Komentari na vest

Potpisao za Bajern, a mora na Lajpcigovu prozivku: Bizarnost zbog Upamekanovog ugovora

G

Grrrr

pre gotovo 3 godine

A šta da ga neko slučajno povredi i izbaci ga na 6 meseci? Kako bi onda gledali na tih 100.000e?
p

p0

pre gotovo 3 godine

Svi igrači su osigurani na velike sume....
N

Nemanja021

pre gotovo 3 godine

Meni je od celog ovog teksta najneverovatnije da momak nije pozvan u reprezentaciju. Neverovatno. A pozvan je na tu poziciju jedan Zuma, pa i Lengle, uz duzno postovanje prema obojici. A generalno su izgubili Laporta, koji je pristojan igrac, nije pozvan Teo Ernandez, o Lakazetu niko ni ne prica, mali Kamavinga izostavljen niko ne zna zasto. Ovakve stvari ce ih kostati titule prvaka Evrope, a ubedljivo su najjaci ne samo u Evropi.
M

Mrcau

pre gotovo 3 godine

Sramotno je to pre svega sta su uradili Laportu, decko bukvalno morao da menja nacionalnost da bi odigrao minute za neku reprezentaciju!Upamekano najbolji stoper u Bundes ligi, kad god sam gledao Lajpcig on je lider odbrane i na sve njegove prednosti u vidu snage i visine ima i brzinu sto je retkost za stopera takve konstitucije!Pozvali Lenglea i Zumu koji nisu standardni ni u svojim klubovima...A sto se tice Lakazeta on je svoje zavrsio sa reprezentacijom kad je odbio poziv koji je usledio zbog povrede Marsijala!
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Vau, trenirace odvojeno od ekipe. Bas ce mu tesko pasti
L

Lupanja bez

pre gotovo 3 godine

Bole uvo i Bajern, a i Upamekana za to sto ce tamo provesti jos 10-ak treninga, tim pre sto ce ga u Bajernu sacekati trener koji ga dobro poznaje.