Komentari na vest

Potpisano: Marko Jevtović se vratio u Partizan da osvoji titulu

J

Jefto 45

pre preko 2 godine

Formacija 5-4-1 ! 5 stopera, 4 zadnja vezna i Rikardo Ahahaha mister Šamroje gospođica Flora
B

Bugar

pre preko 2 godine

Jevtovic zvani puž! Kazu da je sporiji od Fejse kojeg zovu kornjača!
S

Sebe

pre preko 2 godine

Koliko imamo zadnjih veznih!?Zna li se sta!?Jel LOLA jos tu!?
m

mrk123

pre preko 2 godine

Fejsa, Jevtovic, Jojic, Natko mrtva trka ko je sporiji od njih, verovatno onaj koji se ne saplete na ravno...
m

mrkk123

pre preko 2 godine

Na svakih 10-15 miliona od odlazaka, mi dovedemo jednog igraca za 500-600 k, svake neparne godine dodje neko sa obestecenjem ovo sve besplatni, nema gde, pa aj mi da probamo, ne moze da bude gori od ovog sto imamo, tako funkcionise na Direktor Iliev... A i cujem da su bili neki tajni izbori u klubu, tako da cemo ovo da gledamo jos 4-5 god.
@

@grga

pre preko 2 godine

Jojic na izlaznim vratima ? Jel to misliis na vrata gradskog autobusa br 18 kad stoji u Tabanovackoj ? Taj panj moze samo na tim izlaznim vratima da bude.
B

Bublo

pre preko 2 godine

Onaj ko je prodo Jojica u Dortmund je u rangu onog sto je prodo Predraga Spasica u Real!
J

Jevta Castroman

pre preko 2 godine

Jevto legendo hvala ti za gol protiv Steaue koji nas je vratio u život u jednoj od najludjih tekmi u novijoj istoriji
b

box

pre preko 2 godine

Koliko ljeta ima ovaj Jevta???
p

podesen

pre preko 2 godine

28 g
b

batabane

pre preko 2 godine

Za mene je ovaj danasnji potpis,kao i ovaj prelazni rok, dan žalosti . Pogledajte koje igrače Zvezda dovodi,a koje Partizan.Rzbice nas Sparta a i Zvezda.Ostali smo bez vaznog igraca u ofanzivnom delu,a dovode najsporijeg igrača.Jevtovic nas spusta na nivo Novog Pazara.Znam da Cigani sad likuju,raduju se i smeju se.Umesto da dovedu Ljajića,Antonova, i jednog kvalitetnog stopera,oni dovode dva zadnja vezna,od kojih jedan Jevtović je igrac nivoa Novog Pazara.
@

@batabane

pre preko 2 godine

Bez kog vaznog veznog igraca smo ostali ? Pantica ? Hahahahahah njega ni Cukaricki nije hteo,da nije bilo ovog indijanca šamroja i danas bi bio bez kluba ili bi bio sa Dzigijem u Proleteru. Zapeo si ko mutav za Antonova,lik bio na pozajmici, imao sansu nije pokazao nista,otisao bez da se ljubimo,a da je bio šamroje i njega bi otkupili,ko sto je otkupljen onaj panj Holender.koji veze nema.Imamo jos jednog takvog,Lutovac nista bolji ali i nista gori od Holendera i na insistiranje strucnjaka šamroja,bacimo 500.000 evra u vetar.... Ljajic nije odigrao ni minut od avgusta 2021 do sada,skoro isto kao Fejsa 24 minuta. Ovaj Jevtovic je 5 godina mladji od Fejse i bar je negde nesto igrao u kontinuitetu.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Igraca iz Saudiske Arabije potpisujemo na.3,5 godine?!Proba sine do juna pa ako nisi Jojic onda produzetak,ovako ako bude Brezancic bice primam platu grejem tribine.
g

gost111

pre preko 2 godine

Ala si nasao s kim ces da ga poredis,Jojic je igrac do mojega,vidim otegao se red evropskih velikana ispred Humske,bore se za Jojica,kamo srece da onaj šamroje nije dosao i natovario nam na vrat Jojica,Miljkona, invalida Obradovica,cepanicu Holendera,sad i Fejsu sa 24 minuta odigranih od avgusta 2020. do sad,od svih nabrojanih Jevtovic je jedini koji je igrao i imao kontinuitet.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Jevtovic, Fejsa i Zdjelar ne mogu da budu istovremeno na terenu sto znaci da ce jedan od njih (vjerovatno Jevtovic) biti igrac sa klupe. To je dobro za klupu. Bez jake klupe nema ni jakog tima. Ali znajuci nacin na koji Partizan funkcionise financijski, dugorocno ovo moze da znaci samo jedno – Zdjelar ide iz Partizana na ljeto. To mi se vec ne svidja jer je Zdjelar ubjedljivo najbolji zadnji vezni koga imamo u ekipi i kad nam on ode, ovaj tim ce biti mnogo, mnogo slabiji. Ali ok za sad. Trenutno je najvaznije da se osvoji ta titula.
G

Gost333

pre preko 2 godine

Kad potpisuju Bjeković i Jokanović, da na vreme udju u trenažni proces ?

rty

pre preko 2 godine

Secam se slavlja kada su ga uvaljali u Tursku.
L

LOGIKA

pre preko 2 godine

Što nije doveden do početka priprema?
d

dom penzionera

pre preko 2 godine

Cestitam na otvaranju GerijAtrije,samo tako nastavite i nista ne menjajte haha...
G

Gos

pre preko 2 godine

Koja banda od uprave. Peti prelazni rok nula dinara potrošeno
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

jedino zbog cega bih voleo Partizan da zavrsi prvi je da ode tvorza jel bi se onda videlo koliko je krao i sta je ostavio iza sebe.Sa druge strane mi da osvojimo titulu vazura bi bio dozivotno na celu kluba ....stavrno ne znas sta je gore
v

vuk da dusom

pre preko 2 godine

Četvrti zadnji vezni je doveden. Nečuveno
D

Def

pre preko 2 godine

Mozete da pricate sta hocete ali sad smo barem sigurni da Lolu vise gledati necemo.Druga stvar imacemo vecu cvrstinu i sigurnost u sredini,rasterecenija krila.Iskreno ni ovo nisam ocekivao s obzirom na finansijsku situaciju.Nismo favoriti protiv Sparte ali skupo cemo prodati kozu,optimista sam pored svih nevolja.
v

vuk sa dušom

pre preko 2 godine

Lolu odavno ne zanima da igra. On je u penziju već par godina
W

Www

pre preko 2 godine

Pa taman nas Stanoje moze da igra sa 5 pozadi 3 zadnja vezna jedan na sredini I jedan u napadu cisto da bude tu I da kaze kako igra 3-5-2 a ne 5-4-1 vazi i za derbi ultra defanziva
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

realno....ni ja tog Lolu ne vrednujem kao igraca za Partizan ali ljudi ja sam ga gledao na pripremama i nista slabije on ne odigra od Zdjelara, Paantica, Scekica, jojica ...al ozbiljno
J

Juuu

pre preko 2 godine

Ti igraci dovedeni za 0 dinara nikad nisu donosili rezultat! Tako se titula ne moze osvojiti,ako hoces kvalitet i konkurentnost zavuci ruku u dzep a ne da dovodis rekovalicenta za dzabe! Da ista valjaju otimali bi se za njih!
S

Slanina

pre preko 2 godine

Tacno. Zato se i cudim zasto Real uzima Mbapea za dzabe. Truba igrac, za zonsku ligu.
K

Killy88

pre preko 2 godine

Sve moj do mojega...Da su mogli da igraju negde igrali bi! Samo jos jedan od dokaza, da je Partizan klub koji hoce da igra Evropu, a sa druge strane ima bazu povratnika i to u zrelim godinama. To nije moguce nikako. Sa druge strane konstantno pricas da imas najjacu omladinsku skolu! Uostalom sta mi da ocekujemo od kluba u kojem je jedan od tri coveka kluba Milos Vazura covek koji nije radio fizicko! Sve i da jeste, koja on ima znanja i vestine da upravlja klubom! Nikakve! Vracace se i dalje, sve dok se cuti i tolerise taj nacin vodjenja kluba!
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

Jojic otpisan, miljko isto, pantic nije mogao ni u Cuki ni u madjarskoj da igra , sad dovlace ovu ragu koja je bila bez kluba ...ako mi osvojimo titulu to ce biti naucna fantastika al realno nismo ni zasluzili titulu sa ovom upravom i ovom politikom vodjenja kluba. Neverovatno je ali apsolutno neverovatno da nama klub vodi vazura !!!!!!!! ili je sipka placena ili su neki politicki atributi ovde postavljeni nema trece. Nemoguce je da jug ne protestvuje protiv uprave !!
G

Gost 976

pre preko 2 godine

Katastrofa, oni dovode ozbiljne igrače i pritom imaju za klasu jači igrački kadar, a mi sakupljamo bivše fudbalere koji da nisu došli kod nas pitanje je da li bi uopšte negde igrali, pa ko će da namešta šanse Rikardu, ovaj, Fejsa, Jojić..... Znači dođe mi iz kože da izađem, ako sad ne osvoje lično dolazim ispred stadiona i ne odlazim odatle dok trener i uprava ne odu
G

Gost 976

pre preko 2 godine

Pa titulu naravno
S

Sta da

pre preko 2 godine

Osvoji? 😀
L

Luka555

pre preko 2 godine

Upgrade u odnosu na Šćekića ali se postavlja pitanje iz kog razloga su dovedeni i on i Fejsa a na poziciji ofanzivnog veziste imamo jednog igrača s obzirom da je Suma oteran a Pantić zbog povrede završio sezonu
R

Robert Lewandowski

pre preko 2 godine

Jojic ce vise igrati na poziciji ofanzivnog veznog. Pored njega tu su i Natho i Pavlović i to je sasvim ok. Tesko da je Partizan mogao da nadje za 2 dana bolje resenje od Jevtovica. Ja sam se nadao dolasku Ljajica, Leonarda... ali ni ovo nije lose.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

@Robert Jevtovic nije doveden kao zamjena za Pantica. Ne budi naivan. Njih dvojica su totalno razliciti profili igraca. Jevtovic je vjerovatno doveden zato sto je Zdjelar na izlaznim vratima, a mozda i Jojic, ko zna? U svakom slucaju nije zbog Pantica – toliko bi trebalo da je jasno.
G

Gost1204

pre preko 2 godine

Pitanje prosto, a gde bi igrao da nije potpisao i on i Fejsa? Pitam za druga
d

dva dunstera

pre preko 2 godine

igrali bi na onom kvizu Slagalica ,sta drugo ?
Ш

Шпе

pre preko 2 godine

Ови из рупе се појачавају преозбиљно за наше услове а ми доводимо Фејсу који је последњи пут играо пре пола године и Јевтовића који је шутао пенале док је играо у Турској да би му скочила цена. Да није тужно било би смешно.
G

Gost765

pre preko 2 godine

KOLIKO JE IZNOSIO TRANSFER? KOLIKO MU JE GODISNJA PLATA???
B

Bobinhello

pre preko 2 godine

To samo na zvezdinim vestima imas...
L

Lanmii

pre preko 2 godine

Transfer je nula marke, jer dolazi kao slobodan. Mesecna plata 485marke, plus dnevni bonus ako ne zapati koronku... Eto da ne bude vise zabune.
P

Peki30

pre preko 2 godine

Tehnicki obucen i potkovan, takticki disciplinovan, i uvek u sluzbi tima. Ali gde su pojacanja na drugim,bitnijim pozicijama?
e

esex

pre preko 2 godine

slab je ovaj za jevropu,za domacu ligu i rotaciju odlican
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

Za razliku od Evertona koji je divljao po terenu, nepoštujući taktiku, Jevtović je stabilno krpio sve moguće rupe i uspešno gradio akcije. Dobili smo veliko pojačanje, školovanog igrača koji ima i dobru tehniku i fudbalsku inteligenciju. Svakako, i na žalost, biće zanimljivo igrati na gol manje, umesto na gol više, jer prema dosadašnjem spisku igrača biće to takva taktika....koja će nas možda dovesti do titule i gotovo sigurno izbaciti iz Lige konferencija već u februaru. Na žalost, Stanojević je takav tip trenera koji u Evropi ne sme da napadne.
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Everton takticki los?! Ma daj ne pisi nebuloze... Pa taj Everton kad je igrao u St.Galenu ovaj bio u Novom Pazaru, mislim stvarno je glupo da uporedjujes njih dvojicu na taj nacin. Kada je Jevtovic toliko kvalitetan takticki, zasto se vratio u Partizan? Po meni je super za Partizan pojacanje, ali moramo realno da gledamo...
G

Gost e

pre preko 2 godine

Za nis.Ti stvarno mislis fžda je St.Galen nešto knogo kvalitetnije od N.Pazara.
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

Volim ja i Evertona ali po malo al samo po malo znam fudbal. To gde je ko igrao “ne pije vodu” na terenu gde je Marko krpio svaku njegovu rupu. Vidimo se u Nisu 12.2.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Још Раћа Петровић и Евертон и можете у лш.
T

Tole vrati se

pre preko 2 godine

Ne sme bezgreshni no sme istinski
h

hahahahaag

pre preko 2 godine

Hahahahaha ha 951357 znam da si ti nalupao 20 minusa
A

Aca.BG

pre preko 2 godine

Neko potpisuje ugovore ispred pehara svetskog i evropskog sampiona a neko u tmurnoj atmosferi crnih koznih fotelja. Hvala ti Boze sto navijam za Zvezdu, najtrofejniji i najveci klub Istocne Evrope.
V

Veliko pojacanje

pre preko 2 godine

Zna Stanoje sta I kako...odlican fudbaler.

Kontraudar

pre preko 2 godine

Da. Dodao bih i to da vezni red drži tim. Ko je igrao ili se bavio fudbalom zna, ako vezni red ne radi posao sve odbrane su lako ranjive. Slično važi i za napad.
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Samo da je za DŽ! Inače, nikad bolja situacija u klubu! P.S. Vazura uplatio 250.000 din u humanitarne svrhe i krivična prijava za zloupotrebu službenog položaja odbačena!
G

Gost e

pre preko 2 godine

I to već drugi put.
X

XD

pre preko 2 godine

Nameštenu ligu može da igra svako ali u Evropi ovakve gromade botanička bašta iz Talina odučava od fudbala.
B

Bas tako

pre preko 2 godine

5 godina namestene lige...
S

Surdulica

pre preko 2 godine

A u domaćim okvirima i Surdulica se pita!
K

Kon

pre preko 2 godine

XD@Misliš na Levadiju, ili si bio mali pa se ne sećaš.
G

Gost za kon

pre preko 2 godine

Da nije ta Levadija izbacila Zvedu?
g

ghost 1232

pre preko 2 godine

A detalji ugovora, primanja, inside story? nista a? ili igra za ljubav
T

Tereza

pre preko 2 godine

Pa u poverenju plata je 3 miliona, ali nismo mi Terza i Mita da doturamo inside info.
B

Back to 1990

pre preko 2 godine

Čestitam,dobro nam došao!Kad potpisuju Jokanović i Mijtović?
A

Ada

pre preko 2 godine

Sutra potpisuje Rnic, provereno
J

Junker

pre preko 2 godine

Samo pitanje. Je l ovo “da osvoji titulu”, stoji u ugovoru? Posto su dosli i neki igraci u jedan drugi klub, nije ni za jednog receno da je dosao “da osvoji titulu”, pa mozda nasi ne znaju da stave tu klauzulu u ugovor.
9

951357

pre preko 2 godine

A to ima da se potpiše da osvajaš titulu? Evo, hoću i ja da potpišem jednu titulu, ako može za poneti.
l

lopovi

pre preko 2 godine

A da je pripišeš? To ste savladali lopovi.Kao ode navijac ode i ti titula
@

@lopovi

pre preko 2 godine

sve dok smo za vas "poštenjačine" Borusija Dortmund lično titulu nećete videti sa ili bez tog navijača. Nego vi gledajte ima li još koja utakmica da je niste zatvorili da bi sudije mogle da odrade svoj deo posla. Ali i to vam neće pomoći
G

Gos

pre preko 2 godine

Каква је ово фризура сунце ти јебем
Г

Гос'

pre preko 2 godine

Као Мијат, 90тих :D
Z

ZZ Crew

pre preko 2 godine

A siva trenerka,crne carape i bele patike, nista? Komendija
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Džaba si došao.Mislim na titulu.
P

Pik gost

pre preko 2 godine

Osvojiće kao i Novica... svake godine za AvaMgardu!
2

246

pre preko 2 godine

Odlično pojačanje
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Za koga?Za Zvezdu?