Komentari na vest

Postoji li malerozniji igrač od Fatija? Čeka ga nova duga pauza, Barsa predlaže petu operaciju

D

Danilo91

pre preko 2 godine

Picini iz zvezde, cujem da se vec povredio...
1

1977

pre preko 2 godine

Otvori kafić u Barseloni i uživaj.
9

951357

pre preko 2 godine

Zato ne treba forsirati decu da igraju ozbiljan vrhunski fudbal ako nisu spremna. A i ako su spremna, treba dozirati. A kad se povrede, to treba da se izleci kako treba a ne da se zaleci ili se odradi jedna etapa oporavka, i cao, ajde idi trci. I on se za 2 nedelje opet vrati kod lekara. Ali, puste pare...
I

Iand

pre preko 2 godine

To samo radi Bayern pametno pogotovo sa Musialom,iako je realno igrac za prve postave oni ga doziraju pomalo sto da se ne bi povrijedio sto da se ne bi umislio.
C

Crnci iz Kazanja

pre preko 2 godine

Zdraviji su narkomani. Sa 20 godina 10 operacija. Sta rade oni...
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Nije to maler , ocigledno je vec da se u Barseloni ne radi dobro sa njima. Zvuci smesno , ali je tako. Previse igraca im se povredjuje , nesto nije ok. Ne govorim o povredama u duelima sa drugim fudbalerima na koje ne mogu da uticu. Dosta ih ima sa povredama misica. Skoro je bio tekst o Interu gde je lepo objasnjeno koliko malo imaju povreda do kojih dolazi losim radom sa njima na treninzima. Treba menjati trenere , pa koliko vec Dembele muku muci sa misicima , pucali su Bratvajtu itd..
D

Donja_crta

pre preko 2 godine

Čitam komentare gde se upoređuju prošla vremena i sadašnja u kontekstu da su nekadašnji fudbaleri bili jači a sada stakleni... Pogrešna je vizura gledanja... nekada je fudbal bio mnogo čvršći i sa više jakih kontakata to stoji, ali u današnjem fudbalu mnogo je jači akcenat na fizici koliko god to paradoksalno zvučalo. Više se radi na eksplozivnosti, promenama pravaca, mišići se preterano (u ranom dobu) opterećuju radom u teretani i težinama zato su i češće ove povrede kolena i loža non stop.
9

951357

pre preko 2 godine

Jaci su karakterno igraci od ranije. Sada su igraci svakako fizicki daleko bolji nego tada.
P

Pjer

pre preko 2 godine

Zamislite ove danasnje pero kategorija igrace pre recimo 10-15 godina...da ih dohvate recimo Jap Stam ili Vidic...? U duelu bi ih odneli i odbacili preko stadiona...
H

Hranca

pre preko 2 godine

Staklo
M

Monterooo

pre preko 2 godine

Da bi se pre vracali za mesec danas vade delic po delic meniskusa i tako 6 puta,pre te iseku ko coveka sve ociste 3meseca pauza i peglas ko nov.
G

Gost11

pre preko 2 godine

Decko je nazalost dokaz da decu ne treba gurati na silu vec ih treba postepeno ubacivati. Jos jedna cinjenica je da su fudbaleri danas kao staklo u odnosu na neka prosla vremena. Samo neka je brz oporavak i zdravlje na prvom mestu.
C

Crnci iz Kazanja

pre preko 2 godine

Dokaz je da je profesionalni sport opasniji od heroina. Mladi narkoman koji ima 20 godina je zdraviji od ovog.
N

NAVUKAO

pre preko 2 godine

ga Dembele na PES

djoki.urban8@gmail.com

pre preko 2 godine

Marko Rojs u fazonu - Aj sase pomerite