Komentari na vest

Posle Totenhema Arsenal maltretirao i Liverpul: Na Emirejtsu trljaju oči, Saka i Martineli izazivaju Siti

T

Topdžija

pre preko 1 godinu

Penal za Liverpul nije bio!! Obratite pažnju da lopta prvo udara u telo pa tek onda u ruku Gabriela! Sportski pozdrav.
G

Gost09999

pre preko 1 godinu

kakvih ovde licemera ima ,vidi se da nekima toliko krivo sto arsenal 8gra dobro da sebi prucaju sve i svašta samo da se utese.
G

Gost Zivorad

pre preko 1 godinu

Mojne se lozimo. Ima se igra jos. Kakav crni Arsenal u titula. Ne ide to u istu recenicu. Povrede se 2-3 igraca i ispada Arsenal iz top4 i opet nema LS. Vec vidjeno kod Artete
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Sta to tebe briga,koji je to navijac Arsenala najavio titulu,ne valja ni kad Arsenal pobjedjuje,gledajte i jedite se,pa dok bude trajalo...
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Mozda,Arsenal treba da izdrži ovaj tempo koji je od početka nametnuo Siti, Totenhem je tu, ali da se ne lažemo trenutno po prikazanoj igri Arsenal i Siti su ubedljivo najbolji. Ako izdrži do januara Arteta će sigurno da pojača vezni red, a onda sa pravom kupovinom jednog ili dva igrača sve je moguće. Možete da ne navijate za Arsenal ali stvarno igraju dobar, lep i napadački fudbal,ne znam kako neko to može da ospori.
p

prti

pre preko 1 godinu

Jedini tim koji ima sistem u ovoj PL je Siti zato ce da vlada decenijama. Licilo je da i Liverpul ima ali tanka prica na kraju balade. Arsenal gradi sistem ali to je dovoljno da budu u vrhu nikako da budu na celu kolone. Videcemo kako ce Njukasl da bilduje pricu da li ce ici nesto kao Sity kao kompanija na svim kontinentima ako budu to ce biti 2 ekipe koje ce vladati PL narednih 20-30 godina sa ponekim iskakanjem kada nekog usere.
1

14

pre preko 1 godinu

Instant klubovi ne traju večno, čist primer ti Celzi. Tako da i sam znas sta sledi man sitiju i nukastlu.
W

WanBi

pre preko 1 godinu

Kakav je manijak ovaj Arnold to je neverovatno. Samo kad se setim kad su pričali da je najbolji i najkompletniji bek na svetu. Finale lige šampiona izgubiše zbog njega, tada su svi znali da će Real napadati preko Vinicijusa i on ni tad nije mogao da ga čuva. Od Junajteda svaki put kada izgube, to bude zato što mu Rašford pobegne ili mu kičmu slomi. Danas isto Martineli. To što ima asistencije je vrlina, ali isključivo protiv slabijih ekipa gde njegove defanzivne mane ne dolaze do izražaja, jer Liverpul napada stalno. Nestvarno loš u defanzivi, ovo nikada nisam video.
G

Gost099900

pre preko 1 godinu

sve sami stručnjaci jedva čekam druge komentare
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Kakva maestralna partija Bena Vajta danas,nestvarno,nisam zapazio ni najmanju gresku...
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Arsenal je projektovan za osvajanje Premijer Lige.Kruze price i da je Arteta ucio od Save Milosevica za kog je Ferguson rekao da ce biti dobar trener.

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Kao i uwek čuwena Arsenalowa. Do nove godine swe i swakoga, od nove swe i od swakoga. Živi bili videli.
G

Gost666

pre preko 1 godinu

ne tupi ga. bilo je da će da gubi sve od svakoga, pa kada su p9celi da pobeđuju od prvih 5.
M

MMXXII

pre preko 1 godinu

Niti ce Arsenal uzeti titulu niti ce Liverpul u top 4. Navijaci oba kluba ce na kraju biti razocarani. Liverpulu treba jedna sezona bez LS da bi napravio reset. I citam: prestari LFC. Od kad su Robertson, Arnold, Gomez, Eliot, Cimikas, Jota, Nunjez, Dzons, Karvaljo, prestari? Nije to ekipa sa prosekom godina 30+. Jos nedavno je Realova gerontologija pretrcala i razbila Liverpul koji je do tada leteo po terenu. Nesto drugo je tu u pitanju. Po meni Liverpulu je pod hitno potreban jedan veznjak tipa De Brajne. Samo ih to moze spasiti.
G

Gost1256

pre preko 1 godinu

to nema, ima samo jedan Debrujne
1

14

pre preko 1 godinu

Bitno je da Arsenal igra najbolji fudbal i da ga je milina gledati. Ne mora nista da osvoji, ali ovi klinci su fenomenalni i kako vreme ide.. sve su bolji i bolji.
S

Sempre Ac Milan

pre preko 1 godinu

Ovako iz neutralnog kuta zaista mi nije jasno da ono nije penal za liverpul!
U

UO

pre preko 1 godinu

Šta je KUT?
U

Upravni odbore

pre preko 1 godinu

Iz mog ugla, da ne visiš na ovom portalu i da si pročitao nešto u životu znao bi šta je kut. Kut je sinonim, a znanje je moć
G

Ginola 14

pre preko 1 godinu

Navijaš za Engleski Arsenal, a nepunih 200 km od kuće ti treba prevodioc za najobičniji sinonim. Blago majci što te odgojila
U

UO

pre preko 1 godinu

Ne navijam za Arsenal. Dok ti koji otvoreno navijas za Totenhem pises da je Arsenal tamo neki engleski klub. Zanimljivo. I da, blago joj je, naravno.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

@UO brate sta se maltretiras da odgovaras ovom Ginoli, lik samo pametuje nesto, navija za kilavi Tott, nekidan ga nema nigdje kad su pregazeni. @Ginola14, jel bi Arsenal trebao biti zadovoljan bodom protim Totenhema, tako si najavljivao prije utakmice?
S

Sisi

pre preko 1 godinu

Dajte sitiju pehar odmah
n

nisamjanisam

pre preko 1 godinu

Arsenal ima prekratku klupu da bi izdržao do kraja sezone u ovom tempu. Treba da izguraju ovo do kraja godine i u januaru da dovedu 2-3 igrača još. Nemamo alternativu za Partija koji je srce i duša ovoga tima. Prema tome jedan iskusniji defanzivni vezni. Jedan krupniji napadač tj. drugačiji profil od Žezusa i Nketije. To je neophodno po mom mišljenju da bi izgurali sezonu.
k

kurbla

pre preko 1 godinu

Izvini ko to "vi" i kome to "vama"? Jedini gori od Grobara i Delija su ovi sto se mnogo loze na neki strani tim a istina je da nikada nisu ni isli u taj grad, niti gledali makar jednom tu ekipu uzivo.
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Nema vise Vengerovih i Emerijevih raznih Mustafija,Sokratisa,Kolasinaca itd.pa da svaku utakmicu Arsenal gubi sa po 4-5 razlike,Arsenal ide uzlaznom putanjom i ako ovako nastave bice odlicno,ovde se pisalo da nece dobiti nikog iz prvih 6 posle UTD.ali i tad da je igrao Parti pitanje sta bi bilo,samo jos u Januaru malo pojacati konkurenciju,Daglas Luiz...
U

UO

pre preko 1 godinu

Najjaci je Arteta sto ne vrsi izmene do devedesetog minuta, jer nema koga :D Jedino Tirni i Vijeira ozbiljni igraci na klupi Arsenala danas, a druga dvojica Smit Rouv i Zincenko povredjeni. Sve zavisi od zdravlja startnih 11 Arsenala u ovom momentu i mnogo je bolje za njih sto ne igraju Ligu Sampiona ove sezone, jer bi se vec do sad raspali. Da se izgura sezona, u top 4 bice 100% u najmanju ruku, za titulu videcemo.
r

roni

pre preko 1 godinu

srce i dusa arsenala je odegar,bez njega nemaju sta da traze u borbi za ligu sampiona,o tituli da ne pricamo.svi mogu da se nadoknade ali ne i on.
I

I

pre preko 1 godinu

Ne bih se slozio, mislim da se to moze reci za vecinu igraca Arsenala da nema zamene. Mozda najmanje za Edegarda jer je i Vijeira top igrac. Prave zamene nema za Salibu jer ostali nisu ni priblizni, prave zamene nema za Partija, Lokonga, Elneni, smesno.. Prave zamene nema ni za Zezusa. Pa i za krila u ovom momentu jer je Rowe povredjen. Puno je mesta bez zamene u Arsenalu.
A

Aco CZ

pre preko 1 godinu

Gledao sam utakmicu sa uzivanjem, bez pristrasnosti, mozda malo ka Arsenalu, ali sve nekako, ostao sam u cudu kako nije bio penal za Liverpul? Ruka podignuta, van tela, penal 99%. Bas sam ostao zapanjen. Inace extra tekma za gledanje!
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Izgleda da je bio kontakt grudima pre ruke, mozda grešim
G

Gost11

pre preko 1 godinu

Po prvi put u poslednjih ko zna koliko godina sudjenje je bilo u Arsenalovu korist, a protiv Liverpula. Generalno ocajno sudjenje ali valjda je bilo i vreme da se nekad zalomi da se nesto sudi za Tobdzije. Mozda ce sudije i sad malo gurati Arsenal zbog neke trke sa Sitijem jer osim njih niko ne pokazuje znake da moze da odrzi kakav takav korak za onim Gvardiolinim masinama. Utakmica fenomenalna generalno pravi derbi PL.
n

neutralac

pre preko 1 godinu

Komentarisete sudenje , a koliko puta je arsenal bio ostecen sudenjem i gubili utakmice? Mora jednom i arsenal dobit pomoc sudija ali drugo poluvreme ih je arsenal razbio u svakom pogledu
U

Ups

pre preko 1 godinu

Kolevka fudbala,kolevka nameštanja... Koliko je sport postao nikakav,sterilan...smešno šta se radi... Manipulacija na vrhuncu,ali pošto nije politički korektno tako reći,nazvali smo ne marketing! Moj fudbale...
С

Сербона

pre preko 1 godinu

Сјајна утакмица, отворена од почетка до краја утакмице и све сабери више него заслужена побједа Арсенала. Мартинели је звер од игрча, Сака такође, Салиба господин игре, тако смирен, а тако млад. Плус сјајни Парти и Жесус за један нови и изезуетно полетни Арсенал. Треба подвући сјајан посао Артете и Едуа, ријешили су свих играча који нису доносили тимски напредак, довели младе играче који "гину" на терену и то је то. На зиму обавезно довеси једног централног везног (Каиседа из Брајтона или Рубена Невеша из Вулвса) и може се очекивати најбоља сезона у последњих више година. Браво момци!
V

Voip

pre preko 1 godinu

Ajde da ne budem iskljuciv ali srce i dusa ovog Arsenala su Martineli i Zesus, ozbiljno dobri igraci. Od ostalih svega par igraca koji mozda mogu da doprinesu kvalitetu kad krene ozbiljna tuca za bodove. Arsenal dobro krenuo ali mislim da nema dovoljno kvaliteta i rotacije da iznese ovo kako treba do kraja. Siti ce opet biti sampion pa iza njega Junajted i onda guzva Arsenal, Liverpul, Celsi i Totenhem.
G

Gost099900

pre preko 1 godinu

arsenal no1
J

Jel moguce

pre preko 1 godinu

Da ovaj alkantara igra za bajern,barselonu i liverpul.Evo nek ja sedim u fotelji i pricam kako je lako ali ja tog fudbalera nikada u zivotu ni u jednom klubu nisam video da odigra bitnu ulogu u nekoj jacoj utakmici.Lik je kriminalno ocajan igrac i sta on igra?svaki pas mu je na metar ili unazad.
p

plavac

pre preko 1 godinu

doktorat u finalu LŠ što je sa bajernom uzeo
J

Jel moguce

pre preko 1 godinu

Dobro uzeo korona ligu sampiona kad im se prvenstvo nije ni prekidalo.Nego ja pricam o alkantaru.sta je on uradio koji je to bitan gol dao u karijeri.kada je bio igrac utakmice neke velike utakmice kad kad kad???
G

Gost0909999

pre preko 1 godinu

stručnjaci na aparatima
N

Neznalice

pre preko 1 godinu

Arsenal i siti su trenutno za klasu iznad svih, titulu ce presuditi zdravlje halanda. Ako se on povredi mislim da bi siti bio daleko slabija ekipa nego prethodnih godina dok su sa njim daleko jaci neko prethodnih godina. Sto se arsenala tice slicno je sa partijem, bez njega su top 4 svakako ali vez sansi za titulu. Sve u svemu ostale ekipe moraju da prihvate da ne mogu da se oslanjaju na iste igrace vec 5 sezona. Salah je odradio svoje pametnije bi bilo da su ga prodali nego ovako da se covek vuce po terenu bitno manea da su pozurili da prodaju. Totenhem isto, celsi dovodi sterlinga iako je covek u padu forme vec 3 sezone dovode obamejanga kog je arsenal pustio, da mi je neko pricao da ce oni uzimati arsenalove otpatke ne bi mu verovao.
O

Ok okok

pre preko 1 godinu

Ti je analiza i sve.A jel stvarno mislis da arsenal moze da trci tku sa sitijem u 38 kola?
N

Neznalice

pre preko 1 godinu

Pa kazem siti ako haland ostane zdrav osvaja ligu tu nema sta, ali bez njega su mnogo slabiji neko prethodnih godina i onda se otvara sansa za arsenal da uzme titulu.
O

Ok okok

pre preko 1 godinu

A sta ako se zezus,martineli,saka ili parti mislim samo na jednog od njih povredi.Siti je prebacivao 90 bodova nekoliko sezona bez napadaca a arsenal ce da se prospe cim bude vise meceva u nekoliko dana.Siti je daleko najkvalitetnija ligaska ekipa u Evropi...
s

sprdnja

pre preko 1 godinu

Da ne bi sudije arsenal bi popušio debelo!!!!
S

Stelt

pre preko 1 godinu

LePoqew i Ginola 14 javite se. Mislim da se lik jede u sebi zato što smo pobedili, a inače bi prvi napisao komentar kako čim naleti neka ozbiljnija ekipa Arsenal gubi i da mali klub. Jedini klub koji je mali je Totenhem i takvi smešni likovi poput tebe.
G

Ginola 14

pre preko 1 godinu

Utakmicu nisam gledao, pa ne bi bilo fer da komentarišem istu. Ako ste dobili Liverpool, čestitam, jer su za vas i dalje Liverpool. LePoqew je svoj čovjek, pa ti može sam reći šta misli. Moje mišljenje je da bi trebao slaviti pobjedu i 3 boda umjesto da se brineš gdje sam ja i šta mislim. Samo nemoj zaboraviti da je sezona duga i da imate običaj da se izgubite u vlastitom sivilu. Čemu vas je prošla sezona trebala naučiti ako ne o tome da se o konačnom plasmanu ne zbori do kraja zadnjeg kola. Ako ništa drugo, imate gostovanje u sjevernom Londonu. COYS
S

Stelt

pre preko 1 godinu

Uvek pišeš kako imamo utakmicu sa Totenhemom pa ćemo videti. Bila je prošlog vikenda i bili ste oduvani. Ko ti garantuje da kada budemo igrali kod vas da opet nećete izgubiti? Nije Totenhem neki izazov kao što ti misliš da jeste. Takođe pisao si za Arsenal da će krenuti da gube čim nalete na ozbiljnije ekipe...Mislim da si ti taj koji je previše opterećen Arsenalom i zato pišeš gluposti poput Woolwich kada govoriš o Arsenalu samo zato što je to bio deo naziva kluba pre 100 godina.
P

Princ Persije

pre preko 1 godinu

Neverovatno kakve klince ima Arsenal Saka , Martineli i Odegard igraju s takvom zreloscu kao da imaju 30 godina

Kameni

pre preko 1 godinu

Kakva je ovo sprdnja zvani VAR: prvo poluvreme igrač Arsenala menja pravac lopte rukom u visini glave - ni da se pogleda. U drugom poluvremenu penal za Arsenal, opet, ni da se proveri. Bez obzira na to, najjači utisak utakmice je Trent: pa to je Megvajer u izradi, samo što on ume da šutne na gol i asistira. Kakva je dečko promaja jebote, ni jednu loptu nije zaustavio ove sezone. Kad ga Gomez zamenio ,razlika je bila kao Kafu da je ušao, a dečko je samo odradio ono što se od beka očekuje. Liverpul top 4 ove sezone i da pevaju, a Arsenal na žalost nema šanse da parira Sitiju, želeo bih da oni uzmu titulu, ali nemaju dovoljno kvaliteta, a ni dovoljno dobru klupu.
D

Ddddd

pre preko 1 godinu

Kao skroz neutralni posmatrac Premijer lige mogu da kazem da mi se bas svidela predstava Arsenala. Lep fudbal, napadacki, kreativan, reklo bi se da su klinci savrseno tehnicki potkovani, lopta im se lepi za nogu, bas su nadigrali Liverpul. Daj Boze da ovu ekipu zadrze i samo je nadogradjuju ubuduce, iskreno im zelim da izdrze do kraja u borbi za titulu
g

gost567

pre preko 1 godinu

Kakav penal bruka..
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ima li ista ljepse nego slusati plakanje crvene sekte iz Liverpula?? Da iko prigovara za sudjenje, u redu, ali oniii.. vjecito gurani od sudija, ljudi titulu u LS osvojili jer im je prizmat gol 2005 lopta nije ni dosla do linije, a kamoli presla. I zalite se na Arsenal, momke koje nema ko nije ostetio, od sudija, Saveza, VARA i sl.. Sramota stvarno.
G

Gost09999

pre preko 1 godinu

to nema cenu kada su sudije sudije za.njih tada je sve u redu i za city a sada kreće kao decurl8ja neka.
b

beli 007

pre preko 1 godinu

Iskreno i pored neobicajno lose odbrane Arsenala danas liverpul pored postignuta 2 gola nije nista specijalno pokazao sto pokazuje veliki napredak Arsenala jer je u slicnim utakmicama uglavnom bio ozbiljno nadigran.I mislim da na drugoj strani nije bila ekipa koja nosi ime ,,Liverpul,, arsenal bi napadao celo vreme i to bi se zavrsilo katastrofom ali zbog respekta ipak malo pazljivije se igralo.Sve u svemu necije vreme prolazi a necije dolazi,tako je uvek bilo i bice jer kroz istoriju ,,nicija ne gori do zore,,
r

rea

pre preko 1 godinu

Šta se desilo sa suđenjem na ovoj utakmici? Ovo pišem kao totalno neutralni pratitelj utakmice. Prvi minut, čist ofsajd Sake pre gola - ništa. Penal za Liverpul sredinom prvog poluvremena gde igrač Arsenala diže ruku metar iznad glave - nema ni gledanja VARa. Takođe sredina prvog poluvremena start Martinelija koji povređuje Arnolda, čist crveni karton - sudija niti gleda VAR, niti dosuđuje faul za Liverpul. Žuti karton Dijazu jer je Martineli sa sebe posapeo...
s

sprdnja

pre preko 1 godinu

Sve tačno navedeno, ovi minusaši izašli iz podruma a plakaće na kraju!
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Nemoguće baš da su sve greške na štetu Liverpula, a ti neutralan. Pih, nadji nešto u suprotnom.
K

Kaligula gost

pre preko 1 godinu

Toliko si neutralan da si nabrojao sve u "greske" u korist Liverpula, cu i crveni i penal i gol iz ofsajda, pa pretera neutralni.
D

Drugi

pre preko 1 godinu

U pravu si samo za taj penal kad je Gabrijel igrao rukom, a za ostalo si se izlupetao samo tako.
Z

Zjako

pre preko 1 godinu

Martineli povredjuje Arnolda dok Martineli upucuje centarsut i to je za direktan crveni karton? Tu nebulozu sam cuo samo od tebe i od potpuno ostrascenog komentatora.
O

Oirad

pre preko 1 godinu

Godinama unazad su sudije svojim odlukama radile na štetu protiv Arsenala pa se ovde niko nije bunio nego bi pravio sprdnju kako je Arsenal luzerska ekipa bez pobedničkog mentaliteta. Dosta komentara ima da su ih pregazili u drugom poluvremenu tako da ne mogu samo sudije da budu krive Liverpulu za poraz, jer su realno bili nadigrani.
i

iopu

pre preko 1 godinu

Ima raznih elemenata za rasprave, ali Arsenal je jako mocan tim i to stoji. Nesporno da je samo Siti jaci. E sad videcemo. U najgorem slucaju, Arsenal ce imati tu "nesrecu" da osvoji 90+ bodova i zavrsi drugi. U svakom slucaju ko god zavrsi drugi imace preko 90 bodova i bice nepravda. Imam utisak da Arsenal ne bi primio polovinu golova ove sezone da nema kiksare Gabrijela. Mnogo su jaki timski i prilicno uporni i agresivni i niko ne glumi zvezdu.
K

Kalfa

pre preko 1 godinu

Očigledno zbog dobrih rezultata, Arteta ne želi da menja startnih 11. Inače, Gabriel je zeo za klupu. Saliba i Vajt štoperi, a Tomijasu desni bek.
č

čarapan

pre preko 1 godinu

Liverpul nikog ne može da dobije kad prima po tri komada, ali sudjenje bruka. Čist penal za Liverpul.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Klop bi trebao da ostane trener ove sezone jer toliko zasluzuje od Liverpula, mada nije iskljuceno da Bajern uskoro promeni Nagelsmana i dovede bas Klopa.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Sjajna utakmica. Ocajno sudjenje. Arsenal konacno na potrebnom nivou da moze da se takmici sa najboljima. Martineli igracina, parti preorao teren. Sa i bez partija 2 potpuno razlicite ekipe. Da li ono bio penal? Naravno da jeste. Ali opet kad se sve sabere i oduzme, arsenal bolji za gol. Ono sto je arsenalov najveci problem trentuno je klupa. Imaju 12, 13 ozbiljnih igraca. To nije dovoljno za trku sa sitijem. Klop sa klupe ubacuje firmina, fabinja. Arsenal prosto to nema. Na klupi lokonga, markinjos, nketija… Mora se dovesti jos par igraca za siri roster i vise opcija. Sve u svemu jako dobro igra arsenal, kreativni u napadu, cvrsti u odbrani, strasan presing. I da, hvala areni sto su omogucili da vidimo sve lepo. Imaju 15 kanala i nisu u stanju da se ukljuce na vreme u prenos. Neverovatan amaterizam. Sport klub pred ovakav derbi ima studio bar pola sata, u prenos se ukljuce u tunelu jos… Zasto su se ljudi prebacivali na druge pakete, kupovali arena cloud? Opet smo saznali da je pao gol na flash scoru… Amaterizam neverovatnog nivoa…
О

Одлично

pre preko 1 godinu

Суђење? Једино ако гледаш крикет
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

A gde sam napisao da je sudjenje odlicno?
m

mj luzer

pre preko 1 godinu

...
к

какав циркус

pre preko 1 godinu

Какав к(в)ар фудбала. Ако је оно пенал за жезуса пенал је и хватање лопте руком од стране играча арсенала. Жезус заслужио црвени први жути фаул после првог напада након трећег гола и фолирање у 90 ом за још један циркузантски пенал. Него јел артета негодује кад његови играчи краду пар метара приликом извођења аута? Вечно мали лондонски клуб!
S

Ssf

pre preko 1 godinu

Do ove utakmice sam bio skeptican ali sada je definitivno da je Arsenal ozbiljan kandidat za titulu, nadigrali su liverpul u drugom poluvremenu u svim segmentima gde i liverpul kad je morao da napadne arsenal je drzao loptu u svom posedu skroz hladno.. svaka cast za mikela artetu nema sta mnogo kritikovan ali sada dokazuje da je trener svetske klase
i

iskreno

pre preko 1 godinu

Nisam navijac nijednog kluba, ali mozemo primetiti nastavak filmske price kao i svake godine... Pre samo par godina su identicno gurali liverpul kao i lester, sada isto vidimo na primeru arsenala... Cist penal nije dosudjen zbog igranja rukom. Dozvoljava se gruba igra celu utakmicu na obe strane, a onda kao penal svira smesan kontakt...sve vi je cilj sa se na silu liga ucini zanjimljivom..
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Arsenal guraju i onda dodju na OT, poniste im cist gol zbog najobicnijeg duela na sredini terena. I utakmica se okrene i naravno izgube. Svaka cast na takvom guranju, ide Arsenal tako do titule.
@

@iskreno

pre preko 1 godinu

Upravo to, u prosle sezone zadnje kolo smejurija, ne moze siti da pobedi odma nego da bude uzbuljivo do kraja.
r

rekoba

pre preko 1 godinu

kakva krađa,ludilo
H

Host of other

pre preko 1 godinu

Kakvo gazenje u drugom poluvremenu od strane Arsenala ,sta njima arteta radi ne znam , ali kao vampiri dok ne daju gol.. a drugi utisak je da je ovo najslabija partija odbrane arsenala u sezoni, ali ovo naprijed je zastrasujuce..
S

Srecko Sojic

pre preko 1 godinu

Ljudi igraju brutalno. Kao navijac Celsija nije mi drago priznat ali lepo je videti jedan jak Arsenal.
Z

Zizuu

pre preko 1 godinu

Mislim da je ovo poslednja Klopova sezona u Liverpulu... Najv ce Siti za nekih 6-7 bodova biti ispred Arsenala na kraju ali Arsenal veoma dobar tim..
L

Lazarevac1988

pre preko 1 godinu

Nista, navijate za Everton da bi nekako ovaj poraz lakše podneli...
Г

Г

pre preko 1 godinu

1. Арена која касни у пренос превазилази сваку меру 2. Нуњез ако не може да научи енглески да се споразумева нек се врати у Монтевидео да кува пасуљ са малим Станојем. 3. Арсенал у лиги шампиона!
G

Gost988

pre preko 1 godinu

Ti ces rec Nuneza da kuva Pasulj ma nemoj
@

@odgovor

pre preko 1 godinu

Ma sta vise komentarisati arenu, drzavna firma. I kvalitet slike kao da gledam na televizoru sanducaru.