Komentari na vest

Potpredsednik Barse: Kapa dole Florentinu Perezu kako radi posao, ostanak Mesija bi nas upropastio

Z

Zveki DS

pre preko 2 godine

Na poslovnom i ekonomskom nivou niko ne moze da parira Bayernu, kakav Real. I oni imaju dugove, ne naravno kao Barsa, ali u nekoj razumnoj meri. Sto se poslovne politike tice, tu je Bayern bez premca deceniju unazad!
G

Gost123

pre preko 2 godine

Posluje Bajern odlično, ali on je drzavni projekat. Nemacka stoji iza njega, to je njihov brend. Jedini klub koji funkcioniše normalno, kako treba, jeste Bilbao.
H

Haos

pre preko 2 godine

Uzeli su pare od fonda pored starih dugova i još više zadužili klub. Od starta je bila ideja da dodju pred bankrot a da ih fond preuzme. Svo vrijeme su radili u korist banke fonda i skrivenih investitora. Prosto nevjerovatno da je klub takve veličine dozvolio lično propadanje. U zadnjem minutu su spasili klub.
B

Brko

pre preko 2 godine

Fer i korektno priznanje. Real je žrtvovao nekoliko sezona da bi uštedio novce za mega pojačanja. Još će im odlično doći što za MBapea nisu platili 200 miliona, već će doći za džabe. I opet je Real izvukao maksimum iz igrača, prije samo par mjeseci igrali su 1/2 finale CL. Nakon toga doveli su vrhunskog trenera, Ancelotija. Ovako treba uprava Dortmunda da kaže javno za vrhunsko poslovanje Bayerna, i da im Bayern bude uzor. Neka se i oni izgrade, neka postave visoke ciljeve, zadrže svoje igrače, pa će nešto i biti od njih. Plus, neka već jednom dovedu klasu od trenera
e

ecka siti

pre preko 2 godine

Razmazeni navijaci traze smenu kumana? On je najmanje kriv za bilo sta. . . A koga umesto njega?