"Vladimir Radivojević"
"Vladimir Radivojević"

Pre pet godina “mobing i ponižavanje“, danas ruka-ruci: Radivojević potpisao za Mladost

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.06.16. | 16:50

Ljudski je oprostiti, ali ovo je stvarno pomalo iznenađujuće

Vladimir RadivojevićČudni su putevi gospodnji. Izreka koja je sasvim sigurno ovih dana prolazila kroz glavu Vladimira Radivojevića. Jer kako drugačije objasniti odluku30-godišnjeg fudbalera da danas potpiše za Mladost iz Lučana, klub iz kojeg je pre pet godina pobegao glavom bez obzira.

Citat iz Večernjih novosti od 10. jula 2011. godine...
"Poniženje prevazilazi sve ljudske granice - umornim glasom kaže Vladimir. - Prvo su mi zabranili da uđem 3. jula na prozivku, govoreći mi da sam zakasnio, iako sam stigao na vreme. Izbacili su me iz hotela na ulicu, pa sada spavam privatno i plaćam smeštaj. Nemam više hranarinu, a pravu torturu doživljavam na treninzima. Imam samo ’suvo’ trčanje. U subotu uveče u ponoć, po mraku, pretrčao sam 15 kilometara, a u nedelju me je sačekala ista tura. Ne mogu oka da sklopim, sve se nadam da ću se probuditi iz noćne more".

Izabrane vesti

Iz mejla Mladosti danas...
"Drago mi je što sam ponovo u Lučanima. Mladost je stabilan i veoma organizovan klub. Pokušaću svojim igrama da opravdam očekivanja navijača, uprave i stručnog štaba. Mislim da će ovaj tim Mladosti igrati zapaženu ulogu u predstojećem prvenstvu. Predhodne dve sezone proveo sam u Novom Pazaru za koji me vezuju smo lepe uspomene, posebno želim da pozdravim njihove navijače sa kojima sam imao izvanredan odnos".

Izgleda da su se u Lučanima stvati drastično promenile?

Bilo kako, Radivojević, koji je posle prvog mandata u Lučanima igrao za Javor, Rad i dve poslednje sezone Novi Pazar, postao je četvrto pojačanje Mladosti u ovom prelaznom roku. Pre njega, ugovor su parafirali i Nikola Andrić, Aleksandar Pejović i Ivan Milošević, a navodno su blizu i sporazumi sa Urošem Sinđićem i Obiorom Oditom...

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladimir RadivojevićSuperligaSrbijaMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara