Komentari na vest

Jeste legenda, ali malo objektivnosti nije naodmet: Nojer kaže da je primio gol zbog neravnog terena!?

C

Cccc

pre 10 dana

Sto se mene tiče bolje nije moglo samo za poželeti. Bajern ima sve u rukama prolaz na dohvat ruke i onda arogantni Nojer greši i mrski Bajern ispada, idealan scenario.
D

Doks

pre 10 dana

Mržnja je kiselina koja izjeda iznutra onog koji mrzi. A, onog drugog ne dotiče.
b

borovo

pre 10 dana

Ode Svilar u Bayern,a ovaj u penziju.
N

Nije veliki

pre 10 dana

Ostace upamcen po primljenom golu i nekoncentraciji
G

Gost2222

pre 10 dana

da nije krtica izašla
M

Mitros

pre 10 dana

Meni se gadi ova era fudbala i zbog ovih starijih igrača od kojih nijedan neće da prizna da je njegovo vreme prošlo. Nekada su se igrači povlačili sami i dostojanstveno kad osete da to više nije to. A danas Ronaldo hoće da igra do 45. godine pa makar i u nekoj pustinji a Nojer radi isto što je radio i Bufon koji je produžio karijeru bar 5-6 godina duže nego što treba i na kraju postao smešan sa onim menjanjem klubova kao i nekim greškama koje je pravio, Ramosa je selektor Španije morao da otpiše bez oproštajne utakmice jer čovek u 40. godina nije želeo da se oprosti od reprezentacije.
И

И

pre 10 dana

Zavisi iz kog ugla se gleda. Ako neko želi da se takmiči i do pedesete, meni je to za poštovanje. Nojer ne tera Bajern da ga drži na golu i dalje, sami odlučuju. Igrači prošle generacije su definitivno bili veći šmekeri, ali mnogi sa 35 godina nisu mogli igrati više ni u toj pustinji, a kamo li na najvišem nivou.
A

Atlantik1996

pre 10 dana

Samo sto je Rivaldov udarac bilo daleko teze braniti, jaci udarac
q

qw

pre 10 dana

kako je njemu tako je i lunjinu cijele sezone. poenta?
A

Aporla15

pre 10 dana

Pa too Pazi molim te, na tom istom stadionu, u toj utakmici branio je i Lunjin, kako nije njemu nikad nepravilno odskočila, nego baš Nojeru? I Gvardiola isto tako, kao da je teren bio bolji pobedili bi!? Pa igrali ste i na etihadu pa niste pobedili. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Hala Madrid!
B

Burek

pre 10 dana

Izjava podseća na naše igrače u Superligi