Posledice Maldinijeve smene: Teo nezadovoljan, može da ide za 60.000.000?!

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.06.23. | 13:52

Mančester Junajted navodno kreće u akciju

Odlazak Paola Maldinija izazvao je velike potrese u Milanu. Ne samo među navijačima, nego i među igračima. Kad se pročulo da će legendarni as napusiti San Siro, neki od najvažnijih igrača poput Majka Menjana, Rafaela Leaa i Tea Ernandeza javno su negodovali na društvenim mrežama.

Iz uprave kluba ubrzo će stići uveravanja kako Rosoneri ostaju na pravom putu, da se praktično ništa neće promeniti, te se situacija smirila. Ali sva je prilika da određene posledice ostaju.

Izabrane vesti

I to nemale, pošto sve što se izdogađalo moglo čak da dovede i do odlaska jedne od najvećih zvezda prošlogodišnjeg italijanskog šampiona.

Leao je vezan nedavnom obnovom ugovora i samo ukoliko neko plati izlaznu klauzulu od 170.000.000 evra mogao bi da ga odvede. Menjan se, mada najćudljiviji od sve trojice, primirio nakon razgovora sa šefovima, te ne bi trebalo da se preispituje po pitanju sudbine u dogledno vreme, međutim situacija sa Teom nije baš tako bajna, navodi Gazeta delo Sport.

Moćni francuski bek koji je u Maldinija gledao kao idola i zahvaljujući Maldinijevim pregovaračkim sposobnostima produžio ugovor u februaru prošle godine, očito neće tako lako preći preko svega. Svesni su toga i u Milanelu, nezadovoljstvo igrača tinja, pa je tako izgleda doneta odluka da ukoliko stigne jaka ponuda za Ernandeza - bude uzeta u razmatranje.

Isti izvor dalje navodi kako je Mančester Junajted opasno zagrizao, odnosno da će Đavolima biti potrebna ponuda od najmanje 60.000.000 evra, kako bi novi glavnokomandujući u Milanu - Džefri Monkada, pristao da sedne za sto i otvori pregovore.

Opšta je procena da Ernandez vredi taj novac, a nema sumnje da bi Junajted takođe mogao da ponudi značajno veću platu igraču. Prema novom ugovoru Teo zarađuje 4.000.000 evra neto po godini.

Ukoliko bi prodao Francuza, Milan bi krenuo po Ašrafa Hakimija ili Marka Kukurelju.


tagovi

Teo ErnandezLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara