Komentari na vest

Portugalci likuju: Ne zanimaju nas ni Brazil, ni Srbija, hoćemo da budemo prvi

S

Sledi da

pre preko 1 godinu

ih jedino zanimaju Svajcarci i Kamerunci.
V

Voždovački

pre preko 1 godinu

Fifa opasnije muti od Uefe, imaju Iranca koji nas već 2 puta uništava u korist Brazila, danas je sudio ako zatreba Portugalu tako da će biti opasno suđenje protiv Švajcarske a tek bi nas sakatili u korist Ronalda. Vršili bi pritisak zbog onog gola u BGD-u a Ganu su ojadili.
O

Ovi

pre preko 1 godinu

ludji i od nas.
g

gurko

pre preko 1 godinu

Meni samo nije jasno sto igra onaj feliks. Decko je skroz van forme ni u atletiku ne igra tako cesto plu je spor ko puz i samo ulazi u neke konflikte na terenu. A leao koji je proglasen igracem serije a sedi na klupi.
r

rea

pre preko 1 godinu

To mnogo govori o Seriji A, a ne o Feliksu. Feliks je dečko vanserijski talenat koji igra u pogrešnom klubu. Leao je prosečan igrač koji igra prosečnu ligu.
M

MarkoGM

pre preko 1 godinu

Ali bukvalno nam se otvara žreb za četvrtfinale, Portugalci nam leže, uzeli nam bod u 2 utakmice. S druge strane Švajcarci su baš ozbiljno tvrda i uigrana ekipa, realno je nerešeno da ne jurimo pobedu, ovako ćemo morati da ponovimo nivo iz Lisabona, što se napada siguran sam da možemo dati gol ali ovi u odbrani moraju dosta ozbiljnije da pristupe.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Kakvo crno otvaranje, veze nemamo. Teoretske sanse nemamo protiv Svajcarske, takticki zreliije ekipe 10000 puta od nase. VEČITE KIKSARE NI U PETAK NECE NISTA URADITI.
B

Bar Kohba

pre preko 1 godinu

Eto da da Bog, pa da budemo najjaci kad je najpotrebnije i da se osvetimo Svajcarcima makar i sa 1:0, a onda da opet naletimo na ove sreckovice, koji iako imaju dobar tim i igraju dobro, cesce imaju srecu i pomoc sudija kao veceras. Ni u cemu nisu nadigrali Urugvajce, a kad oni igraju ne moze bez penala. Bojim se samo da mi fizicki nismo spremni za veci domet, ali bi svakako bilo zanimljivo gledati nas u drugom krugu protiv njih. Osminefinala bi bilo ogroman uspeh i napredak, a i neka nasa trenutna realnost, pa mozda na EP 2024 i korak vise.
B

Brat Nevera

pre preko 1 godinu

Znate šta, ako ništa, biće mi drago da bar zbog sudije Nedića pometlamo Sajdžije. Koliko već godina unazad lamentira zbog onog nesrećnog poraza i sudije Briha, greota stvarno ; )
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

Hocete, hocete, sta vam je, lagano.