Amal Pelegrino (Bode-Glimt)
Amal Pelegrino (Bode-Glimt)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Šuterski trening za Bode/Glimt

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.07.22. | 10:38

Pročitajte nekoliko predloga za 6. jul…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

 

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 16:00
Tobol Kostanay - Ferencvaros
ID: 6490305

 

Tobol nije imao sreće na žrebu, ali odlična forma, posebno na domaćem terenu daje za pravo srpsko-makedonskoj koloniji iz Kostanaja da se nada da može makar do jednog pogotka u današnjem odmeravanju sa objektivno snažnijim Mađarima. Dvojka ima prevagu, ali vi odaberite GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.7)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 18:00
Bodo - Ki Klaksvik
ID: 6490280

 

KI nema pravog konkurenta na Farskim Ostrvima, ali Bode je iz druge priče tokom koje je “uzimao meru” i jednoj Romi. Istina, Norvežani igraju slabije nego prethodne sezone, u subotu su izgubili od Oda, ali i tako nesavršeni trebalo bi da napune mrežu “ribarima”. Kombinujte.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.48)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 18:00
Helsinki - Rigas
ID: 6490295

I jedni i drugi su u krizi u domaćim šampionatima i probaće da iskoriste ovaj dvomeč za izvlačenje iz “kanala”. Letonci nemaju Helsinkijevu reputaciju, međutim, prošlog leta žestoko su namučili Gent, a pretprošlog Partizan, pa nam deluje da je GG možda bolja opcija nego kec.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.83)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:15
Maribor - Sh.Soligorsk
ID: 6490327

Šahtjor je u beloruskim okvirima preuzeo primat od BATE-a, ali ne toliko zbog sopstvenih kvaliteta, koliko zbog “zone sumraka” koja je zahvatila klub iz Borisova. Maribor nije blistao na pripremama, ali trebalo bi da stekne prednost pred revanš, dok je golove bolje preskočiti.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Vredi probati
NORVEŠKA 1 | 19:00
Molde - Jerv
ID: 6490017

Žderavcima iz Grimstada ovo je prva sezona u norveškoj eliti, pa ne iznenađuje to što su trenutno u dnu tabele. Molde je na njenom suprotnom kraju, u odličnoj je formi i kec nema alternativu. Očekujemo i puno pogodaka, zato tipujte na kombinaciju ili duplu pobedu domaćih.


Dupla pobeda

Tip: 1-1 (2.05)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:30
Dudelange - Tirana
ID: 6490333

Za razliku od Tirane, koja iza sebe ima tri kontrolne utakmice sa polovičnim učinkom (ali išao je nizbrdo - od pobede, preko remija, do poraza) Didelanž je u jeku priprema i njegovim igračima su “teške” noge. To nam je dovoljno da vam umesto keca predložimo kombinaciju 1X&0-2.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&0-2 (2.15)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
Zrinjski - Sheriff Tiraspol
ID: 6490299

 

Šerif je prošle sezone bio jedno od najprijatnijih iznenađenja u Ligi šampiona i ne sumnjamo da mu je to dodatno otvorilo apetite. Zrinjski je dobro igrao na pripremama, ali rivali koje je imao nikako ne mogu da se mere sa ovim. Sumnjamo u goleadu i očekujemo pobedu gostiju.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Za izbegavanje
FINSKA 2 | 17:30
E.I.F. - Gnistan
ID: 6489980

Domaći imaju dva boda više nego rival i bez poraza su još od Kup gostovanja prvoligašu KuPS-u krajem maja. Međutim, u tom periodu bili su skloni nerešenim ishodima, zbog čega je bolje da preskočite ovaj par iako je Gnistan u padu forme (četiri kola bez pobede, uz jedan remi).


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara