Komentari na vest

Popović nezadovoljan zbog povlačenja, Petrić ljut: Ako je to rekao, to je njegova sramota

A

Alo decko

pre oko 1 godinu

Popoviceva sramota je sto govori istinu??? More mars iz partizana, nisi ti harizmatican nego flegman manipulativna neznalica. Ide zbog zdravlja, crvc milojke Idi zbog naseg zdravlja da te ne gledamo vise

1992

pre oko 1 godinu

Šta je Pop rekao što nije istinay na stranu to kakav je on golman? Sramotne igre Partizana, bez obzira što je ekipa sklepana ni za šta, ipak igrati najgori fudbal u ovoj cirkus ligi je izuzetan uspjeh.
S

Sport15

pre oko 1 godinu

Podrska gospodinu Petricu, od neutralnog ljubitelja fudbala, mozda nije najbolji trener, ali sigurno mnogo voli Partizan i pokusao je na taj jedan specifican nacin da podigne ekipu, sto je u jednom momentu i uspeo… Kadar je mnogooo limitiran, pocev upravo od golmana Popovica koji je od proslih 10-ak golova, 5 ladno mogao da brani… Pa tako i ovaj danas, Vujacic se dobro postavio da brani onaj dalji ugao a On stoji na sredini i prima gol u blizi…
N

Neko drugo ime

pre oko 1 godinu

Ne znate vi niko za sramotu da znate otisli bi davno svi zajedno od Uprave do Strucnog staba
K

KOstja

pre oko 1 godinu

Tebe moj Petriću treba da je sramota. Napravio si tim bez koncepcije. Bez klasičnih krila, sa jednim udarcem na gol protiv Nišlija... Da nije bilo Popovića, meč bi izgubili sa najmanje dva gola razlike. Bolje da ćutiš. Nas koji volimo Partizan dugo će boleti eliminacija iz Kupa, poraz od Mladosti i poraz od Šerifa. Dovoljno da te zaboravimo za sva vremena i da te se kao trenera sećamo sa gorčinom. Isto važi i za Vučelu i Vazuru koje treba najuriti iz našeg kluba i doživotno im zabraniti da ulaze u klupske prostorije.
R

RangoNS

pre oko 1 godinu

Kako bih voleo da nas nakanta Zvezda nekih 8:2 kao nekad UTD Arsenal. I to da povedemo 2:0 pa da nam zabiju 8 komada. I da citav stadion sve vreme vredja upravu, tacno bih uzivao u tome.
K

KAKO DA

pre oko 1 godinu

Dodjete do ta 2 gola?
R

RangoNS

pre oko 1 godinu

Nekom ludackom srecom, ne znam ni ja haha, pa onda da nas rastavite.
K

Kleo

pre oko 1 godinu

Ne ulazim u trenerske kvalitete Petrica, ali coveku stvarno svaka cast na iskrenosti i direktnosti. Ni u jednom trenutku nije svaljivao lose igre na igrace ili nekog drugog, niti koristio ustaljene fraze, tipa: igrali smo dobro, falio je samo zavrsni pas, kaznili su nas, okrecemo se sledecoj utakmici, itd. Covek ima obraz, ako nista drugo, za razliku od Ilieva i kompletne uprave koja se oglasava samo kada se postigne neki uspeh, sto bas i nije bio slucaj prethodnih godina, a kada je svakodnevni raspad nema im ni traga ni glasa.
G

Grga Cvark

pre oko 1 godinu

Ti mora da ne citas sve vjesti. Covjek bukvalno poslije svake utakmice upravo to izjavljuje. I uvijek je do nekog drugog, a nikad do njega.
т

тако је и код нас

pre oko 1 godinu

За др Творзом, јавља се само кад су неки успеси. ВИДИЋ НА ЧЕЛО САВЕЗА, ДА БУДЕ ЈАЧИ ОД НЕКИХ КРИМИНАЛАЦА, ПА ДА СЕ ВИДИ КО КОСИ А КО ВОДУ НОСИ
K

Kljaja Tvrdoš

pre oko 1 godinu

A imaju li Mile Vucelic i Milos Miki Vazura neke sramote?
M

Mare Pop Drvar

pre oko 1 godinu

Zamislite da svom direktoru posle 2, 3 greske kratko kazem, bio sam dobar na pocetku ali nisam iskoristio sanse, posle je konkurencija to uzela i nekako sam zavrsio posao uz samo 30% ucinka. Direktore to je realnost. Idemo dalje, sutra je novi dan a prvog ce plata.
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Jesi li dao ostavku, pre neki dan. Paljba bre, sram te bilo od g.. ce kad obraza nemaš. Povedi ove iz uprave, slična ste vi fela.
b

balonac

pre oko 1 godinu

Ti si Petriću najveća sramota. A Popović i treba da te pita kako postavljaš ekipu.
s

sladjann

pre oko 1 godinu

Ajde vreme je da skinete gaće?za derbi lepo kulturno ......
S

Saloma

pre oko 1 godinu

A zašto je sramota ako se odigra nerešeno ili izgubi? Ko je to pobeđivao sve, bez poraza ili nerešenog ishoda? Drugi smo na tabeli, i imamo šansu da to mesto odbranimo i igramo kvalifikacije za LŠ. Zar je sramota biti drugi? Nije. To je sport, a ne život ili smrt. Igraju i drugi fudbal, ne samo Zvezda i Partizan.
B

Bzzz

pre oko 1 godinu

Popovic klinac nesto komentarise... A jedan od najzasluznijih zasto je partizan u ovakvoj situaciji trenutno... U 50% primljenih golova kum, a u drugih 50% stari svat...
G

Gost11111

pre oko 1 godinu

Kakav ovde remont treba, ovo je neverovatno, oterati sve, od uprave, preko strucnog staba, do 90% igraca! Ostaviti Urosevica, Dijabatea i Rikarda i to da u sledecem timu koji se dovede, budu na klupi, nikako za startnu postavu! Ali naravno, nema nista od toga, mnogo ce jos vode Dunavom proteci da se ovde bilo sta promeni!
o

oo

pre oko 1 godinu

Pazi ti ovo popović najgori golman u prethodnih 20 godina u partizanu se pita nešto? Momak se trpi već treću sezonu a on sve gori i gori, ali isto tako je to greska i uprave i trenera koji mu daju šansu koju očigledno ne zaslužuje. Bolje dajte šansu ćelavom stevanoviću momak je tu već dugo i uskače kad treba. Ili pogurati nekog klinca iz teleoptika. Za utakmicu nemam reči, katastrofa, mada se ništa drugo i nije moglo očekivati. Uprava napolje.
S

SRAMOTA

pre oko 1 godinu

On je dosao do reprezentacije?! Sta vise da pricamo? On komentarise nesto,zato i 17ljudi gleda utakmicu.
s

sb

pre oko 1 godinu

Uvesti Pavlovića, Fejsu ravno je da su nam dva igrača isključena. Na kraju ubaciš Baždara da vadi fleke, a znaš da mu Natko nije dodao loptu od utakmice sa Radničkim iz Niša. Siguran sam da se klub sabotira.
м

ма тако је

pre oko 1 godinu

Вазда други криви, а ви јадни невини... Зато и имате стање какво имате
V

Viktorija

pre oko 1 godinu

Odgledah meč. Mene je sramota i igre i igračča, o uprave i struke. Šta ja gledam, blam za blamom.. Nemogu dalje da pišem sramota.
G

Gost43

pre oko 1 godinu

PETRICU TI SI PREVARA OD TRENERA. TRI PUTA SI GORI OD SAVE ! NAPOLJE
5

56789

pre oko 1 godinu

DALEKO JE EVROPA. Sledece sezone borba za OPSTANAK
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Ma dobar je Petric,ne valja uprava,igraci,navijaci samo je on dobar.I GOSPODIN VELIKI!
R

Rule55

pre oko 1 godinu

Cuj sramota, ma bruka sta klinac pita, dok Iliev hvali upravu,e Petriću....
7

777

pre oko 1 godinu

Krenuo je cirkus u malom klubu
m

mds

pre oko 1 godinu

Kad je stao?
P

Parr valjalk

pre oko 1 godinu

Popovici rukavice pod misku i u Radnicki Sremska Mitrovica zajedno sa kolegama samo za tamo ste sram vas bilo ja kao Partizanovac mogu reci da ce u petak da dozivite debakl
Ž

Žerac

pre oko 1 godinu

Umesto da dečka šalješ u neki gori klub od vašeg ti ga hladno šalješ u bolji. Da je bolji videlo se u kup utakmici.
M

Miloš111

pre oko 1 godinu

Tako je Petriću svi treba da budete zajedno dok ne budemo 4 ili 5 u prvenstvu, klinac je samo pitao i bio iskren a ti napadas klinca sto pita.
a

abc

pre oko 1 godinu

Kakav je ovaj novi Kolorado, je li materijal za Ligu konferencija ili ćete kupiti nešto bolje na leto? hohohihi
S

Sasa PFC

pre oko 1 godinu

Ni uz sudijsku pomoc ne mozemo da pobedimo stvarno sramota....
G

Gosttttt

pre oko 1 godinu

Ako je Popoviceva sramota to sto je rekao, onda je Petriceva veca sramota za sve sto je do sada pricao i sto je ovo Partizanova realnost. Za koliku platu radi on, a za koliku treneri Radnickog i Mladosti, pa i Serifa?
B

Booo

pre oko 1 godinu

Trener Serifa radi za rucak i veceru u salonu i 20 metska za pistolj.
G

Gost Pana

pre oko 1 godinu

Puce bruka,dno dna je ovo sve.
D

Dragan R.

pre oko 1 godinu

Sto dno dna, pa Partizan je najbolji odmah posle prvog na tabeli.
d

def

pre oko 1 godinu

Petric nas je unazadio ali ima obraza da kaze da je ovo nas trenutni maksimum.Partizan je pobedjivao i kad je imao losiji tim a imao je nije da nije.Kako onaj lik unisti Celzi koji ima preskup tim tako verujem da je PEtricu bilo jos lakse da unisti Partizan.
P

PFC

pre oko 1 godinu

Zna li sta je njegova sramota

Sakur

pre oko 1 godinu

Partizanova sramota je sto si ti trener a on golman Partizana
R

Rad

pre oko 1 godinu

A ti navijač istog!
N

Nenad B..

pre oko 1 godinu

Baš tako, ako si već rešio da podneseš ostavku, pa idi igumane.... Čovek upari bolesnog Natha, Traorea i Fejsu, tri najsporija vezna u čitavoj ligi i posle dva minuta primi gol. Šutevi u gol 1:4, korneri 0:5, faulovi 21:12, posed lopte 46%:54%, ja gori Partizan ne pamtim, ni ovaj bod nismo zaslužili. Uz iole normalnog trenera ovaj tim bi igrao bar 50% bolje.
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Moraju se povući da bi spasili bod 🤷‍♂️
G

GostE75

pre oko 1 godinu

To nije njegova sramota.Decko je mlad i pogi uce za Partizan.To je tvoja sramota zbog cetvrte zgrade koju treba da sagradis i uprave koja je unistila klub.Sad ces dobiti sve potrebne dozvole.Tvoj poso je uspesno odradjen.
Ć

Ćopa

pre oko 1 godinu

Taj isti Popović da ima obraza sam bi video koliko je loš i otišao iz Partzana.
И

И21

pre oko 1 godinu

Tај Поповић је најбољи појединац Партизана већ 3 године, а тебе да буде срамота да то напишеш ... Мало гледај фудбал, немој само коментарисати
@

@21

pre oko 1 godinu

Mora da ti je Pop nešto u rodu ili ti je dioptrija zrela za zamenu.Partizan od osnivanja nije imao lošijeg golmana od Popovića.
P

Petokrake

pre oko 1 godinu

Realnost nego šta. Moj Gordane da nam država nije cirkus, večiti ne bi ni postojali.
F

Fliper

pre oko 1 godinu

Ima li negde i tvoje sramote?
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Nema. On je "gospodin".
L

Level

pre oko 1 godinu

Petriću i ti si pokazao koliko je tvoje realno (ne)znanje. Doviđenja i sve najbolje u životu. Nisi ti trener za Partizan.