Viktor Osimen (Napoli) i Đerard Deulofeu (Udineze)
Viktor Osimen (Napoli) i Đerard Deulofeu (Udineze)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Nova erupcija podno Vezuva

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.11.22. | 11:03

Pročitajte nekoliko predloga za 12. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 20:45
Wolverhampton - Arsenal
ID: 6806405

 

Arsenal u poslednje kolo pred pauzu ulazi sa skoro maksimalnim učinkom, a jedini mečevi koje momci Mikela Artete nisu dobili bila su gostovanja Mančester Junajtedu (poraz) i Sautemptonu (remi). Vulvsi su očajni i dvojka je sigurna, bez obzira na kiks Tobdžija u Liga kupu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 15:00
Napoli - Udinese
ID: 6806168

Udineze je posle sjajnog starta ostao bez snage i ne liči na tim koji je u septembru rasturio Romu i Inter. Istina, ne gubi lako, ali nije uspeo da savlada ni mnogo slabije nego što je lider (Monca, Torino, Kremoneze, Leče, Specija). Efikasni kec podno Vezuva nema alternativu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Rennes - Toulouse
ID: 6806212

Ren je nanizao pet trijumfa na svom Roazon Parku, tako da je Tuluz, koji prolazi kroz seriju vrlo teških utakmica sa rivalima iz gornjeg dela tabele (vezani porazi od Lansa i Monaka) unapred prežaljen. Bretonci kod kuće mahom dobijaju uz 3+, pa razmislite i o kombinaciji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Werder - RB Leipzig
ID: 6806315

 

Poslednju takmičarsku utakmicu pred pauzu Verder će da odigra protiv jedne od najjačih nemačkih ekipa, koja je u poslednje vreme počela da iskazuje sav svoj taletant i potencijal. Dvojka je izvesna, ali ne bez borbe, pa kako očekujemo i golove na obe strane probajte i 2&GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 18:30
Newcastle - Chelsea
ID: 6806397

Pred početak sezone nismo očekivali da ćemo ovako nešto napisati: kec na susretu Njukasla i Čelsija uopšte nas ne bi šokirao. Domaći su najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dela, dok su Plavci četiri kola bez pobede, pa rizikujte sa Svrakama. Ako sumnjate u njih, probajte 2-3.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 12:00
Krylya Sovetov - Rostov
ID: 6806538

Rostov je odlično odigrao prvi deo šampionata, a jedini kiks bio mu je poraz od Urala na domaćem terenu (onaj od Zenita nije u toj kategoriji). Krila su poslednjih nedelja malo uzletela i imaju čemu da se nadaju, ali mi ipak očekujemo da gosti trijumfuju. Sumnjamo u goleadu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.95)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 16:00
Norwich - Middlesbrou.
ID: 6806379

Norič se polako oporavlja od oktobarske krize (vezao je pobedu i remi kod kuće i trijumf u Roteramu), a navijači mogu da budu zadovoljni poslednjim rezultatima s obzirom na to da su Kanarincima rivali uglavnom bili klubovi koji se, kao i oni, bore za vrh. Kec je izvestan.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Za izbegavanje
ENGLESKA 1 | 16:00
Tottenham - Leeds
ID: 6806433

Totenhem je u poslednjih mesec dana zabeležio samo dve prvenstvene pobede, uz poraze od Mančester Junajteda, Njukasla i Liverpula - premalo za ekipu njegovih ambicija. Pritom, u sredu je izgubio od Notingem Foresta u Liga kupu. Lids se za mrvicu popravio, pa ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara