Trener Rome Žoze Murinjo
Trener Rome Žoze Murinjo

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Specijalni je specijalista za finala

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.05.22. | 11:03

Pročitajte nekoliko predloga za 25. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NORVEŠKA 1 | 18:00
Bodo - Stromsgodset
ID: 6419328

Gosti su loše ušli u prvenstvo, ali od početka maja njihovi navijači imaju mnogo razloga za zadovoljstvo. Ipak, to nije dovoljno da bismo vam predložili dvojku jer je Bode/Glimt dvostruki uzastopni prvak, a u prošlom kolu konačno je pokazao snagu. Tipujte na keca ili 1+I&1+II.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
NORVEŠKA 1 | 18:00
Viking - Ham Kam
ID: 6419340

 

Mada je Ham-Kam minulih sedmica bio veoma sklon nerešenim rezultatima, u Stavangeru bi sve osim keca bilo iznenađenje pošto domaćin deluje prilično sigurno. Na njihovim okršajima, koje obično dobijaju Vikinzi uglavnom pada dosta pogodaka, stoga probajte i kombinaciju 1&GG.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.38)
Fiksevi dana
NORVEŠKA 1 | 18:00
Aalesund - Jerv
ID: 6419351

Domaći su u poslednjih mesec dana zabeležili neke slabije rezultate, no, porazi od Lilestrema i Moldea teško mogu da se smatraju kiksevima. Jerv je u prethodna četiri kola osvojio samo jedan bod, istina, raspucao se u Kupu, ali mu je protivnik bio četvrtoligaš. Kec je siguran.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
KIPAR - KUP | 18:00
Omonia - Ethnikos Achnas
ID: 6421799

Etnikos je ispao iz najjače lige Kipra i osvajanje Kupa delimično bi ublažilo traumu njegovih navijača, međutim, šanse da se to dogodi zaista nisu velike pošto je Omonija u poslednja dva meseca u odličnoj formi. No, sumnjamo u goleadu jer su njihovi okršaji uvek vrlo tvrdi.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Vredi probati
LIGA KONFERENCIJA | 21:00
Roma - Feyenoord
ID: 6419826

Žoze Murinjo je prvi trener koji je stigao do same završnice svih UEFA takmičenja sa četiri različita kluba, a ekipe koje je vodio Specijalni sva prethodna finala rešile su u svoju korist. Čini nam se da je već to dovoljno da poverenje poklonite Romi, mada je i GG3+ izgledno.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Vredi probati
NORVEŠKA 1 | 20:00
Lillestrom - Valerenga
ID: 6419315

Volerenga je prošle sezone bila jedan od najsigurnijih domaćina, ali partije na strani nisu joj bile tako dobre. Slična situacija ponavlja se i u ovom prvenstvu, a kako Lilestrem igra odlično kec nema alternativu, a kvota na njega je veoma primamljiva. I ovde očekujemo 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Vredi probati
RUSIJA 1 - PLAY OUT | 16:30
Orenburg - Ufa
ID: 6420004

Ufa je u poslednja četiri prvenstvena kola zabeležila dva remija i dve pobede, ali joj to nije bilo dovoljno da izbegne doigravanje za opstanak. S druge strane, Orenburg je u finišu malo popustio, zbog čega mu je „za dlaku“ izmakla direktna promocija. Rizikujte sa dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.55)
Za izbegavanje
U A E 1 | 16:15
Al Dhafra - Al Urooba
ID: 6419988

 

Preskočite ovu utakmicu poslednjeg kola šampionata Ujedinjenih Arapskih Emirata. Naime, domaći imaju tri boda više nego protivnik koji se nalazi u zoni ispadanja, međutim, njihov prethodni okršaj, odigran početkom januara, završen je rezultatom 1:1. Dakle, sve je realno.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara