Komentari na vest

Praška škola: Režiser Saša Zdjelar, glavni glumac Rikardo Gomeš! Partizanovo ostvarenje kandidat za Oskara

S

Sale Kg

pre preko 2 godine

Sad opet važi priča da je evropa merilo, pretpostavljam. Ko li izmisli ovo smešno takmičenje da mi je znati, da se svakojaki lože da nešto vrede. Prebrojiš 10 klubova pa naletiš na jedan malo jači od kisele vode. Molim Boga da ako Zvezda ne osvoji titulu bude izbačena sledeće sezone iz evrope, ovo je nama ispod časti igrati.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Nemate vi pojma sta je cast a tebi je da vas izbace jer cemo imati priliku da vidimo vas galaktikose kako se snalazite u kupu kojem ste se rugali i davali samo vama smesna naravno ona cirkuzantska imena a po vasoj prici vi bi ovde trebali sa pola gasa da osvojite,zar ne evropska Zvezdo?
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

@Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!! Mi smo se dokazali u ovom drugom po jačini takmičenju, igrali nokaut fazu sa Milanom gde su nas prošli a nisu nam dali gol iz igre, dva iz penala, i jedan smo dali sami sebi. Prošli ove godine u nokaut fazu sa prvog mesta u grupi... za sad smo u osmini finala, da li ćemo se setiti nekih slavnih vremena videćemo.
G

Gost98

pre preko 2 godine

Srbi kobni po Spartu, prvo Zvezda, pa Spartak a sada i Partizan! Veliko bravo i puno sreće i za Zvezdu i Partizan u nastavku evropskih borbi. Srbi uz Srbe!
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Klasican primjer razlike koju pravi trener. Sa jednim trenerom ovaj tim ne prolazi ni grupu, sa drugim preskace prepreke i na proljece. I to sve dok ga cak i vlastiti navijaci iz dana u dan prozivaju i kritikuju kako ne zna ovo, kako ne zna ono, kako mu igraju menadzerski igraci, ma milion nekih totalnih gluposti. Zamislite gdje bi nam samo bio kraj da navijaci svaku utakmicu navijaju i podrzavaju tim kao veceras umjesto non-stop pljuvanja, omalovazavanja i konstantnog dovodjenja u pitanje svake odluke koju covjek donese?
L

Lanmii

pre preko 2 godine

Stanoje je odlican trener, i vrlo predan poslu i anlaizi. Ali bi bio jos bolji, kad ne bi gurao pojedine menadzerske kombinacije i gledao da dovede igrace koji imaju pravi kvalitet za odredjene pozicije... To je jedino sto mu zameram, ramadani tu ima dobrog udela...
H

Hmm

pre preko 2 godine

Danas kada svako ima zastupnika, svakog fudbalera možeš proglasiti menadžerskom kombinacijom.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Koji je to još trener igrao LK?Pa i LE je druga liga a ovo je treća,nije za poređenje.
R

Riki G

pre preko 2 godine

Pozdrav za stručnjake koji kažu da Rikarda nema nigdje kad se igra Evropa... Zabija i u nedelju
P

PartizanBeograd

pre preko 2 godine

Partizan bolji od Sparte i od Zvezde, ali ne bi bilo prvi put da onaj koji je do tada bio lošiji briljira i pobedi. Derbi je to Napred Partizan!
7

777

pre preko 2 godine

Najveci problem ce biti izostanak Rikarda u prvom mecu. Sto se timova tice po mom misljenju Ren je najgori moguci protivnik a Lask najlaksi prozivnik... Takodje prizeljkivanje Fejnorda po mom misljenju nije previse pametno...

Avangardista

pre preko 2 godine

BRAVO crno-beli! A vi cenzori izvinite sto vam je Partizan unistio dan/vece/noc, dace Bog da se isto desi i u nedjelju :)
S

Samo PARTIZAN i uvek PARTIZAN

pre preko 2 godine

OOOOOOOO, CRNO BELI BRAVO, BRAVO... moze da se izanalizira utakmica ali sve cestitke Stanojevicu i momcima... lose sudjenje Bugarakog sudije, cvrsta igra PARTIZAN-a uz dobro, bas dobro popunjene tribine...Volim PARTIZAN
R

RedStar91

pre preko 2 godine

Realno, ova Sparta se pokazala kao prava krš ekipa, nivo cipiripi kupa. Videcemo vas u nedelju na Marakani. Tamo nece biti ove smešne Sparte - tamo vas cekaju Spartanci! Napred Zvezda sampioni!
M

Miliona

pre preko 2 godine

Ja ne vidim kako mozemo da dobijemo, pogotovu sa realizacijom u drugom delu setone

Kontraudar

pre preko 2 godine

Reci ti meni poznaješ li onog vašeg što je ovde rekao da ja stavio 150 evra na Spartu? Idi teši čoveka, a za nedelju malo bolje razmislite šta vam je činiti.
d

draksler

pre preko 2 godine

Sapinjoni auu jbt, mucite se protiv nisa, proletera tesko je kad vam se niko ne sklanja.
S

Sre

pre preko 2 godine

Ahahaha smesan si od imena do komentara. Tipicno hahaha
b

batabane

pre preko 2 godine

Konacno prava čvrsta igra,i korišcenje svake prilike da se protivnik napadne.Tako se igra, bravo.Samo nikad neću shvatiti ideju da stavi Miletica na d.beku.Zašto,zašto.Prolazili su ga u nekoliko navrata olako,pritom i nekoliko tehničkih gresaka, i uvek je nedostajao da pomogne Markecu.Jedino jači i bolji kod prekida od Živkovica.To nije dovoljno da Miletic dobije prednost,a nije ni pošteno prema Živkovicu,koji je stvarno odličan bek.A i Partizan tečnije i sigurnije igra,kad je Zivkovic u igri.Sve ostalo je stvarno bilo ok,i za pohvalu.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Razumijem da ti se ne svidja Miljkovic – pises o tome konstantno vec skoro pune 2 godine, kao da te niko nije cuo da si to rekao do sad vec milion puta – razumijem da imas problem i sa Mileticem jer covjek objektivno ni nije bek, ali reci za Zivkovica da je odlican??? Tu, druze, gubis svaku mogucu kredibilnost da objektivno znas bilo sta o fudbalu i/ili razumijes sta jednog igraca cini dobrim ili losim.
M

MimiCR7

pre preko 2 godine

Gledao sam utakmicu, i mogu slobodno reći da igrate čvrsto i lako nekako ovi napadači daju golove, za razliku od zvedinih napadača. Zvezda igra mnogo lose, sve na silu, guraju, ne svidja mi se uopšte, nema tečne igre, lopte se vraćaju golmanu. Bojim se da i derbi dobijate i naravno titulu! Činjenično stanje! Pozdrav
G

Gosty67

pre preko 2 godine

lazni zvezdasu pali
B

Bok

pre preko 2 godine

Što su se neki ponadali. Nada umire posljednja, ali ipak umire. I prije, a i poslije derbija sve je u našim rukama.
B

Bravo komsije

pre preko 2 godine

Zasluzeno ste prvi na tabeli , tesko mi je priznati ali je tako.. Velika stvar za srpski fudbal!
P

PFCfenstvo

pre preko 2 godine

Kakva bruka od kartona za Rikarda, bukvalno 2 puta nije ništa bilo. Partizan se zbog ovog mora žaliti!
G

Gosttt

pre preko 2 godine

slazem se da je prvi bez razloga pokazan, drugi simulacija tako proxenio sudija... ali sta cemo sa kornerom koji nije bio a dosudjen je partizanu izbkog je rikardo dao drugi gol?
D

Drvo

pre preko 2 godine

Drugi zuti cist kao suza, prvi nisam video. Kod drugog se bacio.

Info

pre preko 2 godine

Na rts Nedic je prokomentarisao da je Rikardo pao ponela ga inercija i da nije hteo da simulira.
Ć

ĆUTANJE je zlato

pre preko 2 godine

Šta ćemo sa prvih 5 minuta meča kad je Partizan 3 puta oštećen, između ostalog i za korner?
Ј

Јован 84

pre preko 2 godine

Рутинска победа!После сто година сам гледао утакмицу без превеликог нервирања.У недељу да завршимо обавезе у првенству,и да све карте бацимо на Европу.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Završavate,ne brini.
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

@Јован 84 Do juče ih tamburala Flora, Gent gde ih je video, jedva prošli onu jadnu grupu... Sad bi 10 kola pre kraja da završavaju prvenstvo, i da osvajaju evropu. Šta urade dve pobede od po jednog gola razlike nad raspalom Spartom.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Ova takmicenje je napravljeno zbog kladionica, ne predstavlja nikakvo merilo kvaliteta. Zvezda je tri klase iznad Sparte. Tu cemo da vidimo sta stvarno moze partizan.
P

Popesku

pre preko 2 godine

Sta je onda tek Surdulica za Spartu hahahaha

Sakur

pre preko 2 godine

Da li je realno da nam je teren u onakvom stanju,to traje vec nekoliko godina i niko da odgovara za to
D

Dojčilo

pre preko 2 godine

Sudija je upropastio utakmicu.....Šteta..
G

Gost 976

pre preko 2 godine

Nije ovo loše, jedino mali Jović nervira gubi svaku loptu. NAPRED PARTIZAN!
B

Betoligar Misdongard

pre preko 2 godine

Au jbt, pa kud izvukosmo Santa Claru!?

07.08.16

pre preko 2 godine

Sparta jako tanka,ovi njihovi klinci izgubljeni u vremenu i prostoru,cak i sa igracem vise losi.Jako tanka ekipa,vidi se da za vise od LK i nisu.Opet,to sto je Sparta bila jadna je zasluga i "gromade", bili su prosto bolji.E sad,da li je do Sparte ili "gromade",videce se u Derbiju.Zvezda ce im biti najjaci rival u ovoj sezoni,ucesnik 1/8 finala LE."Gromada" puna samopouzdanja sad,ali sigurno i umorni,ili drugacije receno,bice manje svezi od Zvezde,a to moze da bude prelomno,videli smo Zvezdu u Derbiju nakon Napolija.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Sparta je igrala LE, ekipa koja se bori za titulu u ligi Češke, koja sigurno nije lošija od naše, ali bitno je omalovažiti uspeh našeg kluba u Evropi.

07.08.16

pre preko 2 godine

@Nenad B.....Kad se vec predstavjas kao pravi dusebriznik,seti se kako iz gromade omalovazavaju nase uspehe i nase rivale.
L

Liga evrope

pre preko 2 godine

Cekajte zar to nije ekips iz tog velikog takmicenje zvanog Liga evrope??? Auuu al partizan igra stabilno!! Svaka cast!
G

Gost e

pre preko 2 godine

Pa da su za Le ,ne bi igrali sa vama.
Г

Гост

pre preko 2 godine

Где је онај Брутално што је јуче писао да је уплатио 150 евра на Спарту и да ће се јести печење. Изгледа да ће се ипак јести паштета
Z

Zole

pre preko 2 godine

Taj nema 150 dinara u dzepu, to sto je napisao je plod njegove maste.
p

plavac

pre preko 2 godine

kakva pašteta,sedvič sa alpskom od matijevića sa akcije

Cz

pre preko 2 godine

Svaka cast komsije. Hvala za koeficijent i nadam se da ste premoreni za nedelju.
D

Dilema

pre preko 2 godine

Pa, sad, da li ti dati plus zbog čestitanja ili minus zbog onog drugog dela. U svakom slučaju, hvala za čestitanje. Mislim da bi bilo pametnije da se radujemo pobedama i jednih i drugih u Evropi, jer je to dobro za oba kluba. Ali, nama Srbija je u životu vodilja izreka "da komšiji crkne krava". Više se radujemo neuspehu rivala, nego sopstvenom uspehu.

Kontraudar

pre preko 2 godine

Ja sam mu dao + i -. Pošteno. Derbi? Mislim da su timovi tu negde što se i pokazalo nerešenim ishodom u više proteklih godina. Do derbija svi se busaju kako su sila za ove druge. Pred derbi niko ne trči pred rudu, čak što više kritikuju svoje.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Ovi sa druge strane najavljivali da ce Sparta lagano proci, pa poslije prve utakmice tuga. U ovih sedam dana govorili zasto Rikardo nije registrovan za Evropu, on ih veceras ucutka. Ajd molim vas najavljujte laganu pobjedu u nedelju, cisto da vas opet rastuze. Sad su ovi amateri, treceligasko takmicenje i sl., a kad ste ih vi dobili, bili su gigant. A ovo tskmicenje sljedece sezone igrate, pa vi vidite sta cete i kako ga tad zvati hahah..
Z

Z43aaa

pre preko 2 godine

Videcemo koliko ce da da u sledecem kolu.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Pa dao golove u sve tri kola kvalifikacija, dao na Kipru gol, dao dva gola Sparti za prolaz. Ne treba dati vise nijedan, on je svoje odradio i otplatio. Sportski pozdrav.
X

XD

pre preko 2 godine

Nije morao ovom folirantu da da drugi žuti. Verovatno ga je grizla savest što vam je poklonio korner kod drugog gola ali sve jedno nije trebao da mu da drugi
B

Bosskalo

pre preko 2 godine

Prvi korner ukrali
G

Gost222

pre preko 2 godine

Što niste izvukli Marsej dao BiH vam 9 komada i ovde i u Francuskoj

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

Pa nesto nisi ni pametan ni duhovit Partizan i Marsej su bili nosioci.
M

Mop

pre preko 2 godine

Bih nam dao?
W

Wat

pre preko 2 godine

Glupom Bugarinu neko zamenio noz i karton pa se razmahao
G

Gost222

pre preko 2 godine

Što niste izvukli Marsej dao BiH vam 9 komada i ovde i u Francuskoj
B

Brojgel

pre preko 2 godine

Pre nekih 20-ak dana, uoči meča u Pragu, napisao sam da će Partizan pobediti Spartu u obe utakmice, dobio sam oko 130 minusa i jedva 20-ak pluseva, u pojedinim komentarima neki "stručnjaci" su me ismejavali, voleo bih sada da mi se jave svi ti "stručnjaci" da im objasnim kako sam došao do zaključka da će Partizan tući Spartu u oba meča.
D

Drvo

pre preko 2 godine

aj objasni, al detaljno
M

Mop

pre preko 2 godine

@Drvo Strašno je što se na ovom portalu i ne može objasniti. Svašta bi ti napisao.
S

Smislov

pre preko 2 godine

Stručnjaci broje koliko je u Sparti bilo juniora, a koliko pionira. Znaš, oni se u sve razumiju, a češki fudbal imaju u malom prstu.
B

Brojgel

pre preko 2 godine

Mogu samo da pretpostavljam zašto si sebi nadenuo ime koje si nadenuo (Drvo). Elem, kako sam došao do zaključka da će Partizan tući Spartu, pa prosto, matematika je egzaktna nauka, realno stanje se reflektuje kroz brojeve, ustvari brojevi služe tome, da predstave realno stanje. Domaća LingLong liga koja je toliko osporavana (po nekim pitanjima možda i opravdano) trenutno je na 11-oj poziciji uefine rang liste dok je Češka Fortuna liga uoči dvomeča Sparte i Partizana bila na 18-oj poziciji. Partizan je trenutno lider LingLong lige dok je Sparta treća u Češkoj ligi, Partizan je trenutno 66-i na uefinoj rang listi klubova dok je Sparta 111-a i upravo ta činjenica govori u prilog razlike u kvalitetu između 2 kluba, misliš li da je Sparta slučajno tu gde jeste? Ja bih rekao da nije, u poslednjih par sezona sparta je uglavnom ispadala u kvalifikacijama i to od klubova koji su u tom momentu u Evropskim okvirima bili očajni (Spartak Subotica, Trabzonspor...). Spartu čine pre svega igrači iz Češke, zatim ima po neki Slovak, jedan Danac i jedan Bugarin, priznaćeš iz zemalja čije reprezentacije i ne igraju baš najbolji fudbal.
R

RealNo1

pre preko 2 godine

I zamalo Gomes da sve unisti.
G

Gost445

pre preko 2 godine

uporedjivanje 66 sa klubom koji je izbacila i Spartak iz subotice....auuu covece
P

Pfc!

pre preko 2 godine

Odlična igra večeras, sve najbolje u nedelju. Idemo crno-beli!
D

Drvo

pre preko 2 godine

U nedelju nema Sparte, samo spartanci.
a

arroyo

pre preko 2 godine

covek bi pomislio da su ovi galaktikosi iz humske izbacili barsu a ne ove amatere sto ih Spartak Subotica ubi pre par godina
G

Grob

pre preko 2 godine

U nedelji ste vi amateri
p

pop9

pre preko 2 godine

Ovi ako prodju jos jedno kolo novi Gorski Vjenac u najavi!
D

Drvo

pre preko 2 godine

Svaka cast! Evo i Vesna Zmijanac izjavila da je ponosna sto klub iz njene drzave prolazi dalje u kupu koji nosi njeno ime. Kakva cast!

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

A kako ces ga zvati jesenas kad vi budete igrali u ovo isto takmicenje.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Kup sajamskih gradova. Realno je to to.
1

1312

pre preko 2 godine

Bravo crno beli bravo
д

д.г.

pre preko 2 godine

Упорно поредите Хасанагића са Рикардом. Поредите трећелигашко такмичење са елитом.
K

Kosjan

pre preko 2 godine

Kandidat za oskara? stvarno???? pa vi ste komedija kako uzdizete ovaj partizan
D

Drvo

pre preko 2 godine

Pa jesu za Oskara, u pravu je novinar, samo glume i bacaju se. Ovog puta ih sudija provalio, ali samo jednom.
L

Lega Srbin

pre preko 2 godine

Vrba i sudija Bugarin gde ce te lopatom na Stanojev Parni Valjak
X

XD

pre preko 2 godine

Sudija ti je poklonio drugi gol pa najmamje što mozeš je da ne njačeš.