Komentari na vest

Poslednji tračak nade za 11. mesto: Kad nema Zvezde i Partizana, Srbija gleda Turke u Evropi

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Realno sve tri Turske ekipe mogu da ispadnu mozda Basaksehir ima sanse.
1

156

pre oko 1 godinu

Izgubili su veceras Fenerbahce i Sivaspor a Basaksehir je odigrao nereseno dobro je ovo ispalo ali sacekajmo imaju revansi za nedelju dana
a

aeiou

pre oko 1 godinu

Hajde, baš realno Nakupilo se bodova, prevazišli smo sami sebe, stigli preko naših mogućnosti do vrha i sad ćemo dole. Nisam negativan, već je to tako. Partizan teško da može skupljati bodove, TSC, čuka, Vojvodina ili N. Pazar to mogu samo slučajno, dok isto važi i za Zvezdu. Koliko bodova može uzeti Zvezda u LŠ, ali zaista? Najlakši protivnik u grupi može biti, recimo Salcburg ili Roma, Totenhem ili Liverpul, neko od Francuza iz vrha ili Portugalci. Gde se tu mogu uzeti bodovi? One iz prvog i drugog šešira neću ni da pominjem. Opušteno samo. Neka svi igraju koliko mogu, mi ćemo se zabaviti i to je to. Ljudi, to je ipak samo sport.
G

Gagaa

pre oko 1 godinu

Čim ti kažeš da najlakši protivnik može biti Liverpool ti se u fudbal ne razumeš. Možda United može biti lak protivnik ali Lpool teško.
k

kakvi su nam klubovi, u evropi smo odlicni

pre oko 1 godinu

ja stvarno ne kapiram ove komentare zvezda sa ovom igrom nema sta da trazi u ls, treba nam ovo, treba nam ono. Ljudi pa jel vi mislite da danasnja zvezda, sa kakvom god igrom,i da je u najboljoj formi moze da trazi nesto u ls, pa nama bi trece mesto u grupi bila premija, ravna osvajanju lige konferencije. Da se ne sprdamo, to takmicenje je 5 nivoa iznad, zato gledajte fudbal, i uzivajte sto ce nam najveca svetska imena doci opet u Beograd, a ako Bog da nekad u buducnosti ce se jaz smanjiti pa ce nasi klubovi opet biti konkurentni
g

gist

pre oko 1 godinu

Ne verujem da bog nešto prati fudbal
r

rkajlo

pre oko 1 godinu

Realno,ne vidim ko bi od turskih ekipa večeras mogao da dobije.Možda BB protiv belgijanaca ali ostali čisto sumnjam.
p

publika

pre oko 1 godinu

Nije to 11.mesto tako bitno kao do sada. Menja se format, gore u komentarima je to neko lepo objasnio. A i da se ne lazemo, Zvezda u LŠ sledeće sezone stvarno nema šta da traži. Ako bude neka smejurija grupa pa eventualno jednu pobedu, ili možda neki remi. Partizan takođe, još od grupne faze LK najbolja utakmica im je drugo poluvreme protiv Zvezde, tukli su ih Mladost, bore se za bodove i u nasoj ligi. O ostatku poput TSC-a, Cukarickog i Vose necu ni da komentarisem, obzirom da se bodovi dele na ukupan broj ucesnika u Evropi vise stete nego koristi donose time sto igraju. Treba se malo pozabaviti i time, kako je moguce da je jedan Cukaricki recimo u rangu sa nekim liliputancima sa Farskih ostrva. Ona krilatica da danas svi igraju fudbal je smejurija, nemojmo samo na nju da se vadimo.
N

Nexu

pre oko 1 godinu

Ma koji ce nam djavo to 11 mesto? Realno ga ne zasluzujemo. Dobro je da ostajemo medju 15 mada pitanje je i koliko dugo cemo to moci. Partizan se raspada, Zvezda ovakva kakva je nije tim za LS a ostali tesko da ce se bas naosvajati bodova za nacionalni koeficijent. Ceka nas potop sledece godine u Evropi.
D

Direktno iz Uefe

pre oko 1 godinu

11. mesto vise nije toliko vazno kao ranije, zato sto NE DAJE vise direknog predstavnika za LS, to mesto se od 2024 popunjava sa ekipom koja ima najveci koeficijent u kvalfikacijama. Tako da 11 ili 12, svejedno je iz tog ugla kad se prati, a Srbija ce biti sigurno u prvih 15 za ovu sezonu, sto znaci da cemo i 2024 da imamo dva tima u kvaflikacijama za LS i 5 u Evropi, a posto imamo dobru osnovu i za narednu sezonu, dobre su sanse i da za 2025 opet imamo 5 timova u Evropi, tj da budemo u top 15. Znaci, srpski fudbal je ugrabio zadnji voz za LS sa 11.pozicije lani, ta pravila od 2024 vise ne vaze, vec neka druga. Drugim recima, prvak Srbije tj verovatno FKCZ ce iskoristiti taj benifit i direktno ce ici u LS na jesen. Naravno, ako budemo 10ti na listi, onda ce prvak Srbije OPET da ima diretkno mesto u LS, ali ne znam koliko je realno da budemo 10ti, za tako nesto moraju timovi da imaju dobre rezultate u Evropi ( mada, naredne sezone sigurno 3 tima ce igrati grupe na jesen , pa su i sanse za poenima vece, ali se sve to deli sa brojem 5, a ne sa 4 kao do sada
k

kacpizacio

pre oko 1 godinu

Što se tiče direktnog mesta za lš to si u pravu, međutim nije baš da nam 11. mesto ne donosi ništa. Ukoliko sistem kvalifikacija za lš što se tiče staze nešampiona ostane isti, a vrv da hoće, 11. mesto nam donosi da drugi u našem prvenstvu kreće od trećeg kola kvalifikacija za lš, a ne od drugog( u kom učestvuje 4 ekipe , odnosno 12-15 mesta), što znači da ima zagarantovano mesto u le sve i da ispadne odma.
G

Gost83

pre oko 1 godinu

Sva tri kluba njihova ispadaju....
G

Gost box

pre oko 1 godinu

eto koliko je bilo bitno da su nasi klubovi uspeli da osvoje bar jos neki bod a ne da ispadnu u prvim kolima kvalifikacija. i koliko je bitno pobediti i utakmicu u grupi nevezano da li si prosao dalje.
M

Maxov mesar

pre oko 1 godinu

Tko ce tkoga Nego svoj svoga !
K

KILOMETRAŽA

pre oko 1 godinu

Don't worry, be happy, sve će to deda Džaja da skocka kad ga krunišu i ustoliče... Jeste da nema elana i motiva, al zato ima godina, i više nego što je potrebno!
T

Trpke

pre oko 1 godinu

Operiso je kuk Ali mu zato mozak radi 300 na sat !
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Kad nema Partizana*
Z

Zoran 91

pre oko 1 godinu

Nama su kvalifikacije za LS plafon ovo sto igraju naši klubovi je katastrofa. Šta će moja Zvezda sa ovim trenerom a i igračima napraviti u LS biće vreća za udaranje i tim na kojem će se praviti gol razlika.
G

Gost3334

pre oko 1 godinu

Ne pali se. Necemo biti vreca za udaranje. Samo gledaj svoje dvoriste. I idi sa Zvezdinih vesti.
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Covek je u pravu...a i ovo nisu Zvezdine vesti...ona je ispala jos zimus...padace ponovo sestice a mozda i sedmice po LS sledece sezone...a ti se samo lazi i veruj Dr...kvalitet fudbala nam je nula....ali shvatices to kada ti realnost zakuca na vrata.
a

ajmooo

pre oko 1 godinu

Turciiiiii
p

prti

pre oko 1 godinu

Sva tri lagana poraza Turaka.
N

Nzm baš

pre oko 1 godinu

Ne bih baš rekao. Mada, verovatno će nas preskočiti. Evo videćeš večeras. Sevilla dobija meč.
g

gagynbgd

pre oko 1 godinu

Danas navijamo za Bashasehir...makar x da izvuče..
G

Genetika

pre oko 1 godinu

Geni su cudo xaxaxaxax
a

alea

pre oko 1 godinu

jes', da ovi iz regiona ne mogu bez Srba pa vise na našim protalima pa i kad pogrešno tumače vest.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Ma to ce Cukaricki i TSC sledece sezone da nadoknade.
B

Batistuta1

pre oko 1 godinu

Parola naših klubova od 1991,važno je ucestvovati,bez snažne države,dugorocnog plana,sistema nema ni rezultata.Liga konfekcije je naše merilo,mada je i to pitanje ukoliko se naleti na neki imalo ozbiljniji klub.Mucno je to gledati.