Komentari na vest

Pred Zvezdom Sizifov posao: Kaija Vagnera žele i u Glazgovu

s

sezona 2024/25

pre 4 meseca

Glazer - Nedeljković - Spajić - Drkušić* - Wagner*- Maksimović* - Hwang - L. Ilić* - Ivanić - Mijatović - Olayinka - + Borjan- Ekpolo* - Degenek - Leković - Rodić - Kanga - Mijailović - Maksimović - Knežević - Lučić - Ndiaye + Šljivić, Kabić, Nikolić, Mituljukići, Kahvić, Radojević, Vukićević u međuvremenu prodati: Bukari, Kangwa, Krasso, Djiga, Stamenić, Mitrović, a otišli kao slobodni igrači Dragović, Katai, Popović, Milunović, Addo...
N

Nenad_1987

pre 4 meseca

Ne znam ali ova matrica se stalno ponavlja. Treba neko da dodje, pa je onda još nekoliko klubova zainteresovano.... Nama treba, desni bek, štoper pod obavezno, za napadača ne znam ako ode Šerif, treba neko pored Mijatovića, .... Nisam trener i ne razumem se, ali se vidi na na ove dve defanzivne pozicije trebju igrači
Г

ГОРАН НОВИ САД

pre 4 meseca

Видим пишу многи ЗАМЕНА за Шерифа...каква замена па тај Шериф је толико не битан да на његово место нам не треба нико ако играмо играчки кадар а ако гледамо финансијску пљачку ТЕРЗИЋА ДА ОНДА НАМ ТРЕБА ЗАМЕНА ДА И ДАЉЕ ОВАЈ КРИМИНАЛАЦ НАСТАВИ ПЉАЧКУ ЈЕР УСИРОТИЊИО БИ СЕ ЈАДАН.
Z

Zvezdan je kralj

pre 4 meseca

Zamisli da navijas za klub iz zagorja koji drzi najveci Negativan rekord u Evropi tako sto jedne jedine titule video nije 7-8 punih godina u fudbalu a LS igrao nije preko pune dve Decenije,a jos na sve to decurlija iz Nordsjelanda ga redovno u Evropi oducavaju sa 6 komada i to lagano,pa kud ces vece bruke od toga!
S

Svima iz inata...

pre 4 meseca

PUNA PODRSKA ZA TERZU I UPRAVU OD SVIH PRAVIH ZVEZDASA,IDEMO I DO 8-ME TITULE PO REDU IZ INATA!🏆
J

Jeste

pre 4 meseca

I Hani Muktar će doći + Denis Buanga
Z

Zvezdas005

pre 4 meseca

Mislim da ubuduće neću pratiti Crvenu Zvezdu, bar dok se neke stvari u klubu ne promene. Možda pročitam poneku vest na internetu i to je to.
d

dr.Zvezdan

pre 4 meseca

@Zvezdas005 Odlicno,jos bolje za nas,takvi kao ti nam ne trebaju u opste,idi pa navijaj za klub koji niti jedne titule video nije punih 7 godina a LS igrao nije preko 20 godina,i koga deca iz Danske 6tardiraju redovno cim proviri bilo gde u Evropu,takav klub je idealan za tebe!
J

Jodzer

pre 4 meseca

Gdje je i sta radi Nikola Ignjatijevic?
E

Eseks

pre 4 meseca

Pije kafu sa andjelkovicem!!
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Dzozef Pejntsil napadac reprezentativac Gane bio bi takodje idealno pojacanje za Zvezdu.
S

Svabo

pre 4 meseca

Zakasnili smo malo sa pojacanjima
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Majron Boadu jos jedan napadac za Zvezdu.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Florijan Sotoca napadac jos jedna idealna zamena za Serifa Ndiaja u Zvezdi.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Stefan Ambrozijus jos jedno dobro pojacanje za Zvezdu.
G

Goust

pre 4 meseca

Prvo što slabo ko uopšte zna za ovog dečka, a drugo, priča je potpuno nerealna. Razumem da je oskudica sa domaćim fudbalskim temama ali daj, sjašite malo...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 4 meseca

Gospido komentatori, recite iskreno: Da li je bilo ko od vas ikad čuo za ovog igrača , i da li ga je bilo kad gledao kako igra ????
L

Luja

pre 4 meseca

Dok su Terzić i Mrkela u Zvezdi ništa ne dovoditi. To što oni dovedu je 90% škart i propast. Prvo se rastosiljati ovih naslaganih cepanica.
P

Podrska za Upravu

pre 4 meseca

@Luja Apsolutna i puna podrska za Terzu i upravu u inat svima vama laznim zvezdasima,takozvanim simpatizerima kluba koji dodjete na Marakanu samo kad se igra LS i nikad vise!
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Nikolas Opoku jos jedan defanzivac koji resava Zvezdine muke u odbrani.
J

Jaaaaa

pre 4 meseca

A, da se prvo rešimo viška igrača???

Aleksandar Furtula

pre 4 meseca

Doći će on kada ode rodić🤣
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Ibrahim Sisoko napadac koji moze da bude zamena za Serifa u Zvezdi.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Iddrisu Baba defanzivac doduse pozajmljen Almeriji od strane Majorke i standardan reprezentativac Gane bio bio dobro resenje za Zvezdine probleme u odbrani.
s

stimpy

pre 4 meseca

u planu Kai Vagner al' ce doci Ljubo Nenadic 👏
D

Deca smo ovog grada

pre 4 meseca

Gde si se njega setio 🤣🤣🤣
N

NZI

pre 4 meseca

Još jedan stog sena za ovce, , pa i Šerif je bio kapitalac, i to od 4.000.000,00 evra a sad treba da ga vrate u Tursku za tepsiju užeglih baklava i fišek semenki. A šta će pojačanje najjačem Zvezdinom timu od Barija do danas ??? mislim to kaže Terzić, a njemu se mora verovati , pa kad nas je on još u životu zajebo.
L

Ljube1

pre 4 meseca

sad će to Marin da reši
m

mozda i dodje

pre 4 meseca

Rendzers sigurno nece dati 5 milke za levog beka, mnogo je to para za siromasnu Skotsku

Zvezda ispred svih!

pre 4 meseca

Pocele su sapunice. Price za malu decu. Bla, bla, bla...
M

Miodrag 71

pre 4 meseca

Kakav bre Svabo,pa da vredi igrao bi u Bundes ligi !!!
B

Bane1989Ns

pre 4 meseca

bar Cvajtu
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Alidu Seidu defanzivac eto jos jednog potencijalnog pojacanja za Zvezdu.
G

Gx

pre 4 meseca

Ma nema nista od toga..gluposti ...samo zavaravanja....znamo svi da nama i ne treba prvo bek,ispali iz Evrope..a za titulu mozemo i sa Rodicem....
K

Komentarisi

pre 4 meseca

A sta ce nam ovaj? Koliko se secam Doktor je reko da je ovo najjaci tim posle Barija!? Plus imamo i Falka koji se kalio u tvrdoj Italijanskoj trecoj ligi te se sad vraca jaci nego ikad. Plus se ceka da Serif Nedaje klikne, jer samo sto nije.
м

ма ко може да

pre 4 meseca

одбије српски Бајерн сен Жермен???
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Mikola Saparenko jos jedno pojacanje za Zvezdu dostupan igrac.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Sergej Buleca jos jedan zanimljiv fudbaler koji bi bio idealno pojacanje za Crvenu Zvezdu.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Roman Jaremcuk reprezentativac Ukrajine bio bi odlicno pojacanje za Zvezdu ali Zvezda prvo treba da vidi sa Klub Brizom koji ga je poslao na pozajmicu.
M

Maresca

pre 4 meseca

Zvezda pod hitno treba da dovedi desnog beka hasioku iz st trudena..japanac..decko 90 min ne staje..ne znam.gde su nam.skauti..ove sezone da je igrao za nas u ls druga prica bi bila..nek probaju sad ako nije kasno bar za sledecu sezonu da ga imamo..ubica od igraca...kakvi bre igraci iz americke lige
m

milisav kekez

pre 4 meseca

sta ce njima pojačanjo kad ce ih svi pune u evrpu kao mančester cyty lajpcik i jank bojsi malo imje ovih dvaes milijona sta su letos potrošili ninasta pa ihje partizan razijo u derbe neka svako dobro znaju da ce partizan da bidne šampijon
P

Partymaker

pre 4 meseca

A nama je ovde svima jasno da si ti mnogo nepismen
Д

Драганн

pre 4 meseca

Јел си стварно дебил или се само правиш?
A

Ahahahaha

pre 4 meseca

Bidne hahahahahahahahahahaha aaaaaa hahahahahaha,a ako ne bidne onda kada bidne..aoooo
R

Reč je reč

pre 4 meseca

Ma da.Šuška se da se rodio neverovatan talenat kog će Zvezda hteti dovesti za deceniju-dve.
Д

Докле више...

pre 4 meseca

... те јефтине ботовске демагогије & папреног продавања м*да за бубреге? Продаш и Ераковића и Лековића како би довео Ђигу? Продаш Шиљу, џаба сину поклониш Кахвића како би преплатио црног Шерифа? Кукаш како већ годинама на тржишту нема крштених бекова а у тиму си имао изузетно младе и вансеријске бекове: Вига и Азарова те ћеш (од Барија никад јачу) Звезду да појачаваш беком који је неким чудом промакао аматерским скаутима, како Бундес- лиге тако и комплетне Цвајте. Шта знају сироти скаути: Бајерна, Дортмунда & осталих Салцбурга шта је топ- појачње? На једном беку Вагнер а још кад би Родића заменио неки Моцарт или макар Бах, а може и Штраус (свеједно да л' млађи ил' старији) Мађијиној сречи нигде краја - његови џепови никад пунији. И х*бе се њему што (и поред свих ботова) Маракану није попунило чак ни гостовање актуелног шампионе Европе. Исто тако њему се х*бе што је Звезда платила више од пола милиона казне због вређање Ибрахимовића, х*бе му се и што се златним словима уписао у анале светске трговине (и то не само у спорту) када је продао продао малог Терзића па након тога морао да плати 6оо.ооо ЕВРА пенала... До сутра би могла да се саставља листа његовог бешчашћа ал' ако нам власник печењаре води ЕПС, бивши шофер буде министар војни, дотле је сасвим нормално да лице с потернице води нашу светињу - моју ЗВЕЗДУ.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Luis Advinkula idealan desni bek za Zvezdu.
S

SB

pre 4 meseca

Evo ih ovi opet, resili da bacaju tudje pare,
G

Gostyyy

pre 4 meseca

Kao sto sam rekao kad se pojavila vest, ode ovog nema nista
Y

Yo dorro

pre 4 meseca

Država da uradi nesto! Samo 20miliona ulozenih samo ove godine, malo je to, mora jos.
L

Licimuri

pre 4 meseca

Ali ono kad Partizanovi navijaci nekome pricaju o parama
Š

Škrabotina

pre 4 meseca

Prvo, Azarov je mnogo perspektivniji prospekt. Šahtjor će na njemu uzeti 10 milki ako ne i 20. Drugo, ovo Terzino zaljubljivanje u nerealne mete svakog transfer period je smejurija. Lik ima 26 godina, procenjen je na 6.5 miliona i povrh svega je Nemac koji igra u Americi. Zašto bi jedan takav tip izabrao Zvezdu iznad Rejndžersa ili neke ekipe iz liga petice? Odgovor: nebi. Ima dobrih levih bekova. Ajmo malo taj famozni Marinov skauting.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Prospekt? Znaš li ti šta je prospekt? To ti je obično neka odštampana knjižica ili novina sa proizvidima i ponudama nekih firmi i prodavnica,tako da igrač ne može da bude prospekt.
P

Popsi

pre 4 meseca

Opet te patke. Neću ni da čitam tekst.
C

Czz

pre 4 meseca

Evo opet krece onih mucnih mjesec dana nagadjanja i praznih prica. Na kraju stizu neki polovnjaci i gardisti. Bice super ako osvojimo titulu ove godine. Kako smo od prijateljske sa Fiorentinom do danas (4 mjeseca) od osvajanja mozda i drugog mjesta u ligi sampiona (navijacki optimizam), od prva 4 kola i gol razlikom 20:0 dosli do ovog kanala, najgore ekipe u ligi sampiona, izgubljen derbi i drugi na tabeli ? I nista i ovo ne bi bilo strasno da nam tim nije krsina. E sad ide komedija sa prelaznim rokom i Terza pred ekrane svakodnevno do skrivanja u rupu po par mjeseci kad se “pojacanja razlete”
G

GALE1987

pre 4 meseca

E svaka cast bravo.mozda najbolji komentar ove godine!
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Jeste lud je da dođe da igra na njivama Subotice, Ivanjice, Surdulice, Niša, Kruševca, Kragujevca, Čukarice ako već ima ponude iz bilo koje lige zapadne Evrope.
h

halo

pre 4 meseca

Ma ko bi pogodio, deseti prelazni rok zaredom nameračimo se na neku ultra mega giga bombu, mediji nalože kao da je na korak od potpisa, samo što nije, evo svaki dan, i onda se "niotkuda" pojavi Rendžers, Zenit, Kremoneze, Ajntraht, Olimpijakos, Arapi, Kinezi, daju ponudu "koja se ne odbija", ode naša bomba tamo, a nama kao rezerva ostanu bogati izbori Van La Para, Kulibalija, Dionija, Šerifa, Spiridonovića, Mijailovića i mnogih mnogih drugih :))))))))
b

bida

pre 4 meseca

grajkula pomesaosi klub kkp se sam finansira i samo 2 milke vas vodja daje i u pfc a vama 20 u basketu i 50 u fudbal adate nepitam koliko vam je dao za 10 godinaaaaa i sinoc se culo vpdr a kadace nekada nekada na severu dase cuje xaxaxa
G

Grajkula

pre 4 meseca

Lepi, pa ti lupas kao otvoren prozor.
I

Istinsky

pre 4 meseca

A može Zvezda i za pet puta manje para da nađe barem dvojicu jednako dobrih igrača u BiH ligi pa da se usreće i Zvezda i neki novi Musemić ili Halilović. Ili je fudbal svu svoju romantiku sveo isključivo na pranje para što je beskrajno, ali beskrajno tužno...
Č

Čarapan

pre 4 meseca

I onda će nadčevečanskim naporima i ličnim Terzinim angažovanjem u minut do dvanaest da ga dovedu....
E

ET-1

pre 4 meseca

Taj neće doći u Crvenu Zvezdu što posto, bezveze se samo piše o tome.
J

JAMES BOND 007

pre 4 meseca

Pa zar ovi i dalje imaju smelosti da traze pojacanja posle svih brukanja od pocetka sezone? Pa dokle ce vise ici ta vasa pohlepa, bahatost i potreba da trazite vecito neka pojacanja?! Da je pravde trebala bi vas zadesiti sudbina Glazgova ali avaj. dok je duh koji lebdi tu negde, taj svrsen cin necemo gledati...
D

Daj faul

pre 4 meseca

Kakvu li ste vi sudbinu zalsuzili kada vam drzava placa licence, Savez pozajmljuje pare, a vi placate obestecenje za igraca 1.300.000… sram vas bilo
l

lol12

pre 4 meseca

Što ne objavite pricu o vanfudbalskim aktivnostima Rodica sa porodicom Terzic? I usput ne uradite paralelu s tim sto nema za konkurenciju krstenog levog beka od kad je on dosao u klub (6-7 godina vec) i ono sve sto je uradio u derbiju ,,kao slucajno" .
@

@

pre 4 meseca

Vi ste u derbiju bili toliko nemocni, da je to cak bilo smesno gledati. Prvi put sam gledao derbi i jednostavno sam osecao da nam ne mozete nista. Mislite da raspali Katai moze nesto da uradi😁😁😁, a korejanca pojelo ono nase dete. Vi samo u vasim glavama mislite da imate dobar tim a u stvari ste ove godine bili najlosiji u LS a i u derbiju smo vas malo oducili od fudbala. Znas i sam kakva je orica bila pre derbija 4:0 5:0 bravo buki , usudio se javno da kaze , kad ono busan k...
M

Manoylo

pre 4 meseca

Pravopis vam nije jača strana. Reči koje se završavaju na ski se liši malim slovom. Dakle nije Sizifovski nego sizifovski.
Z

ZZ Crew

pre 4 meseca

I Manojlo se pise sa j
A

Ab

pre 4 meseca

Imali smo LŠ, pa smo doveli Đigu, Šerifa i ostale karikature od fudbalera... Šta očekujete sada na zimu?? Kakva naša pojačanja i p... materine...
T

Trike

pre 4 meseca

PA dal smo mi ludi taj nemac da je dobar igrao bi i bundes ligu ne bi dosao u nasu BETON LIGU ali tu je MARKO MARIN specijalista za dovodjenje ZNJ igrace.
S

Somborac

pre 4 meseca

Ne znam kakav je levi bek cukarickog Nemanja Tosic na transfermarktu pise da je najvredniji levi bek u superligi i da vredi 2,7 miliona ako je toliko dobar mogao bi terza njega da uzme,samo ako decko stvarno ima kvalitet i ako bi se uklopio.
P

Pera genije

pre 4 meseca

Nema od ovoga ništa? Prvo mnogo se piše o njemu, drugo čovek ima samo 26 godina znači u najboljim godinama i treće i najbitnije ako ima interesovanja od klubova sa zapada naše šanse su u promilima. Slično je već bilo da Desersom, i još nekim igračima. Kad je Terzić ozbiljan u kupovini on to uradi kao letos sa Hvangom i Endjajem. Danas se pojavila vest sutra potpisali. Ovo kad se ovoliko trubi u javnosti je obična patka.
N

NN3

pre 4 meseca

Znači nema ništa od ovog. Uprava je sposobna da dovede samo poluproizvode koje neće niko ili momke koji su nezadovoljni u klubu pa im Zvezda bude jedina opcija da pobegnu, kao u slučaju Hvanga.
D

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

Iskreno, svaki prelazni rok mi se sve više i više gadi. Koliko trebaš da budeš slep pa da ne vidiš da ne znamo da dovodimo igrače. Na svakih 10 promašaja, 1 igrač se ubode. Pusti me onoga 6 titula u nizu, 7 godina Evrope itd itd itdddddd. Svaka čast na tome, mnogo mi je drago zbog toga ali ZVEZDA NE NAPREDUJE, to se iz aviona vidi. Baš posle tih 7 godina Evrope, sada smo trebali da budemo nivoa Kopenhagena, Briža, itd itd. Očajan skauting, plus ono što dovodimo igrače na preporuke raznih menadžera. Previše promašenih igrača, previše previše bačenih para. Nismo iskoristili ovih 7 godina Evrope da se podignemo i kao klub, i igračkim kvalitetom. Mnogo mi je muka zbog toga, ali ajde, volim Zvezdu pa je i redovno gledam svaku utakmicu u BG.
M

Mladic

pre 4 meseca

Došlo vreme da i nama uvaljuju koske. Znaš vrlo dobro kakve smo mi panjeve prodavali po evropi i svetu.
V

Violinski kljuc

pre 4 meseca

Vagner,Betoven,Mocart....
R

Rrealno

pre 4 meseca

Ovaj ako bi zaista dosao u nasu ligu stvarno nije normalan i samo zbog toga ga ne bi trebalo dovesti.
B

Bida

pre 4 meseca

Staje to za njih imaju vodju koliko god treba para tuje
G

Grajkula

pre 4 meseca

A, ne, ne.. Sipa se u KK Partizan, opozicioni klub, a ne cek.. kako opozicioni a 20 mil e budzet..
D

Dekia

pre 4 meseca

Navijaci imaju se necim zabaviti dok se zemlja izdaje i rasprodaje. Kk patlidzan je deo tog istog projekta.
.

.....

pre 4 meseca

Znači Rodić je prva opcija do četrdeset i neke.
O

Object

pre 4 meseca

Imate Tosica iz Cukarickog i Kavcica iz Slovenije!
V

Visente Del Boske

pre 4 meseca

Pojedini mediji su pisali da je prosle nedelje bio na razgovoru u bg da je sve utanaceno i da potpisuje pocetkom meseca e sad videcemo.
n

nic

pre 4 meseca

o neeeeeeeeee,opet sapunica....
e

exe

pre 4 meseca

koliko lazete, znate da spominjanje zvezde vam donosi klikove pa vrtite pricu
S

Scouting

pre 4 meseca

Koja muka vise oko Zvezdinih nazovi "pojacanja", ogadili su prelazni rok sa predhodnim, gde nista nije ispalo kako treba. Bolno je gledati sve ove zavrzlame, kad na kraju od 10 pojacanja 9 ispadnu flops.
Z

Zagorac

pre 4 meseca

Ime mu se izgovara Kaj, a ne Kai.
0

09

pre 4 meseca

Cela evropa bruji o saplitanju partizana, pajola šćeo da povrjedi pantera namjerno a ni ne sportski nije dobijo
D

Drvo

pre 4 meseca

Zašto uopšte izađe u javnost za koga smo zainteresovani pre nego potpiše? To je amaterski.
H

Heavy metal

pre 4 meseca

Zato što nam ne taj način, verovatno, bacaju kosku, a ovamo jure nekog desetog levaka.
G

Grajkula

pre 4 meseca

Ljudi, ko ima motiva da igra u Ivanjici, Surdulici, Nisu, Pazaru... Tereni nepostojeci, razvaljeni stadioni(sem Pazara), infrastruktura nula. Plate kasne, publike nema. Znaci eventualnog stranca zanima lova i evropska takmicenja, ali i tu su nam mogucnosti male. Zato su i preplaceni...
d

dale23

pre 4 meseca

Upravo tako. Jedno je bila stara SFRJot liga, konkurentna, jaka. A ovo?! Ko ce da ti dodje da igra Ligu, kojoj se zna zavrsetak 10 godina unazad?! Infrastruktura nula. 90 posto klubova igra bunker na oranicama.
K

Kakav Glazgov...

pre 4 meseca

Zašto sizifovski? Ko sa PSŽ-om da se borimo oko potpisa... Kad smo mogli Hvanga za 5 milki, Vagner je mačji kašalj. Kakav Glazgov...
N

Nestvarno

pre 4 meseca

Druže,nemac je to.Misliš da bi Zvezda dala više keša nego Glazgov i Marsej?!Misliš da bi on pre došao u Srbiju nego u Francusku, Škotsku?!Daj ne zavaravaj se nego se upitaj da si na njegovom mestu gde bi pre nastavio karijeru?
к

курии

pre 4 meseca

Овај ће нам доћи као Десерс