Gordan Petrić (MN Press)
Gordan Petrić (MN Press)

Popović nezadovoljan zbog povlačenja, Petrić ljut: Ako je to rekao, to je njegova sramota

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.02.23. | 16:13

Golman Partizana naglas komentarisao igru svog tima, što se nije dopalo treneru

Još jedan razočaravajuć rezultat priredili su igrači Partizana svojim navijačima, ali možda i više od 1:1 protiv Radničkog 1923 pristalice crno-belih boli igra tima. Posebno u drugom poluvremenu kada su gosti iz Kragujevca dominirali terenom i nakon izjednačenja imali i šansu za ceo plen.

Razočaran je posle utakmice bio Gordan Petrić, a još više kada je od novinarke TV Arena Sport čuo za komentar golmana Aleksandra Popovića prilikom izlaska sa terena. Navodno se čuvar mreže crno-belih naglas upitao: "Zašto se već 17 utakmica povlačimo".

Izabrane vesti

"Pitajte ga zašto je to rekao. Ako je to rekao, to je njegova sramota. Ako smo dosad bili zajedno, treba i dalje da bude tako. Ja nikada ne kritikujem igrače, ali ako vi kažete da je to rekao verujem vam, to je onda njegova sramota", ljut je bio Petrić.

Prethodno se (odlazeći) trener Partizana osvrnuo i na novo slabo izdanje svog tima.

"Ovo je trenutno realnost Fudbalskog kluba Partizan i naše ekipe. Pokušavali smo koliko smo mogli, u jednom trenutku mogli smo da rešimo utakmici; nismo, a posle smo mogli i da izgubimo. Ovo je realnost", konstatovao je Petrić, koji nije želeo da priča o večitom derbiju sa Crvenom zvezdom narednog petka na stadionu Rajko Mitić (19.00).



tagovi

FK PartizanGordan PetrićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara