave. Cim krene lose oni se pravdaju po novinama i pale masu. Opstaju na osnovu ulizivanja sipci, vredjanja rivala i svega oko sebe .
l

lol12

pre preko 2 godine

Na jednom mecu Zvezda ostecena za 2 penala i nijw ga sramota da govori o regularnosti.Dobija penal kad god je 00 protiv tvrdog protivnika i onda dodje neki Gent protiv koga je Zvezda dobila 6/6 bodova a oni samo 1 i nije ga sramota da pominje takvu Zvezdu u ruznom kontekstu.U fazonu oni pobedjivali sve,izgubili samo 5 a u evropi rusimo timove protiv kojih partizan ne moze da dodje do sutra.Eto zasto pobedjujemo sve.A Stanoje zaboravio da je posle polusezone jos uvek bez poraza iako njegova ekipa ne moze da pridje Zvezdinim iz poslednjij 5 sezona.Ono sinoc penal za partizan?! Kakav bre Var kad to opet kontrolise covek,nije to bezgresna masina koja sama donosi odluke.Momku bila ruka uz telo i sreca pa pajser Rikardo ne zna izvesti penal pa nije opet partizan pobedio na nacin kako je protiv Napretka (kog je takodje Stanojevic pomenuo).Zvezda je vise ovw sezone ostecena za penale nego sto ih je dobijala.Jos jednom je pokazao ko je on a za Dekija sigurno znamo da i posle ovakvih sudjenja se nece oglasavati.Jednostavno postoji razlika izmedju njih,uvek je postojala i uvek ce postojati.
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Čovek je naveo konkretne stvari koje su sramota pre svega za Zvezdu. Top lista nadrealista ih je opisala pre nego su se desili.
G

Gost MMS

pre preko 2 godine

To Zvezda ne želi; dapače-želimo da se penali sviraju vama na svakom meču (kad god su sudije u mogućnosti) ,ali pod uslovom da iste ne promašujete i da na taj način devalvirate sudijski trud !!!
J

JT

pre preko 2 godine

Nestvarno je. Cim neko iz Zvezde pokaze svoju glupost, odmah se javi neko iz Partizana i dokaze da moze jos gluplje. Ili obrnuto. Nestvarna kolicina imbecila.
G

Gostдхјк

pre preko 2 godine

најбољи коментар!
9

951357

pre preko 2 godine

Ooooo, krenulo je spinovanje. Predugo smo čekali. Sad će Vazura, sad će Ilijev, sad će neko drugi njihov, recimo Savo. Svi će horski da ponavljaju ovo isto. Ali džaba, hiljadu puta ponovljena laž je i dalje samo laž. Sve je on lepo pitao, samo ima jedna lepa stvar - način na koji Partizan pravi nizove ne može da se reguliše VARom. VAR ne vidi kad ti protivnici puštaju igrača samog da se šeta po šesnaestercu, VAR ne vidi kad ti protivnici dodaju loptu u noge, VAR ne vidi kad ti protivnici namerno greše, VAR ne vidi kad protivnički trener postavi taktiku koja tebi odgovara. Sve to VAR ne vidi. Ali vidi svako ko gleda gromadine utakmice. A Stanoju krenula para na uši samo zato što je neko rekao ono što svi vide - da je car go...
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Sine, pokrij se ušima. Mrkela je prvi izasao u javnost i budalesao kao malo dete. Plače za nameštenom titulom koju su joj na terenu preoteli Marko Nikolic i Leonardo, kad Vozdovac nije hteo da se skloni. Veliki pozdrav.
d

dr. hyypia

pre preko 2 godine

Ko ke video osim sudije penal koji je promasio rikardo? Igrate sklanjalice i ti se nadjes da sviras k... I prozivas bilo koga. NIJE REALNO ALEKSANDRE DA POBEDJUJES SKORO SVE UTAKMICE 4 ILI 5 RAZLIKE. I onda dodje gent koji ne moze da se sastavi i pobedi vas u bg-u. I to ne pobedi razbije vas. Gledaj svoje dvoriste i radi bre.
T

TzT

pre preko 2 godine

Pogledajte mec Zvezda 1:2 Jagodina, penal za Jagodinu na sred Marakane na 18 metara.Tole super liga.Sto to ne kazes?
p

pa naravno

pre preko 2 godine

I penal za Spartak u Subotici... Sezonu ranije... Samrokje je bio trener Partizana u to vreme. On je navikao na takve uslove da se Zvezda sakati gde stigne. Njemu je to normalno a ovamo drzi konferencije u fazonu - drz`te lopova
P

Pfc

pre preko 2 godine

BRAVO GOSPODINE STANOJEVIĆU!!! Jedini koji brani čast i dostojanstvo FK Partizan...
g

gostttt

pre preko 2 godine

Apsolutno nepotrebno oglasavanje
G

Gost66

pre preko 2 godine

Pa sta ako smo izgubili 5 meceva, pobedljivali smo u evropi velikane i jace i bogatije od nas dokazali smo jacinu u evropi 5 good zaredom evropa aloooo, a vi povedjujete sve zive u ligi sa raspalim timom a u evropi vas godinama puni ko hoce..
J

Joj buda.e

pre preko 2 godine

Pa za tih pet godina smo 10 puta igrali protiv vas... sto nas ne pobediste?
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Dva puta u kupu?!Ili vas kup ne interesuje?!U prvenstvu jednom a pokradeni smo 3-4 puta za pobedu.