Aleksandar Dragović (Crvena zvezda) i Mateus Saldanja (Partizan)
Aleksandar Dragović (Crvena zvezda) i Mateus Saldanja (Partizan)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Večiti neće da srljaju, gađajte 0-2

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.03.24. | 11:40

Pročitajte nekoliko predloga za 9. mart…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 13:30
Man.Utd. - Everton
ID: 7939308


Mančester Junajted rano je poveo u prošlonedeljnom gradskom derbiju, ali se u drugom poluvremenu naprimao golova i ostao praznih šaka. Evertonu je ublažena kazna i van zone je ispadanja, ali odavno ne zna za pobedu (od sredine januara i meča sa Kristal Palasom). Kec je realan.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.87)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 16:15
Cadiz - Atl.Madrid
ID: 7939313


Od utakmice sa Viljarealom 1. septembra iz rečnika fudbalera Kadiza izbačena je reč “pobeda”, a čak i to što se Atletiko muči na gostovanjima ne znači da bi trebalo da strahuje od žuto-plavih. Dvojka je prvi znak, tradicija obećava i 3+, pa kombinujte ako želite veću kvotu.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 18:45
Twente - Sparta
ID: 7939246


Tvente čvrsto drži treće mesto i vreba kikseve Fajenorda u nadi da bi sledeće sezone on mogao da postane direktan putnik u grupnu fazu Lige šampiona. Sparta beleži “šarene” rezultate, a Enshede fudbalski nije baš preterano gostoljubiv i kec je zacrtan, možda uz 2-4 pogotka.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 19:00
Rio Ave - Braga
ID: 7938239


Rio Ave je tri kola bez pobede, ali ono što bi moglo da predstavlja problem i za Bragu i za ljubitelje klađenja je činjenica da je od sredine januara čak pet puta odigrao nerešeno (uglavnom uz 0-2). Mi bismo ipak tipovali na goste jer su kvalitetniji, ali i na malo pogodaka.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Vredi probati
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 17:00
Crvena Zvezda - Partizan
ID: 7939213


Partizan je dobio prethodni “večiti derbi” odigran u decembru na njegovom terenu rezultatom 2:1, a u ovaj ulazi sa liderske pozicije i sa bodom više od Crvene zvezde. No, tu je i svest da odavno nije slavio u komšiluku. Očekujemo obostrano opreznu igu, samim tim i malo golova.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.95)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Bayern - Mainz
ID: 7939354


 Dvocifren bodovni zaostatak za Leverkuzenom praktično znači da je Bajern ispao iz trke za titulu, mada je kroz istoriju neretko činio čuda. Prolazak u četvrtfinale Lige šampiona podigao mu je moral i Majncu, koji je vezao tri poraza na strani ne piše se dobro. Probajte 1&4+.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&4+ (2.2)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:00
Bologna - Inter
ID: 7939321


Bolonja je nastavila sa odličnim rezultatima i po aktuelnoj formi jedina je koja trenutno može da parira Interu. Da li to znači da može i da ga savlada? Iskreno sumnjamo; Nerazuri su ipak suviše jaki za domaćina, a kvota na dvojku je takva da bi bila šteta da je propustite.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 16:00
Hull - Leicester
ID: 7939560


Dok se Hal tokom februara nametnuo kao jedan od kandidata za plasman u plej-of, Lester je u istom periodu imao puno problema i izgubio je prednost zbog koje smo ga gotovo vratili u elitu. Ovde je sve moguće, a naše mišljenje je da je najpametnije da preskočite ovaj meč.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara