Slavoljub Đorđević (© Star sport)
Slavoljub Đorđević (© Star sport)

Povratak Slavoljuba Đorđevića u Novi Sad: Vojvodini želim da bude treća

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.02.23. | 13:10

„Najteži rival od početak 2023“, kaže trener Radnika

Ostao je Radnik poslednji na tabeli, ali se makar popravlja. I to značajno u minula dva kola, jer je najpre savladao lučansku Mladost (1:0), a potom odoleo niškom Radničkom (0:0).

U petak ga, u okviru 23. runde Mozzart Bet Superlige čeka duel sa Vojvodinom, još u gostima.

Izabrane vesti

Očekuje nas utakmica protiv najtežeg protivnika od početka prolećnog dela prvenstva. Meč u Novom Sadu će biti ogroman izazov za nas. Nemamo šta da izgubimo, jer je Vojvodina favorit po svim parametrima. Mi ćemo se truditi da pružimo maksimum i od mojih igrača ću tražiti da daju sve od sebe i da, kad se zavrži utakmica, da možemo da se pogledamo u oči. Videćemo dal će to biti dovoljno, ja se nadam da hoće“, istakao je Slavoljub Đorđević.

Za trenera Radnika povratak u Novi Sad imaće emotivnu notu, jer je prošle sezone trenirao baš Vošu.

Uverio sam se koliko je klub veliki. Stekao sam mnogo prijatelja u klubu i gradu. Radujem se što ćemo se ponovo sresti. Bio sam okružen divnim ljudima i saradnicima i mogu reći da me vezuju samo lepe uspomene. Smatram da sam za vreme boravka na „Karađorđu“ naučio mnogo, bilo je dosta turbulencije u odnosu. Vojvodina tad nije bila toliko stabilan klub kao što je danas i zahvaljujući pre svega novom predsedniku, Dragoljubu Zbiljiću, drago mi je da je uspeo da stabilizuju klub. Po svim parametrima je Vojvodino mesto u srpskom fudbalu i siguran sam da će ove sezone završiti na trećem mestu. Od srca joj to želim”, dodao je Đorđević.


tagovi

RadnikRadnik SurdulicaSlavoljub Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara