Komentari na vest

Povreda muči Edegarda, neizvestan za Srbiju

G

Gostara

pre preko 1 godinu

Sve ok. Nego kada dolaze Vlahovic i Daglas Luiz?
1

14

pre preko 1 godinu

Pored Jesusa, nema vise mesto za Vlahovića. Mogao je da bira, izabrao seriju A i sad se više ništa ne pita. A što se tiče zadnjeg veznog, Arsenal može da bira, pogotovo što od januara ističe ugovor Daglas Luisu, Tilemansu, Danilu iz Palmeirasa i još mnogima.
1

14

pre preko 1 godinu

Ovaj momak je veoma rano dospeo u seniorski fudbal u Norveškoj gde je pokazao klasu sa samo 15 godina, kasnije ga je kupio Real Madrid, pa sada je u Arsenalu gde je sa 23 godine stigao do kapitenske trake. Ako gledamo top 5 liga, Odegard je najbolji igrač po broju osvojenih poseda u poslednjoj trećini terena, i to sa 11 osvojenih lopti, a zanimljivo je da su njegovi najbliži pratioci svi defanzivnije orjentisani. To ga čini izuzetnim, a ono što je najvažnije, baš uživa u Arsenalu.
G

Gostara

pre preko 1 godinu

Tiljemans, Arsenal?
S

Sardina

pre preko 1 godinu

I bez njega Norveška ima da nas zgazi .
G

Gostrralno

pre preko 1 godinu

najprecenjeni igrac univerzuma.. igrac ofanzivnog veznog ne znas nista otprilike osim malo tehnike.. na 100 utakmica ne moze da dobaci do 10 golova i asistencija.. bas prevara decenije.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Prevara decenije je dogurala do kapitenske trake arsenala i svoje reprezentacije sa 23 godine? Momak u karijeri ima 35 golova i 39 asistencija. I to u spanskom, holandskom i engleskom prvenstvu. Za mladog igraca njegovog stila igre kog je real seljakao po pozajmicama i vise nego dovoljno. Ove sezone je pogotovo dobar, mnogo konkretniji.
Н

Никола

pre preko 1 godinu

Срам те било за коментар, вероватно си симпатизер малог Тотенхема, дечко је после Де Брујнеа најбољи везни играч у Премијер лиги, капитен Арсенала и Норвешке репрезентације са 23 године, а ти или си неки клинац па кењаш по коментарима или матори беспосличар коме је омаловажавање једини "хоби" у животу...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Zaista bizaran komentar u najmanju ruku,pa on je sam za sebe rekao kad je cuo da ga Ajaks trazi i nudi 20 000 000 "Ne vredim ja toliko" i pricao o tome kako se bolesne pare trose za fudbal koji se od igre pretvorio u biznis a da nije pokazao da vredi pa da kazes tako nego ima covek toliko toga iza sebe a mnogo fudbala jos je pred njim.Henriksen sto je igrao u Premijer ligi i AZ-u je u Norveskoj bio svojevremeno obozavan i svaka mu cast na tome ali sta mislis sta onda kazu za coveka koji igra u Arsenalu?
G

Gostrralno

pre preko 1 godinu

@nikola Ali najbolji vezni posle De brujna , ja ne znam da li to i familija uza odegarda misli druze jesi ti realan.. covjek prosle godine imo 3 gola i 5 asistencija.. i to ti najbolji vezni lige hahahahahaha
P

Princ

pre preko 1 godinu

Kakve veze imaju golovi i asistencije dok utice na igru Arsenala , i Iniesta i Xavi su umeli da ne prebace 5 asistencija godisnje i golova pa su bili najbolji vezni igraci kao i Luka Modric , oni diriguju igrom i sve druge cine bolje od sebe,a decko ima 23 godina , Modric sa 25,26 krenuo u Totenhemu pa posle u Real Madridu
W

Woolwich FC y nada mas

pre preko 1 godinu

U Tem Denveru, kapiten sa 23 da, ali Arsenala i Norveške. Budimo realni, nije baš neki nivo