Komentari na vest

Posle Zvezde, Bakajoko igra samo drugoligaški fudbal: Sad će u Sloveniju, a gol nije dao pet godina

rising999phoenix@gmail.com

pre 3 meseca

Zvezda je nekoliko godina osvajala titule isključivo zahvaljujući boljim domaćim igračima , dok je Partizan do dana današnjeg zadržao neuporedivo bolji skauting stranaca Sada ove sezone, Terzić je tražio i dobio proširenje broja stranaca , ali time je samo odmogao sebi a pomogao Partizanu. Pa i taj strani trener...pa jel treba biti Nikola Tesla pa shvatiti da ovaj balkanski mentalitet zahteva motivatora i lidera na klupi ,čoveka koji ume da pridje i podigne i igrača i celu ekipu. Od stranaca trenera je samo Mateus za to kratko vreme napravio uspeh u srpskom fudbalu Jer iako tehnički kao trener nigde ni pre ni posle nije pokazao ništa posebno - jeste imao baš takve osobine, zbog čega su ga igrači slepo slušali ...
m

milisav kekez

pre 3 meseca

grgre ahahaha ahahaha ovoj je bijo čuveni brzu voz po desnoj aut linijo jek beše bakajoka iz interovu školu ahahaha ahahaha nemožete da ubodete sa pojačanjo koko ste igračo promašili poslednjih sedam godine evo ovaj šerif došo za pet milijona ga platili a on drvo panj a mi za pet put manje pare dovodumo saldanju koj se nadavo golovi aj što neznate da dovodite na druge pozicije igrači a tej što neznate da dovodite špicovi to je strašno deset godine još od boaćeja vi neznate da dvedite špicivi sejotres žešći
F

Forever Young

pre 3 meseca

@Crni Milisave. Ti si smeJotres žešći. Sledeći put ti diktiraj a neka ti neko napiše tekst. Ovo je zločin za pravopis, ovo je da se krstiš. Ovo ustvari nije smešno, ovo je tuga. Ej 21 vek.
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

milisave od mene plus...pa da se i sprdas treba opet ovo srociti i napisati
R

Ref

pre 3 meseca

Dogodine u Prvoj Iskri Baric
Đ

Đeneral Draža

pre 3 meseca

Stvarno kad pogledam u ovaj spisak u jednom komentaru, neverovatno je koliko je promašaja napravljeno. Mada, u ovoj hrpi igrača, nisu baš svi isti. Neki su odigrali i dobre i pristojne utakmice, neki praktično nisu ni dobili poštenu šansu, ali stoji da je promašaja bilo baš dosta. Pošto je priča o Bakajoku, pitanje je onda kako je stigao u Inter i u U20 Francuske. Izgleda da se pogubio upravo u Interu.
R

R9 Fenomeno

pre 3 meseca

Tabor Sežana je već godinama klub koji ide iz ruke u ruku tipovima koji uđu sa 5, 6 konja u klub kao neki opravak za plate igračima i uglavnom u pripremnom periodu nameste dve tri utakmice, uzmu lovu i nestanu. I to je tako već godinama da ja znam. A ovaj Bakajoka ne znam ko je, ali čim ga je doveo Stankela onda u redu, verovatno je veoma kvalitetan fudbaler čim ga je doveo veliki stručnjak, to je jedan dobar trener sa primerenim gestikulacijama, i sa velikim taktičkim zamislima i velikm znanjem, a takav je bio i kao fudbaler, jako kreativan kao vezni, prosto je bilo lepota gledati ga… Da.
H

Hus

pre 3 meseca

Zavrsi kao svaki stranac iz Zvezde
A

Ali koliko

pre 3 meseca

Provokativni naslovi uvek kada je nešto vezano za Zvezdu.
S

Stvar percepcije

pre 3 meseca

Baš,gdje se ovoga sjetiše?!Bilo je mnogo i previše promašaja ali bilo je i pogodaka poput Sanoga s kojim smo dva puta prošli grupu LE Ako on nije tada imao bitnu ulogu,ne znam onda ko jeste!
s

stankeline

pre 3 meseca

Kombinacije. Strasno
н

нс бој

pre 3 meseca

Пола играча из цз може да сања боље услове било где,поготово на западу.Не волим цз,ал ми себе потцењујемо,као да наше паре мање вреде од западних.Ја разумем да се неке паре извлаче ал немогуће је да преко свих ових силних промашаја.Ми молимо странце и онда да би их довели дајемо много више лове,тотални промашај,као и неки извикани повратници,који да нешто вреде играли би на западу.
S

STRUČNJACI

pre 3 meseca

Kako je moguće da dovedeš igrača Intera i momka koji je igrao za U20 Francusku i posle tebe završi u drugoj ligi Slovenije? Kako je moguće da u košarci dovedeš igrača iz NBA i pošalješ ga na pozajmicu u Evrokup?
@

@@@@

pre 3 meseca

Struka burazeru.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Kao došao iz Interove škole, jeste po kvalitetu reklo bi se iz škole Intera iz Zaprešića. Kakve smo sve rage dovodili, ono je bila tragikomika. Ali mora se priznati da smo se malo popravili poslednje dve godine, ipak su Bukari, Olajinka, Kraso, Hvang, itd za dve klase bolji od onih predhodnih fudbalskih karikatura, da ih ne nabrajam sve, ima ih preko 30. Očekujem da Bukari reši derbi.
J

Jaro

pre 3 meseca

A dje su vam zvezde poput,nekih Motika ,spiridona,van pare,zandera,kanjasa,kulibalija,tomana i ostali uvoznih ’zvezda’ na kilogram..
O

Ovakvi transferi

pre 3 meseca

Godinama ce se prepricavati kakvu struku imamo ovih dana
i

i TAKO

pre 3 meseca

dok lopina puni džakove parama od tzv. transfer promašaja , vi zemljaci u red za karte , a patriotizmu i zvezdaštvu neka vas podučava , pljuvačko botovska vojska lika koji drži dve slike svog gazde u kancelariji.
S

SUPER STARi

pre 3 meseca

Bakajoko , jedan od 40 Terzićevih bisera. Bakajoko, La Para, Ebisilio ,Falko, Pićini, Motika, Spiridonović ,Sumaila, Mouče, Joshua Parker, Rikardinjo, Žander , Rišairo Živković, Kafu Kanjas, Meleg, Tomane, Dioni,Kulibali, itd.itd.itd Rikardinjo igra u trećoj poljskoj ligi , La Para u 7.( i slovima sedmoj engleskoj ligi, Rišairo na Tajlandu, Kulibali nigde, s svi su dovedeni kao pojačanja za Ligu Šampiona.
@

@superstari

pre 3 meseca

A Milan Senić, srpski Ronaldo kako ga je "krstio" Terza, u 6. ligi Nemačke... 😁😁😁

Gost55

pre 3 meseca

Stankovic je insistirao na Falku, a on je takodje doveo Picinija i Bakajoka. Po mom misljenju Ebisilio nije bio promasaj, on je sasvim solidan igrac. Sto se tice Kafu-a, Diona i Mouche, oni su bili na pozajmici. Pablo Mouche je igra za reprezentaciju Argentine, ne moze se reci za njega da je los igrac. Rikardinja je Vujadin Savic preporucio.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Što ga Deki nije doveo sebi?
F

Figaro

pre 3 meseca

Realno gledano zvezda je uništila preko 80 posto naših i stranih igrača koje je dovela počevši od motike do ovog
D

Delta force

pre 3 meseca

Za dovođenje ovog dibidusa je verovatno kriv Stanković, ne verujem da su za njega čuli Terza ili Mrkela...
,

, tandaramandara

pre 3 meseca

Žestok promašaj! A bio reprezentativac Francuske... Sve je govorilo da ga čeka lepa karijera ali nikad ne znaš
V

Vanjola1

pre 3 meseca

Sežana od iduće sezone više ne postoji, tako da već može tražiti novi klub..
D

Dragan Lingzhi

pre 3 meseca

A mitar je tako garantovao za ovog momka!
d

dr finansija

pre 3 meseca

koga briga stankelja izgradio treci sprat na osnovu tog transfera .Radove izvodila firma sever ..svi zadovoljni
l

livpro

pre 3 meseca

Jako je tesko pronaci i dovesti ovako lose igrace. Sve da hoces sa namerom da dovedes najlosijeg moguceg, opet je tesko dovesti igrace tipa Bakajoko i Kulibali.l
m

mita i trta

pre 3 meseca

jeste ...al masa ima salon lepote, gajbu na beogradu na vodi,silikoni, putovanja i ostala sr... Konstanta se pak zanima sa OFk-om ,vozi rovera, zivi na vodi isto ,itd ,itd a vi drugovi moji brojite koeficijente
?

??

pre 3 meseca

Ma oni bi i halanda upopastili. To su ti ljudi koji kamen pokvare