Gelor Kanga (Crvena zvezda) i Bibars Natho (Partizan)
Gelor Kanga (Crvena zvezda) i Bibars Natho (Partizan)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): “Večiti” pod jelku stavljaju GG

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.12.23. | 11:35

Pročitajte nekoliko predloga za 20. decembar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 21:00
Liverpool - West Ham
ID: 7753607


Liverpul je u nedelju odigrao nerešeno sa Mančester Junajtedom (0:0), pa je lidersku poziciju u prvenstvu prepustio Arsenalu. Gradski rival Tobdžija mogao bi da plati ceh u ovom takmičenju, iako pruža dobre partije. Tradicija je značajno na strani Crvenih (80-38-29), a i mi smo.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Leverkusen - Bochum
ID: 7753569


Bohum je pretrpeo samo jedan poraz u prethodnih sedam kola i tako odmakao najugroženijima, pa vrlo rasterećeno odlazi na BajArenu. No, vodeći Leverkuzen želi da pobedom kruniše blistavu polusezonu i efikasan kec se podrazumeva. Mi biramo ishod, a vi razmotrite i kombinaciju.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.2)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Wolfsburg - Bayern
ID: 7753540


Bajernu se povremeno dešavaju “pomračenja” poput onog u Frankfurtu (5:1 za Ajntraht), ali Volfzburg je iz nekog razloga oduvek bio jedan od najdražih protivnika Bavaraca. Ko sumnja u dvojku neka potraži GG (mi nismo među takvima), u suprotnom tipujte na goste, pa i kombinujte.


 



Konačan ishod

Tip: 2 (1.37)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 18:00
Partizan - Crvena Zvezda
ID: 7753046


Kako se brzo, u nekoliko sedmica promenila situacija na tabeli. Dva poraza i remi doveli su donedavno neprikosnoveni Partizan da pred “večiti derbi” gleda u leđa rivalu. Zvezda je uspela da se oporavi od evropskih neuspeha, ali bolje je da ishod ostavite po strani i gađate GG.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.63)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 19:00
Barcelona - Almeria
ID: 7753578


Neko će reći da je rano za zaključke, ali utisak je da Almeriji nema spasa jer je osvojila svega pet bodova. Opet, ekipe koja su saterane u ćošak nemaju šta da izgube, a Barselona nije baš u formi koja se očekuje od šampiona, pa mada je kec izvestan kombinujte ga sa 0-3.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&0-3 (2.62)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 21:00
Montpellier - Olympique Marseille
ID: 7753626


U takozvanom post-COVID periodu Monpelje i Marselj odigrali su šest mečeva i MHSC je u svega dva navrata uspeo da otkine bod nekadašnjem prvaku Evrope. Pritom, Olimpik je u seriji prvenstvenih pobeda, dok je njegov rival u nezavidnoj formi, i dvojka je realna, a GG moguće.


 



Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Vredi probati
TURSKA 1 | 18:00
Galatasaray - Karagumruk
ID: 7752985


Galatasaraj nije uspeo da se domogne osmine finala Lige šampiona i sva je prilika da će ceh za frustraciju Lavova da plati izrazito domaćinski nastrojeni Karagumruk, na čijoj klupi debituje Šota Arveladze. Keca bi moglo da isprati puno golova, ali mi bismo razmislili o DP 1-1.



Dupla pobeda

Tip: 1-1 (2.25)
Za izbegavanje
RUMUNIJA 1 | 16:30
UTA Arad - CS Universitatea
ID: 7752968


Rivali posle ove utakmice odlaze na jednomesečnu prvenstvenu pauzu, a ni domaćin, ni njegov rival ne mogu da budu zadovoljni poslednjim rezultatima. Studenti su, istina, u vrhu tabele ali su tokom decembra imali izvesnih problema sa formom, pa je izbegavanje naša preporuka.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara