Popović na derbiju (© Star sport)
Popović na derbiju (© Star sport)

Popović brani protiv Mladosti, Miljković na terenu tek za mesec dana

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.03.22. | 16:27

Fejsa bi uskoro trebalo da se vrati treninzima Partizana

Partizanov stručni štab veruje Aleksandru Popoviću. Bez obzira na vidljivu grešku u 166. večitom derbiju, kad je inicirao vođstvo Crvene zvezde, mladi golman će stajati među stativama crno-belih i na narednom prvenstvenom susretu, zakazanom za četvrtak u Humskoj protiv lučanske Mladosti.

Sve to iako crno-beli s vremena na vreme rotiraju čuvare mreže, pa se možda očekivalo da na susretu sa Lučancima „broj jedan“ bude Nemanja Stevanović.

Izabrane vesti

„Planirao sam da brani Neca, ali baš da se ne bi tumačilo na razne načine, sutra će Pop biti prvi izbor. On je reprezentativni kalibar, dosta nam je pomogao“, kaže Stanojević i ukazuje na lančane propuste pre gola Ohija. „Imate centaršut, situaciju pre ubačene lopte, onda udarac, tek na kraju reakciju golmana. Aleksandar ima 22 godine, nemam dilemu kad je on u pitanju. A Stevanović će braniti u Subotici, hoću i njemu da ukažem minute“.

S obzirom da je Saša Zdjelar isključen na Marakani, nameće se Marko Jevtović za ulogu startera protiv Mladosti.

Jedna od grešaka je što Jevtu nisam stavio od početka protiv Zvezde. Time sam rekao šta mislim o njemu. Doneo nam je ono što je trebalo. Sad se ne oseća najbolje, da li ima temperaturu? Nekad se rukovodite time da li može da izdrži 90 minuta, a nemamo Fejsu“.

Kad smo već kod nekadašnjeg reprezentativca, kad će na teren?

Svakim danom bi trebalo da počne da trenira sa ekipom, mali problem je što nije ušao u ritam kad je trebalo, sad smo u jeku sezone. Isto se desilo sa Danilom Pantićem, poremetilo nas. Moramo da se fokusiramo na igrače koje imamo“.

Dodatna kadrovska nevolja je u saznanju da će desni bek Aleksandar Miljković naredni takmičarski meč odigrati tek za mesec dana, što znači da u prvenstvu propušta mečeve sa Mladosti, Spartakom, Napretkom i Radnikom, a u Ligi konferencije dvomeč osmine finala sa Fajenordom.

Miljković će se vratiti posle reprezenatativne pauze, vuče problem još od priprema“, konstatovao je Stanojević.

 

 


tagovi

FK PartizanAleksandar PopovićAleksandar StanojevićAleksandar Miljković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara