Komentari na vest

Pozadina Bernardovog ostanka u Sitiju: Odbio skoro 90.000.000 evra godišnje iz Arabije, može da ide po “bagatelnoj“ ceni

P

Pera Zvonjak

pre 8 meseci

Pametan ostao u Sitiju da uzme jos jednu tripletu . Nije lud da odu raspalu Barselonu koja ne moze grupu da prodje i na kraju da igra LE i da je izbaci Olimpijakos . Sta bi radio u Barsi , Barsa se ne vraca vise nisu sto su bili a i sto su bili nisu bili . Cirkuskolorado od kluba .
G

Gaizka

pre 8 meseci

Bilo bi previše istog leta izgubiti Gundogana, Mareza, Laporta, Bernarda i Vokera. Ovako su ostali bez trojice, dovode mlade (Gvardiol, Doku, Nunes/Eze), dok se oni prilagode 1 sezonu, otići će Bernardo narednog leta a doći nova 2 mlada igrača (Wirtz možda). Pep Gvardiola ako ode po isteku ugovora 2025. godine ostaviće svom nasledniku potpuno spremnu novu generaciju, baš kao što je uradio u Barsi i Bajernu. Definitivno nije trener koji se vodi onom "posle mene potop".
b

bas bas

pre 8 meseci

slabije u barsi je ostavio istrosen tim koji je ravaljen od bajerna odmah prve sezone nakon odlaska.Tim sa pujolom od 35 godina cavijem od 32 godine sa ,,talentima poput telja bartre i montoje.Izvozao je on tu barsu i popalio...morao je totalni remont dovodjenje suareza nejmara rakitica pa tek onda da se misli o trofejima.Sto se bajerna tice tu se obrukao za vek i vekova.Preuzeo bajern koji je sezonu pre njega uzeo ls tako sto je ponizio sve i uspeo u 3 sezone da ne udje u finale ls ni jednom,istrpeli ga samo sto je gvardiola, drugim trenerima titula u bundesligi nije bila dovoljna da zadrze fotelju ako nema uspeha u ls.Sustinski bajern je sa ubedljivo osvojenom ls 2013. imao podlogu za potencijalno mozda i neku dugodisnju dominaciju u ls ali je gvardiola izgubio taj momentum totalno.
1

123321

pre 8 meseci

Pa ta Barselona je ispala od Bajerna jer im je tadasnji trener imao karcinom.Kao da je igracima tad bilo do fudbala a trener im umire.A sto se tice njegovog vodjenja Bajerna ne znam kako njemu uzimaju za neuspeh sto je osvojio samo ligu,a Ancelotiju sto je isto osvojio to uzimaju za uspeh
G

Gaizka

pre 8 meseci

@baš baš Druže, kad je Tito Vilanova preuzeo Barsu posle Pepa, prvu polusezonu je imao neki nenormalni skor tipa 15 pobeda 2 remija, tako nešto. Igrali su savršeno. Problem je nastao kad se Tito razboleo a Barsa nije htela da mu da otkaz zbog svega toga pa je ekipu u drugom delu sezone trenirao i najćeđće vodio Roura, koji je tipa kod Pepa bio drugi/treći asistent. Zato je Barsa i pukla te sezone od Bajerna. Već naredne sezone dolazi Lućo i ponavlja Pepov uspeh, tripletu 2014/15. Moraš malo da gledaš širu sliku.
d

duc

pre 8 meseci

Govorim vec mesec dana da ce ostati u Sitiju dok su novinari pisali razne bajke, a strucnjaci lupali minuse. Sledeci je Voker, a tad se nadam da ce kvazi novinari da se izvine za ono smelo "Kejna ce u Bajernu docekati Voker".
V

Voždovac

pre 8 meseci

Dobio čovek ispod stola bar 50 miliona, a vi ovde pišete bajke hahahah
0

020202

pre 8 meseci

Eto njega verovatno sledece godine u Barseloni.Vidi se da covek hoce da je blize porodici a i znaci mu lepo vreme.Da su mu pare bile bitne on bi presao vec ove godine ili u Pariz ili u Saudijsku Arabiju.
w

ww

pre 8 meseci

Ima li Barsa 50miliona u kešu?
r

roni

pre 8 meseci

naravno da mu pare nisu bitne,u monaku je igrao za smoki,u sitiju isto,produzio je ugovor za hektar zemlje i posao na silosu. ajde bre vise
0

020202

pre 8 meseci

@ww Pa sigurno ce imati sledece sezone.I ove su potrosili 50 miliona na Rokea.Njima je veci problem uklopiti njegovu platu u FFP jer je u Spaniji najstriktniji.Ali ne sumnjam da ce smisliti nesto.I prosle godine su se pravili da nemaju cvonjka pa su doveli Rafinju,Kundea i Levandovskog