©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Danas na meniju - fenjeraši

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.02.24. | 10:55

Pročitajte nekoliko predloga za 25. februar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 14:30
Wolverhampton - Sheffield Utd
ID: 7899467

Vulvsi su u prethodna tri kola ostvarili dve pobede i to nad Čelsijem i Totenhemom, te u dobrom raspoloženju dočekuju fenjeraša koji je u prethodnih mesec dana jedine bodove osvojio u direktnom duelu sa konkurentom u borbi za opstanak - Lutonom. Prednost je na strani domaćina koji bi pobedom napravio iskorak u gornju polovinu tabele, a stil igre oba tima nagoveštava uzbuđenja i makar dva gola.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Za izbegavanje
NEMAČKA 1 | 17:30
Dortmund - Hoffenheim
ID: 7899409

Borusija Dortmund susret protiv Hofenhajma dočekuje posle važnog i zahtevnog gostovanja PSV-u, te treba biti oprezan pri izboru jedinice. Činjenica je da su milioneri danas sa pravom veliki favoriti, ali istovremeno ne treba smetnuti sa uma da su u prethodna tri prvenstvena izazova dva puta prosipali bodove, remijima sa Volfzburgom i Hajdenhajmom.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 15:00
Nice - Clermont
ID: 7899422

Nica je u rezultatskoj krizi i na prethodnih pet utakmica u prvenstvu je upisala samo jedan trijumf, dok je u prošla tri kola osvojila tek bod. Ipak, ukoliko postoji rival idealan za podizanje samopouzdanja, onda je to Klermon. Fenjeraš je u oprethodna tri i pomeseca ostvario samo jednu pobedu u prvenstvu i teško je očekivati da će uspeti da pruži ozbiljniji otpor danas.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 17:00
Istanbulspor - Besiktas
ID: 7899571

Fenjeraši su danas na meniju, pa osim poraza Šefilda i Klermona očekujemo da i Istanbul ostane praznih šaka. Poslednjem timu turskog šampionata u goste dolazi Bešiktaš koji je ove sezone umeo da prospe već viđene bodove, ali ukoliko želi da ostane u trci za treće mesto sa Trabzonom ovakve utakmice mora da pobeđuje.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Vredi probati
ENGLESKA - LIGA KUP | 16:00
Chelsea - Liverpool
ID: 7899754

U kup takmičenjima je uvek sve moguće, a posebno je teško predvideti rasplet u finalu, međutim Čelsi je ove sezone tim koji ne uliva poverenje te blagu prednost dajemo Liverpulu. Problem za Redse predstavlja sužena rotacija usled kadrovskih problema, ali je Klopov tim pokazao u prethodnim utakmicama da je moćan i bez asova poput Salaha, Aleksander Arnolda ili Alisona.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Vredi probati
DANSKA 1 | 16:00
Odense - Brondby
ID: 7899847

Posle niza utakmica bez pobede, gosti u vezali dva slavlja i tako vratili samopouzdanje pred važne utakmice u trci sa Kopenhagenom i Midtjilandom. Novi težak zadatak očekuje ih protiv Odensea, ali je kvalitet definitivno na njihovoj strani, te kvota na dvojku deluje kao primamljiva opcija.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Fiksevi dana
GRČKA 1 | 19:00
Panathinaikos - Kifisias
ID: 7899690

Panatinaikos je na remi u prvenstvu protiv Lamije dopisao eliminaciju u polufinalu Kupa Grčke od PAOK-a, te nema pravo na novu grešku. Srećom po atinski klub gost je poslednjeplasirani tim šampionata, pa je za očekivati da prilično rutinski stignu do celog plena.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.68)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 16:15
Betis - Ath.Bilbao
ID: 7899425

Momentum pred današnju utakmicu je na strani gostiju koji su u uzbudljivom susretu u prethodnom kolu savladali Đironu, dok je Betis istovremeno pretrpeo bolan udarac od Dinama iz Zagreba. Osim trenutne situacije u klubovima i forme, motiv za dvojku može da bude i najveća kvota na svetu na pobedu Bilbaa, a koju možete naći na Mozzartbet sajtu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)

tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara