PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Fiksevi su Siti i Haifa, zaobiđite Stamford Bridž

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.12.23. | 13:01

Pročitajte nekoliko predloga za 27. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:15
Everton - Man.City
ID: 7765204

Evropskoj kruni dodao je svetsku, pa se posle desetak dana ‘odsustva’ iz Premijer lige Mančester Siti još motivisaniji vraća obavezama u prvenstvu. Krajem novembra Građani su bili u krizi, ali su se tokom decembra vratili na pobednički kolosek. Dobili su četiri od poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima, te bi seriju dobrih rezultata trebalo da nastave na Gudisonu protiv Evertona kojeg su savladali na 11 od poslednjih 12 međusobnih susreta u svim takmičenjima.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 20:30
Brentford - Wolverhampton
ID: 7765190


Brentford je u slobodnom padu, izgubio je pet od poslednjih šest mečeva u Premijer ligi, dok se Vulverhemptom podigao u decembru, poražen je na samo jednoj od poslednje četiri utakmice, a solidnu formu krunisao je pobedom nad Čelsijem u prethodnom kolu, te sa velikom dozom samopouzdanja kreće na gostovanje timu protiv kojeg na jedina dva gostovanja u Premijer ligi nije poražen.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&2+ (2.2)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 20:45
Anderlecht - Cercle Brugge
ID: 7765220

Od poslednjih deset utakmica Anderleht je trijumfovao na sedam, dok je tri puta odigrao nerešeno. Velikan sa Konstant Van Den Štoka veliki derbi dočekuje bez poraza u prethodna dva meseca, a u derbiju protiv Briža morao da bi trijumfuje kako mu Sen Žiloaz ne bi još više pobegao. Ekipa Brajana Rimera daje dosta golova u poslednje vreme pa se u Briselu očekuje efikasan meč.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&3+ (2.45)
Za izbegavanje
ENGLESKA 1 | 20:30
Chelsea - Crystal Palace
ID: 7765195

Prilično je jasno zašto ove sezone Plavce treba obilaziti u velikom luku prilikom sastavljanja tiketa. Malo šta može precizno da se pretpostavi za ekipu Maurisija Poketina, koja ima potencijal svakog da dobije, ali i pregršt mana da od svakoga izgubi. Palas će na Bridžu standardno napasti bod, ali ako se Čelsi otvori... Zato, bolje ovaj meč ispratiti kraj TV ekrana iz razonode, ali ga izbeći na tiketima.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Unicaja - Barcelona
ID: 7766693

Igra Unikaha odlično, u dobrom je ritmu, ali je ipak razlika u kvalitetu ovih timova značajna. Pritom, Barselona je ubeležila nekoliko iznenađujuće slabih rezultat u proteklih par sedmica i posle trijumfa u Kaunasu nad Žalgirisom mora da nastavi da podiže obrtaje i ne sme sebi da dozvoli novi poraz u ACB ligi. Zato se čini da će Unikaha teško odbraniti domaći teren protiv Nikolasa Laprovitiole, Nikole Kalinića, Vilija Ernangomeza, Jana Veselog, Džabarija Parkera i drugova...


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Vredi probati
ŠKOTSKA 1 | 21:00
Hibernian - Hearts
ID: 7765217

Na tabeli ih deli pet bodova, ali u prethodna dva okršaja ovih timova nije bilo pobednika, ali čini se da je Harts kadar da savlada Hibernijan na strani. U boljem je ritmu jer je vezao dva trijumfa, a posebno je bitna pobeda nad Seltikom. Osokljeni tim rezultatom, fudbaleri Hartsa su porazili i Sent Miren, pa je jasno da u sjajnom raspoloženju gostuju na Ister Roudu i da zato vredi pokušati da sa dvojkom na tiketima, jer bi moglo ozbiljno da se isplati.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.55)
Fiksevi dana
IZRAEL 1 | 19:00
Maccabi Haifa - Maccabi Bnei Raina
ID: 7765102

Domaćin je vezao četiri pobede i želi dodatno da se približi vodećem imenjaku iz Tel Aviva. Gosti imaju samo jedan poraz, izuzetno su čvrsti i neće olako prodati svoju kožu. Ipak, aktuelni šampion je došao do prave forme, želi na pravi način da zatvori godinu pred svojim navijačima, pa smo prilično uvereni u keca na vom meču.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)

tagovi

predlozzi i tipovanjaklađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara