Komentari na vest

Potpuno ludilo: Mesi kandidat za MVP lige, a odigrao četiri utakmice

m

mmmmIh

pre 7 meseci

Ronaldo je projekat Fife i Uefe, sve mu je kupljeno i namešteno jer je Barsa imala Mesija koji je ipak bio u svemu bolji od projekta. Koliko je Ronaldu poklonjeno Liga prvaka i zlatnih lopti, koliko su puta menjali kriterije samo da je on dobije...
a

asdgasdga

pre 7 meseci

Alo bre ljudi sta vam je... Zbog cega ovakve frustracije u komentarima... Cuj, Mesi nominovan za MVP MLS lige i svi poludeli tipa evo opet se gura, silovanje sporta i ne znam sta vec... Pa dobro i sta ako je kandidat za MVP... Kao da ne znamo svi kako funkcionise americki sport, da je sve to marketing i promocija, da njega tamo koriste kao alatku za popularizacije "sokera"... Budimo i realni, nikad nisu imali ovakvu zvezdu, za njih je ovo nesto novo. Jeste Pele igrao pred 40 godina, ali fudbal (pa i drustvo) tada i danas nisu na istom nivou u Americi. Osim toga, to je Mesi, pa samim time sto je on uopste u neki MLS tim treba da bude nominiran za ovu nagradu, vecu zvezdu i boljeg igraca u toj ligi i nema... Na kraju krajeva, ne znaci da ce osvojiti tu nagradu...
p

pazza

pre 7 meseci

Xaxaxaxaxaxa gistgost cik da xujem ko je najbolji? Zalizani kradljivac tudjih golova? Kme kmeeeeee cao zdravo decko... najbolji je na ta oba svetska zasluzeno mvp,pogledajte brojke pa lupajte :)))) qatar bio i prosao,hvala Bogu !
K

Kleo

pre 7 meseci

Zao mi je sto uopste odgovaram nekom nepismenom poput tebe, ali ajde. Pogledao sam brojke za SP 2014, Mesi je dao 4 gola (ni jedan u eliminacionoj fazi), Miler 5 golova (osvojio SP), i James Rodrigez 6 golova. Sedi jedan.
l

looolm

pre 7 meseci

Kleo, tebi je onda Riberi bolji igrac od Ronaldinja jer ima vise golova? Sedi jedan.
K

Kleo

pre 7 meseci

Nauci da citas, ja nisam rekao da su navedeni bolji igraci od Mesija, vec da su bili bolji na SP 2014, sto je manje od 10 utakmica.
G

Gistgost

pre 7 meseci

Hahahahah, to je to. Obrnuli su igricu. Kao majonez, u sve se mesa. Dajte mu i tu nagradu, ipak je on Mesica. Koliko je ovaj fudbal otisao u djavola. Neko se otkine, odigra celu sezonu vrhunski, i onda dodje Mesi koji se vuce po terenu i dobije nagradu. Zasto? Pa zato sto je to Mesi. Mogu i milion nagrada da mu daju, nije, niti ce biti, najbolji ikada.
a

adadgag

pre 7 meseci

Ok, ako ti kazes da nije...
T

Tuneki

pre 7 meseci

A Kristijana cita zivot svi mrze, kao i našeg Novaka
K

Kleo

pre 7 meseci

Nesumnjivo jedan od najboljih igraca ikada, ali opet je sramotno koliko navlace za njega sve ove godine. Na SP u Kataru radio sta je hteo, opali namerno loptu rukom iz sve snage i prekine kontru, sudija na pola metra odatle, ne dobije ni zuti karton. Na SP 2014 ga proglasili za najboljeg igraca turnira, ako se dobro secam nije imao ni gol ni asistenciju u eliminacionoj fazi, dok je Di Maria bio ubedljivo najbolji igrac Argentine i vukao ih od prvog dana, James Rodrigez odigrao turnir zivota, itd. Da ne pricamo o polufinalu LS 2009. i najvecoj kradji u istoriji fudbala, sve samo da bi Mesi i Ronaldo igrali jedan protiv drugog u finalu. Sramotno.
П

Петровград

pre 7 meseci

Плус што су те 2014 Немци освојили СП, а у 99% случајева најбољи играч турнира буде из екипе освајача. Не би ме чудило да му и доделе ову награду на крају.
r

rekkkl

pre 7 meseci

Mesi na tom SP imao 4 gola i 2 asistencija, a Di Maria 1 gol i 0 asistencija. U nokaut fazi Di Maria imao gol, a Messi imao asistenciju. Kako ih je onda vukao Di Maria? Cime? Vukao ih preko Mesijevih leđa.
l

looolm

pre 7 meseci

Ajde nam sad malo pisi o Realovim pljackama i kako je se za Ronalda sve navlacilo...
m

mmmkmm

pre 7 meseci

Петровград, odakle ti te informacije? Pa tu nagradu vecinom dobije igrac porazene ekipe. 2002 Brazil osvaja, a Kan dobije nagradu za najboljeg igraca, 2006 Italija osvaja, a Zidan dobije nagradu za najboljeg igraca, 2010 Spanija osvaja, a Forlan dobije nagradu za najboljeg igraca, 2014 Nemacka osvaja, a Mesi dobije nagradu za najboljeg igraca, 2018 Francuska osvaja, a Modric dobije nagradu za najboljeg igraca. Uvek igrac koji izgubi u finalu to dobije kao utesnu nagradu.
V

Vratite nam fudbal

pre 7 meseci

Bio je odličan igrač u najboljim godinama, jedan od najboljih ikada, ali ovo navlačenje na silu u zadnjih 5 godina je bruka za fudbal i sport uopšte.