Komentari na vest

Ponovo se priča o izdanku Masije i Ćavijevoj ideji: Ansu Fati i još deset njih

Z

Zlajasd

pre gotovo 2 godine

Ali tim Barce... Fati i ako ostane Dembele po krilima, Gavi, Pedri centralni, stoperi Arauho i Garcia, desni bel Dest, Tores gde ga stavi... sve 18-21 godinu imaju, Dembele i Feran Tores koju vise mozda, a vec lepe utakmice u nogama za Barcu ili gde sve... Ozbiljan potencijal! I ozbiljna buducnost.
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

Ne mogu da zamislim jer sta bi bilo kad bi bilo...
P

Princ

pre gotovo 2 godine

Najjaci je Fati , svaku tekmu da gol , tako naredja 3 tekme i povreda , ja ne znam ovi mladi igraci ko da imaju 35 god ,prodju sve mladje selekcije i dodju istroseni :D
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Zato sto se sve mnogo promenilo. Deca vise ne igraju fudbal, vec pocinju da treniraju sa 7 godina, ako ne i ranije. A deca ce zauvek biti deca i ona pre svega treba da se igraju. Vec sa 11-12 godina im se namece prevelika takmicarska svest, neretko se desava da jedni druge na treningu razvaljuju u duelima radi dokazivanja treneru, mami, tati, tatinom kumu koji poznaje jednog coveka koji zna jakog menadzera koji ce da ih napravi na milionere. Ko god ima kontakt sa mladjim kategorijama zna o cemu pricam. Najgore krene u dobu od 14-15 pa do 17-18, ne igra se za tim vec za sebe, da se napravi neki "hajlajt". A na sve to, klinci se izlazu prevelikim naporima dok organizam (na svim nivoima) nije dostigao dovoljan razvitak za te napore.