Luka Adžić (Čukarički) i Srđan Mijailović (Crvena zvezda)
Luka Adžić (Čukarički) i Srđan Mijailović (Crvena zvezda)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Zvezda uzima “duplu krunu”

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.05.23. | 11:41

Pročitajte nekoliko predloga za 25. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
SRBIJA - KUP | 21:00
Crvena Zvezda - Cukaricki
ID: 7277260

Na Banovom brdu mogu da budu zadovoljni sezonom, koja bi mogla da bude još uspešnija ukoliko bi Čukarički uspeo da se u poslednjem prvenstvenom kolu domogne druge pozicije, za šta mu je potrebna i doza sreće. Što se ovog finala Kupa tiče, Crvena zvezda je apsolutni favorit.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Man.Utd. - Chelsea
ID: 7277163

Pobeda u derbiju, a duel sa Čelsijem to jeste bez obzira na to kako stoji ekipa iz Londona osigurala bi Mančester Junajtedu plasman u Ligu šampiona. Gosti su potpuno demoralisani, u prethodnih sedam kola osvojili su svega četiri boda, tako da u keca ni najmanje ne sumnjamo.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
CRNA GORA 1 | 18:00
Jezero - Decic
ID: 7280616

U senci borbe za titulu između Budućnosti i Sutjeske, koji u ovo poslednje kolo ulaze sa istim brojem bodova vode se dueli za izbegavanje plej-auta (Rudar je jedan od učesnika, dok je Iskra ispala). Zbog pomenutog motiva očekujemo pobedu domaćih, kojima je neophodna i sreća.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.47)
Vredi probati
BUGARSKA 1 - PLAY OUT | 19:15
Beroe - Spartak Varna
ID: 7278934

U pitanju je utakmica grupe koja se bori za opstanak, a domaći su trenutno drugi na tabeli, sa dva boda manje od Boteva, od kojeg su izgubili pre nekoliko dana. Spartak je vezao remi i pobedu, međutim, i dalje je na dnu. Odigrajte keca, dok je golove bolje ostaviti po strani.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Vredi probati
TURSKA - KUP | 19:30
Ankaragucu - Basaksehir
ID: 7280000

Za razliku od Bašakšehira, koji se sasvim okrenuo ka Kupu Ankaragudžu razmišlja i o prvenstvu, u kojem se bori za opstanak. Pobeda bi mu pružila moralnu injekciju, ali sumnjamo da može da se izbori sa pritiskom, pa bi gosti mogli da dobiju i ovaj revanš (imaju prednost od 1:0).


Konačan ishod

Tip: 2 (2.9)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 19:30
Mallorca - Valencia
ID: 7277191

Majorka ima četiri boda više, ali je njen protivnik u poslednjih nekoliko kola “dodao gas” i vezao dve pobede (od kojih je jedna bila protiv Real Madrida) i remi. Kako Valensija matematički još nije osigurala opstanak, usudićemo se da joj poklonimo poverenje, tu je i 0-2.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:30
Osasuna - Ath.Bilbao
ID: 7277190

Bilbao još može da ostane bez mesta koje vodi u Evropu, a Osasuna je jedan od klubova koji mogu da ga prestignu. Domaći imaju tri boda manje, a kako je njihov januarski prvenstveni duel završen bez golova mogu tome da se nadaju. Ipak, mi nešto više poverenja imamo u goste.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Za izbegavanje
ŠVEDSKA 1 | 19:00
Degerfors - Hammarby TFF
ID: 7277089

Hamarbi, klub koji je jednim delom u vlasništvu čuvenog Zlatana Ibrahimovića, prošlo prvenstvo okončao je na trećoj poziciji, dok je njegov rival “za dlaku” izbegao doigravanje za opstanak. Međutim, u ovom šampionatu startovali su slično, stoga je najbolje da ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara