Komentari na vest

Povrede, zaobiđite ga - hoćemo da uživamo u njegovim majstorijama! Sa Di Marijom u pravoj formi Juve je krem evropskog fudbala

2

2342342

pre oko 1 godinu

kakav majstor Di Maria.uzivanje je bilo gledati ga,malo je majstora danas poput njega a da su uvek nasmejani i gotivni kao likovi.
M

Mad Max :)

pre oko 1 godinu

On nije zaboravio da igra fudbal, sacekaj o jos i Pogbu da se vrati pa mozemo da vidimo gde smo. U sustini mi smo drugi u Seriji A bez oduzimanja bodova, odmah iza ovakvog Napolija koji melje kalcom i evropom. Malo objektivnosti treba navijacima intera koji kad lautaro da 3 gola Saler. odmah ga porede sa Batistutom. Ne moze se Juventusu stati na put velika je to repa sa velikim korenom pozdrav svima i cekamo PogBOOM da se vrati :))))))))))))))))))

07.08.16

pre oko 1 godinu

Ma dajte ljudi,dobise Nant,kakav krem,kakvi bakraci...
K

Kalcopoli

pre oko 1 godinu

Juve je krem krađe i nameštanja.

Joco Inter

pre oko 1 godinu

Juventus koji je kažnjen bodovima zbog malverzacija (dokazanih), 7,8 u Italiji, ispao iz LŠ, igra LE je krem evropskog fudbala, a Inter je mučeni tim koji je drugi u Italiji, izvesno će u 1/4 finale LŠ, on je slabiji od Porta. Bravo za redakciju Mozzarta koja mi milioniti put neće objaviti komentar, ali nema veze.. Navikao sam.. I ovde nije poenta uopšte o Interu, Juventusu, već pristrasnosti nekoga ko treba da bude objektivan i da se vodi činjenicama. Pozdrav!
N

Nikolaaaaaa

pre oko 1 godinu

Ipak je Juventus najveci klub u Italiji.Ne nerviraj se Joško
O

Opa Miki

pre oko 1 godinu

Nabija Juve komplekse. A i to što imate 1:0 iz prvog meča sa Portom ne znači da ste prošli. Proći ćete kao Salzburg protiv Rome.
G

Gost 87

pre oko 1 godinu

Juve je krem serie b
S

Skopje

pre oko 1 godinu

Profesor doktor Anhelito !!! Jedan od najvecih majstora danasnice, koliko len toliko dobar.