Popović čvrsto na zemlji: Crvena zvezda uvek može da računa na mene

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.01.19. | 08:47

„Bio prvi golman ili ne, uvek ću dati svoj maksimum, tu sam za klub i ove ljude koji ga vode“, kaže iskusni čuvar mreže

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Beleka)

Velike mogućnosti pokazao je Erik Jirka, ali u prvom meču u turskom Beleku, protiv nemačkog niželigaša Vaker Nordhauzena, pomalo i neočekivano, zablistao je i rezervni golman Zoran Popović.

Izabrane vesti

Iskusni čuvar mreže odbranio je nekoliko zicera na početku drugog poluvremena i tako sprečio nemački tim da se rezultatski vrati u igru.

Bivši golman Voždovca i Napretka čvrtsto stoji na zemlji i poručuje da će uvek biti spreman da iskoristi šansu koja mu se bude ukazala.
Malo je bio teži teren nego što smo očekivali, odigrali smo dobru utakmicu, pravu takmičarsku i pobedili. Ovoga puta sam imao sreću da odbranim, na moju sreću ja sam dobro reagovao i sačuvao  svoju mrežu“, rekao je Popović.

Trenutno je otvorena situacija oko statusa Milana Borjana, ukoliko golman reprezentacije Kanade ipak napusti stadion Rajko Mitić, imaće spremnu zamenu u liku i delu Zorana Popovića.
Naravno da sam spreman, ali ne razmišljam o tome. Crvena zvezda uvek može da računa na mene, da li bio prvi golman ili ne, uvek ću dati svoj maksimum, tu sam za klub i ove ljude koji ga vode“.

Cilj na proleće je jasan - osvajanje duple krune.
„Naravno, nadamo se tome i radićemo i borićemo se za to“, zaključio je Popović.

Crvena zvezda drugi meč u Beleku igra u sredu od 15 časova po našem vremenu protiv Austrije iz Beča.

Foto: FK Crvena zvezda


tagovi

Zoran Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara