(©Reuters)
(©Reuters)

Potpuno ludilo: Mesi kandidat za MVP lige, a odigrao četiri utakmice

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.10.23. | 03:06

Da Amerikanci malo ne preteruju

Čudo je Lionel Mesi. Po mnogima, pogotovo sada sa titulom svetskog prvaka u rukama, najbolji fudbaler sveta svih vremena. Uspeo je i nešto što mnogima pre njega nije: da zaludi Amerikance za jednu fudbalsku zvezdu. Ali sada je već počelo preko bare da se malo i preteruje.

MLS liga je objavila spisak kandidata za nagradu najboljeg fudbalera sezone (MVP) i na toj listi je i – Lionel Mesi. On je bez dileme najbolji igrač od svih koji su nominovani, ali je problem što je u američkom prvenstvu odigrao samo četiri utakmice!

Izabrane vesti

Mesi je uspeo da Inter Majamiju donese trofej Liga kupa, međutim, ovo je nagrada koja važi samo za ligu, a to Leo jedva da je stigao da se predstavi navijačima. Do povrede, Argentinac je skupio četiri nastupa na kojima je postigao dva gola i asistenciju. Na terenu je proveo 247 minuta. Pa, kako onda može biti kandidat za igrača sezone?

Najboljeg fudbalera sezone izabraće fudbaleri i treneri MLS klubova, kao i određeni broj probranih novinara koji prate klubove. Glasanje će trajati od 10. do 23. oktobra.


tagovi

Inter MajamiLionel MesiMLS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara