PREDLOZZI I TIPOVANJA (ČETVRTAK): Verujte u Portugalce, bežite od Ajaksa

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.02.24. | 11:11

Pročitajte nekoliko predloga za 22.februar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti


Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Sporting - Young Boys
ID: 7892325

Zvezdin dželat iz Lige šampiona nije mogao da parira Sportingu iz Lisabona u prvom meču. Portugalski klub je praktično završpio posao, ali će pokušati da nabilduje samopouzdanje uoči nastavka šampionske trke. Očekujem siguran trijumf Sportinga. Čak i ubedljivo vođstvo u prvom poluvremenu.



Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.78)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:45
Qarabag - Braga
ID: 7892266

Šampion Azerbejdžana je napravio prvorazrednu senzaciju u prvom meču, kada je u Kameleonu slavio sa ubedljivih 4:2. Međutim, teško je poverovati da će se Braga predati bez borbe. Iako je iza portugalskog tima dug put, jasno je da imaju kvalitet više u odnosu na rivala. Možda neće proći, ali Braga ima potencijal da slavi na večerašnjem meču. Fiks je izuzetno dobar.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJE | 21:00
Ferencvaros - Olympiakos
ID: 7892278

Olimpijakos je dobio prvi meč, minimalnim rezultatom. Svašta možemo da očekujemo u Budimpešti, posebno što Dejan Stanković zna da igra ovakve mečeve. Imaće Fradi veliku podršku navijača, ali mi očekujemo taktički vrlo zahtevan meć. I najviše dva gola.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.95)
Vredi probati
LIGA KONFERENCIJE | 18:45
Ludogorets - Servette
ID: 7892327

Uspela je ekipa iz Razgrada da u Švajcarskoj izbori pozitivan rezultat. Ovo je za najbolji bugarski tim apsolutni zicer. Posebno, što Ludogorec u Evropi mnogo bolje igra kao domaćin. Servet je već napravio uspeh.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Torino - Lazio
ID: 7891589

Torino poslednjih meseci ne gubi baš lako, što posebno važi za utakmice koje igra kod kuće, tako da se ne usuđujemo da vam preporučimo dvojku. Možda ne bi bilo loše da pokušate sa kombinacijom X2&3+ ili sa pogocima na obe strane.



Oba tima daju gol

Tip: gg (2.2)
Vredi probati
LIGA KONFERENCIJE | 18:45
Dinamo Zagreb - Betis
ID: 7892314

Dinamo je napravio iznenađenje u prvom meču i slavio minimalnim rezultatom u Sevilji. Ipak, Betis je kontrolisao taj meč, i promapio mnogo šansi. Iako je Modri imati podršku punog Maksimkira, dok Pelegrino kuburi sa povredama, Betisu bi mogli da se vrati promašaji iz Sevilje. Zato pokušajte dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Za izbegavanje
LIGA KONFERENCIJE | 18:45
Bodo - Ajax
ID: 7892309

Jeste Ajaks uspeo da dođe do remija u prvom meču u nadoknadi, ali je u vrlo delikatnoj situaciji. Igraće se na veštačkoj travi gde Bode blista, po veoma hladnom vremenu. Razlika u kvalitetu će se smanjiti. Zato pazite šta radite.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.8)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara